هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مرسی
نه یه بازی،گفته ده دوازده تا میریزم 380 به نظر شما زیاده؟
این اکانت های دزدی اگه رو دستگاه باشن،دیگه نمیشه گیم اوریجنال زد؟
بله منظورم از فول گیم کردن همون ده دوازده بازی بود 380 خیلی زیاده با نصف این قیمت میشه همون تعداد بازی هکی رو ریخت البته بعضی مغازه دارها هرچه زورشون برسه میگیرند و برای راضی کردن طرف همه چیز میگن ازجمله که هکی نیست ترکیبی هست و از این حرفها حال اونکه تهش همش یکیه. سونی تا دونفر برای یک اشتراک رو قانونی میدونه بنابراین ظرفیتی اشتراکی قانونی هم داریم خیلی جاها میفروشند اما خوب مشخصه که قیمت یک چنین بازی و اکانت هایی حدود نصف قیمت اصلی میشه چون بین دونفره و این اکانت هارو فروشنده تضمین میکنه که مشکلی براش پیش نمیاد چون غیر قانونی نیستند. اما هکی ها قیمت هاشون خیلی ارزون تره و فروشنده هیچ ضمانتی نمیکنه یا بهت میگه نباید به نت وصل بشی.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A7A
بله منظورم از فول گیم کردن همون ده دوازده بازی بود 380 خیلی زیاده با نصف این قیمت میشه همون تعداد بازی رو ریخت البته بعضی مغازه دارها هرچه زورشون برسه میگیرند

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
الان من به این مغازه دار بگم نمی خوام باید پولو بم پس بده درسته؟ چون من تحویل نگرفتم سفارش داییم بوده که چیزی نمیدونسته.اگه نداد به صورت قانونی مجبوره فاکتور بزنه که بتونم شکایت کنم ازش ؟
چون این کارو نکنه مجبور میشم جنگ کنم

با سلام من می خوام پلی ۴ بخرم اما نمیدونم base firmware شون چنده می خوام زیر 4.55 باشه تا بتونم هک کنم مدلهای اکبند اینان
CUH-7016b ریجن ۲
CUH-2106 A ریجن 2
CUH- 2115b ریجن ۲
CUH- 2116b ریجن 2
CUH- 2116a ریجن 2

با سلام من می خوام پلی ۴ بخرم اما نمیدونم base firmware شون چنده می خوام زیر 4.55 باشه تا بتونم هک کنم مدلهای اکبند اینان
CUH-7016b ریجن ۲
CUH-2106 A ریجن 2
CUH- 2115b ریجن ۲
CUH- 2116b ریجن 2
CUH- 2116a ریجن 2

لازم نیست زیر 4.55 باشه
تا چند روز دیگه هک 5.05 منتشر میشه
یه مدت صبر کنید☺️

اینجا کسی از دوستان دانگل cronusmax داره. ارزش خرید داره ؟
تو یه سایتی درموردش خیلی مختصر توضیح داده بود که بیشتر برای سبک شوتر استفاده میشه و نکته‌ای که برام جالب بود اینه که گفته بود تو بازی‌های شوتر مثل کال اف دیوتی و بتلفید یه اپشن داره که بصورت اتوماتیک خودش نشونه دقیق میگیره و کلی اپشن‌های دیگه..... داره
ایا همینطوره ؟
06292434387640589949.png

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
دوستان سیو بازی های دیجیتالی به بازی های فیزیکی میخوره؟

gesendet von meinem iPhone X mit Tapatalk
اره مثلا من بلاد بورن رو دیجیتال گرفتم تا یه جایی پیش رفتم دیسک گرفتم از همونجا ادامه دادم بشرطی که ریجن یکی باشه

دوستان دستگاهی که روش بازی های اکانت هکی هست خطر بن شدن دستگاه وجود دار؟؟ه.یکی از دوستان گقت حتی اگر دستگاه رو کامل رست فکتوری کنی بازم امکان داره بن بشی با متصل شدن به اینترنت.

دوستان دستگاهی که روش بازی های اکانت هکی هست خطر بن شدن دستگاه وجود دار؟؟ه.یکی از دوستان گقت حتی اگر دستگاه رو کامل رست فکتوری کنی بازم امکان داره بن بشی با متصل شدن به اینترنت.
خب بستگی داره از جای معتبر خریده یا اکانتو از این نظر چک کرده باشی یا نه
ولی درباره مورد دوم نظری ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or