هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.
من میخوام یه دستگاه بخرم اما بخاطر قیمت بین پرو و معمولی موندم.
کسایی که تجربه کردن میشه بگین تفاوت کیفیت مشهوده یا نه؟
ببين تلويزيونت 4k نيست خرج الكيه شنيدم pro تو مولتي بتلفيلد يك خيلي فريم بيشتر ميده تو تامرايدر هم يه option داره بذاري فريم بيشتر ميده تو gow هم همينطور بين فريم بيشتر و graphic بيشتر بايد يكيو انتخاب كني منم tv م معموليه فعلا تفاوت تو بازيها اندك شماره شايد در اينده بيشتر بشه

سلام.
من میخوام یه دستگاه بخرم اما بخاطر قیمت بین پرو و معمولی موندم.
کسایی که تجربه کردن میشه بگین تفاوت کیفیت مشهوده یا نه؟
اگر تفاوت قیمت زیاد برات مهم نیست! پرو بگیر
همه جوره سر تره... فریم ریت بالا، سرعت لودینگ بالاتر، خروجی اپتیک، کیفیت ساخت بالاتر، VR رو پرو بهتر جواب میده و....
حتی اگر TV 4k هم نداشته باشی رو 1080 خیلی از بازیها فریم بالاتری بهت میده.
من که همه جوره راضیم.

• Like
Reactions: mac man and rezab
من از پلاس اکانت یه بنده خدایی استفاده میکنم منتهی نمیتونم با اون پلاس بازی های پلاس خودم رو بازی کنم.
کلا اینجوری نمیشه یا چون اکانت خودمم برای طرف شیر نیست این قضیه پیش میاد؟

من از پلاس اکانت یه بنده خدایی استفاده میکنم منتهی نمیتونم با اون پلاس بازی های پلاس خودم رو بازی کنم.
کلا اینجوری نمیشه یا چون اکانت خودمم برای طرف شیر نیست این قضیه پیش میاد؟
بخاطر اینکه اون پلاس شیر شده فقط قابلیت انلاین بازی کردنو به اکانت شما میده و درکل اصلا کاربر پلاس محسوب نمیشید و بقیه امکانات پلاسم ندارید
اگه بازیای ماهانه رو میخواید هر ماه باید وارد اکانت طرف بشید بازیارو بذارید رو دانلود خارج بشید
در غیر اینصورت راه دیگه ای نیست

• Like
Reactions: mldqaz
سلام وقت بخیر
فردا قراره یه دستگاه بخرم،عصر برای پسر فامیل به چی توجه کنم به دستگاه؟فروشنده گفته بازی 12 13 تا میزنه روش 380 در رابطه با اکانت های ظرفیتی چه راهنمایی دارید؟
از کجا بفهمم دستگاه قبلا استفاده شده باشه و تو یه جعبه جدید به ما ندن؟ لطفا جواب من رو بدید

سلام وقت بخیر
فردا قراره یه دستگاه بخرم،عصر برای پسر فامیل به چی توجه کنم به دستگاه؟فروشنده گفته بازی 12 13 تا میزنه روش 380 در رابطه با اکانت های ظرفیتی چه راهنمایی دارید؟
از کجا بفهمم دستگاه قبلا استفاده شده باشه و تو یه جعبه جدید به ما ندن؟ لطفا جواب من رو بدید
درود. بحث پلمب بودن چیزی نیست که خیلی قابل تشخیص باشه بهرحال یک دستگاه در حد نو رو میتونن طوری جای نو بفروشند که کسی هم متوجه نشه مگه از جای مطمئن خرید کنید یا اینهایی که شرکت‌ها بصورت گارنتی دار میفروشند البته زیاد جای نگرانی نیست. اون بازیها هکی هستند یعنی قانونی نیستند آفلاین میشه برای همیشه بازیشون کرد اما آنلاین بخوای بشی احتمال قفل شدن بازیها هست تو شهر ما که با حدود 150 تومن فول گیم میکنند 380 خیلی زیاد گفته حتی خودت هم بخوای اکانت بریزی دیگه با 100-120 تومن میشه یک سوپر اکانت هکی خرید با هزینه دیتاش بازهم هیچگاه به دویست تومن نمیرسه.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: A7A
سلام دوستان من بازی ویتچر3 را گزاشت برا دانلود بعد اون قسمت 10 گیگی که وقتی کامل بشه بازی را میشه اجرا کرد را دانلود کردم تموم شد حالا دانلود را ادامه داده و دیگه گزینه متوقف کردن دانلود واسم غیر فعال . چیکار کنم تا بتونم دانلود را متوقف کنم لطفا زودتر راهنمایی کنید که نتم داره میره

سلام دوستان من بازی ویتچر3 را گزاشت برا دانلود بعد اون قسمت 10 گیگی که وقتی کامل بشه بازی را میشه اجرا کرد را دانلود کردم تموم شد حالا دانلود را ادامه داده و دیگه گزینه متوقف کردن دانلود واسم غیر فعال . چیکار کنم تا بتونم دانلود را متوقف کنم لطفا زودتر راهنمایی کنید که نتم داره میره

در حین بازی کردن نمی تونی دانلودو متوقف کنی باید بازیو ببندی بغد پاز کنی کلا تا وقتی که دانلود تموم نشده باشه بری تو بازی شروع می کنه به دانلود کردن

• Like
Reactions: abbas 007
درود. بحث پلمب بودن چیزی نیست که خیلی قابل تشخیص باشه بهرحال یک دستگاه در حد نو رو میتونن طوری جای نو بفروشند که کسی هم متوجه نشه مگه از جای مطمئن خرید کنید یا اینهایی که شرکت‌ها بصورت گارنتی دار میفروشند البته زیاد جای نگرانی نیست. اون بازیها هکی هستند یعنی قانونی نیستند آفلاین میشه برای همیشه بازیشون کرد اما آنلاین بخوای بشی احتمال قفل شدن بازیها هست تو شهر ما که با حدود 150 تومن فول گیم میکنند 380 خیلی زیاد گفته حتی خودت هم بخوای اکانت بریزی دیگه با 100-120 تومن میشه یک سوپر اکانت هکی خرید با هزینه دیتاش بازهم هیچگاه به دویست تومن نمیرسه.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
مرسی
نه یه بازی،گفته ده دوازده تا میریزم 380 به نظر شما زیاده؟
این اکانت های دزدی اگه رو دستگاه باشن،دیگه نمیشه گیم اوریجنال زد؟

سلام دوستان يه اكانت هكي ريختم الان ميخوام دي اكتيوش كنم يه قانوني ظ٢ بزنم اگر اكانته هكي رو با delete user از پرايمري بردام چه اطلاعاتي پاك ميشه ؟ نياز به بكاپ هست ؟ بعد بعدا دوباره ميتونم اكانت ظ٢ رو از پرايمري در بيارم دوباره همين اكانت هكي رو پرايمري كنم ؟ با تشكر

سلام
اون رفقایی که تو کار ارشیو کردن گیم دیسکی هستن خواستم بدونم چه نکاتی رو باید برا نگه داری از دیسک رعایت کرد فکر کنم خودتون بهتر بدونید یه وقتایی وسواس عجیبی میاد سراغ ادم که نکنه دیسک فلان بشه نکنه کاورش بهمان بشه~X(
چنتا از این جلدایه نایلونیه مخصوص دیسک بگیر بازیهارو بزار توش بعد کاورشونم بردار از جلودست . مثلا الان من شادو فال رو حدود 4و نیم سال پیش خریدم هنوز مثل روز اولشه

مرسی
نه یه بازی،گفته ده دوازده تا میریزم 380 به نظر شما زیاده؟
این اکانت های دزدی اگه رو دستگاه باشن،دیگه نمیشه گیم اوریجنال زد؟
قیمت هکیارو ندارم ولی مغازه دار بالاتر میده که سود کنه
اگه میخوای هکی بگیری خودت بگیر حداقل زیاد پول ندی پاش. ولی بنظر من اصلا خریدشون منطقی نیست. اگه میخوای کم هزینه گنی اجاره کنی یا دست دو بخری بفروشی ضررش کمترم هست دردسر بن شدن/قفل شدنم ندارن
گیم اورجینال میشه زد منتها نمیشه انلاین شد چون احتمال اینکه قفل بشن زیاده
سلام دوستان يه اكانت هكي ريختم الان ميخوام دي اكتيوش كنم يه قانوني ظ٢ بزنم اگر اكانته هكي رو با delete user از پرايمري بردام چه اطلاعاتي پاك ميشه ؟ نياز به بكاپ هست ؟ بعد بعدا دوباره ميتونم اكانت ظ٢ رو از پرايمري در بيارم دوباره همين اكانت هكي رو پرايمري كنم ؟ با تشكر
شما که اکانتو زدی دیگه چه دلیت کنی چه نه فرقی نمیکنه. انلاینشو اکانتتو بزن اون بازیای غیرقانونیم اگه قفل شدن که باید بیخیال بشی و کلا پریدن اگرم شانس بیاری قفل نشده باشن میتونی استفاده کنی

• Like
Reactions: A7A
قیمت هکیارو ندارم ولی مغازه دار بالاتر میده که سود کنه
اگه میخوای هکی بگیری خودت بگیر حداقل زیاد پول ندی پاش. ولی بنظر من اصلا خریدشون منطقی نیست. اگه میخوای کم هزینه گنی اجاره کنی یا دست دو بخری بفروشی ضررش کمترم هست دردسر بن شدن/قفل شدنم ندارن
گیم اورجینال میشه زد منتها نمیشه انلاین شد چون احتمال اینکه قفل بشن زیاده

شما که اکانتو زدی دیگه چه دلیت کنی چه نه فرقی نمیکنه. انلاینشو اکانتتو بزن اون بازیای غیرقانونیم اگه قفل شدن که باید بیخیال بشی و کلا پریدن اگرم شانس بیاری قفل نشده باشن میتونی استفاده کنی
ما تو عمل انجام شده قرار گرفتیم حالا فوقش بهم میزنم پولو پس میگیرم.
این اکانت های هکی که تحقیق کردم بهشون میگن ظرفیتی میشه هم از اینا داشت هم اکانت اصلی ساخت که باهاش به نت وصل شد و اورجینال زد؟

ما تو عمل انجام شده قرار گرفتیم حالا فوقش بهم میزنم پولو پس میگیرم.
این اکانت های هکی که تحقیق کردم بهشون میگن ظرفیتی میشه هم از اینا داشت هم اکانت اصلی ساخت که باهاش به نت وصل شد و اورجینال زد؟
هکی ربطی به ظرفیتی نداره.
هکی کاملا غیرقانونیه و از کس دیگه دزدیده شده که هرچند احتمالش بالا نیست، ولی باعث بن شدن کنسولم میتونه بشه
ظرفیتی قانونیه و یکی خریده ظرفیتای مختلفشو که هرکدوم یجورن رو میفروشه. اون کسی که کنسولو میخواسته بفروشه منظورش بازی هکی بوده چون اکانت ظرفیتی قیمتش بالاتر ازیناس
اگه ظرفیتی بخواید بگیرید بجز ظرفیت یک، تو ظرفیت ۲و۳ میشه انلاین شد (ظرفیت ۳ کلا انلاینه)

• Like
Reactions: rezab and A7A
هکی ربطی به ظرفیتی نداره.
هکی کاملا غیرقانونیه و از کس دیگه دزدیده شده که هرچند احتمالش بالا نیست، ولی باعث بن شدن کنسولم میتونه بشه
ظرفیتی قانونیه و یکی خریده ظرفیتای مختلفشو که هرکدوم یجورن رو میفروشه. اون کسی که کنسولو میخواسته بفروشه منظورش بازی هکی بوده چون اکانت ظرفیتی قیمتش بالاتر ازیناس
اگه ظرفیتی بخواید بگیرید بجز ظرفیت یک، تو ظرفیت ۲و۳ میشه انلاین شد (ظرفیت ۳ کلا انلاینه)
اکانت ظرفیتی قانونی کجاعه؟اصلا مگه سونی قبول داره سه نفر یه اکانت بازی کنن؟
فرق هکی و ظرفیتی چیه؟به جز این که فرمودی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or