هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان دستگاهی که روش بازی های اکانت هکی هست خطر بن شدن دستگاه وجود دار؟؟ه.یکی از دوستان گقت حتی اگر دستگاه رو کامل رست فکتوری کنی بازم امکان داره بن بشی با متصل شدن به اینترنت.
احتمال بن شدن بعلت اکانت هکی خیلی کمه و اتفاقی که معمولا میافته قفل شدن بازیها هست که اونهم باز شانسیه و یک خطر حتمی نیست آدم هست که یکسال هم آنلاین میشه و بازی میکنه. بن شدن زمانی اتفاق میافته که شما وارد اکانت هکی بشی ایمیلش رو عوض کنی ویا اعتباری پولی داشته باشه مصرف کنی. بعد از ریست فاکتوری کردن و حذف اکانت ها دیگه مشکلی یا خطری در اتصال به نت نخواهد بود.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab
دوستان کسی از دسته ی نیکون کامپکت استفاده کرده یا داره؟ میخوام بدونم از نظر کیفیت و قرارگیریش دو دست چطوریاست، ارزش خرید داره؟ و قیمت مناسبش چندگیر میاد

من یه چیزی رو دانلود گذاشتم رو خود بازیم میرم 14 گیگش دانلود شده ولی هنوز رو calculating ه.
بعد مثلا با 8 9 گیگ باید اجرا بشه ولی روش که میزنم فقط پروسه ی دانلود رو نشون میده.
چیکار کنم بزارم تا اخر دانلود شه؟

لطفا یکی کمک کنه
چیزی که این ارور توضیح داده اینه که حافظه جانبی رو به عنوان حافظه Extended شناسایی شده. شما هارد اکسترنال متصل به PS4 دارید یا فلش مموری وصل کردید؟؟
اگر هارد اکسترنال وصل کردید جدا کنید و فلش مموری رو متصل کنید.
اگر فلش مموری متصل کردید و روی فلش مموری دیتای خاصی ندارید، با کامپیوتر فرمت Fat32 بزنید و سپس به PS4 وصل کنید و دوباره سیو بازی رو رو فلش کپی کنید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: hamed619
دوستان تا حالا بازی دیجیتالی نگرفتم.
یک سوال داشتم.اکانت ظرفیت 1 به چه صورته.؟؟من شنیدم اگر با کنسول به اینترنت وصل بشیم بازی فقل میشه.درسته ایا؟؟؟
اگر اینطوره پس به چه صورت اپدیت ها ی خود ps4 ویا بازیها رو با ps4 دانلود کنیم!!!!؟؟

دوستان تا حالا بازی دیجیتالی نگرفتم.
یک سوال داشتم.اکانت ظرفیت 1 به چه صورته.؟؟من شنیدم اگر با کنسول به اینترنت وصل بشیم بازی فقل میشه.درسته ایا؟؟؟
اگر اینطوره پس به چه صورت اپدیت ها ی خود ps4 ویا بازیها رو با ps4 دانلود کنیم!!!!؟؟
در مورد ظرفیت ها اطلاع چندانی ندارم اما روال کلی بر این اساس هست که قفل شدن یا نشدن بازی ها کاملا شانسیه. بستگی به دارنده اصلی اکانت داره.
آپدیت خود دستگاه PS4 رو میشه به صورت دستی دانلود کرد و با فلش مموری، دستگاه رو آپدیت کرد.
آپدیت بازی ها هنگام ریختن بازی ها همراه بازی ریخته می شن اما بعدا اگر آپدیت جدیدی برای بازی اومد، باید به اینترنت وصل شد و بازی رو آپدیت کرد که این هم در نوع خودش ریسک قفل شدن بازی رو داره.

در مورد ظرفیت ها اطلاع چندانی ندارم اما روال کلی بر این اساس هست که قفل شدن یا نشدن بازی ها کاملا شانسیه. بستگی به دارنده اصلی اکانت داره.
آپدیت خود دستگاه PS4 رو میشه به صورت دستی دانلود کرد و با فلش مموری، دستگاه رو آپدیت کرد.
آپدیت بازی ها هنگام ریختن بازی ها همراه بازی ریخته می شن اما بعدا اگر آپدیت جدیدی برای بازی اومد، باید به اینترنت وصل شد و بازی رو آپدیت کرد که این هم در نوع خودش ریسک قفل شدن بازی رو داره.

در بیشتر موارد قفل میشه به نظرت.؟؟چند درصد احتمال قفل شدنش هست؟؟
من یک pro دسته دو می خوام بگیرم god of war و farcry روش هستش طرفیت 1

• Like
Reactions: Jack cooper
راجع به ظرفیت یک فکر کنم فول آفلاین هست. نمی دونم به اینترنت وصل بشی قفل بشه یا نه. ولی راجع به همون ظرفیت دو که بهترین ظرفیت هست هم ریسک قفل شدن هم وجود داره چه برسه به ظرفیت یک. تا دو سال پیش، راحت می شد تا شش ماه آنلاین بازی کرد، اما از پارسال این مدت زمان اطمینان به دو روز کاهش پیدا کرد. خلاصه هیچی معلوم نیست و به صاحب اصلی اکانت اون سر دنیا بستگی داره.
دستگاه رو هم گرفتی، برای اطمینان آفلاین بازی کن. اگرم حال نکردی کلا ریستش کن و از صفر بازی کن.
بازم خواستی راجع به ظرفیت ها، می تونی سرچ کنی.

• Like
Reactions: rezab
ظرفیت ۱ فقط آفلاینه به محض اینکه به نت وصل شی بازی هات قفل میشه ظرفیت ۲ اگه قانونی بخری هم آنلاین داره و هم افلاین و ظرفیت ۳ هم برای چک کردن لاینسنس باید به نت وصل باشی اینا در مورد قانونی بودن اکانت ها هستند که با گیفت کارت رو اون اکانت بازی خریداری شده و به شما اکانت رو همراه ایمیل اصلی تحویل میدن و شما صاحب اکانت میشید که ظرفیت ۲ هم کاملترینشه
ولی در مورد اکانت های هکی همه نوع احتمالی از قفل شدن بازی ها بن شدن کنسول به صورت موقت و .... وجود داره.

سلام دوستان
من همون اول که ps4 را خریدم یه یوزر1 داخل خود کنسول بود سوال اولم اینکه این نشانه دست دوم بودن کنسول نیست؟؟؟
سوال دوم هم اینکه من یه یوزر دیگه هم به اسم خودم ساختم اگه این یوزر1 که از اول داخل کنسول بود را حذف کنم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

آقا خواهش میکنم یه کمکی کنید به من الان بدجور اعصابم خراب شده میخوام بزنم کنسول رو بشکنم چون همچین مشکلی تا حالا ندیدم یه بازی ظرفیت یک گرفتم اکتیو شد و همه چیز اوکی و بازی هم الان کار میکنه ولی بعد چند مرحله دیدم بازی یدونه تروفی به من نداده حتی مرحله اولش که باید اتوماتیک تروفی میداد نداده :|||| بعد الان می بینم بازی تو لیست تروفی ها هم نیست اصلا.. الان این چه مسخره بازیه اخه :| چطوری همچین چیزی ممکنه؟ شما عکس ها رو ببینید. بعد دوستم تا حالا دو دفعه ظرفیت یک گرفته و همه تروفی ها براش ثبت میشه یکی به ما بگه این داستان مسخره یعنی چی دل و دماغ بازی ندارم دیگه اصلا.. کنسول هم آنلاین کنم بازیم قفل میشه
1527372710953335820214.jpg 15273728079111318909689.jpg

• Like
Reactions: erfanPS4
آقا خواهش میکنم یه کمکی کنید به من الان بدجور اعصابم خراب شده میخوام بزنم کنسول رو بشکنم چون همچین مشکلی تا حالا ندیدم یه بازی ظرفیت یک گرفتم اکتیو شد و همه چیز اوکی و بازی هم الان کار میکنه ولی بعد چند مرحله دیدم بازی یدونه تروفی به من نداده حتی مرحله اولش که باید اتوماتیک تروفی میداد نداده :|||| بعد الان می بینم بازی تو لیست تروفی ها هم نیست اصلا.. الان این چه مسخره بازیه اخه :| چطوری همچین چیزی ممکنه؟ شما عکس ها رو ببینید. بعد دوستم تا حالا دو دفعه ظرفیت یک گرفته و همه تروفی ها براش ثبت میشه یکی به ما بگه این داستان مسخره یعنی چی دل و دماغ بازی ندارم دیگه اصلا.. کنسول هم آنلاین کنم بازیم قفل میشه
View attachment 88132 View attachment 88133
دوست عزیز، شما به اعصابت مسلط باش. مطمئن باش کنسولی که الان تو دستته با وجود این وضع دلار، ده برابر اون بازی ارزش داره. نهایتش اینه که می ری دیسکشو می گیری!
شما یه کاری کن‌. وارد بازی شو. بعد از چند لحظه، دکمه پلی استیشن روی دسته رو نگه دار، از منوی سمت چپ، گزینه بازی Detroit رو انتخاب کن و در منوی بعد گزینه Trophies. ببین تو این قسمت، تروفی داری یا نه؟

• Like
Reactions: rezab and Dementia
دوست عزیز، شما به اعصابت مسلط باش. مطمئن باش کنسولی که الان تو دستته با وجود این وضع دلار، ده برابر اون بازی ارزش داره. نهایتش اینه که می ری دیسکشو می گیری!
شما یه کاری کن‌. وارد بازی شو. بعد از چند لحظه، دکمه پلی استیشن روی دسته رو نگه دار، از منوی سمت چپ، گزینه بازی Detroit رو انتخاب کن و در منوی بعد گزینه Trophies. ببین تو این قسمت، تروفی داری یا نه؟

ارزش کنسول به کنار.. درسته ولی آخه خب زور داره واسه من این مسئله مهمه ضمنا اگه پول دیسکشو داشتم که میخریدم... دکمه ای که گفتین رو هم چندبار گرفتم بالاخره لیست تروفی ها باز شد ولی بازم هیچی آنلاک نمیکنه حتی یه تروفی بسیار ساده رو که با تموم کردن مرحله یک باید اتوماتیک بده رو نداد چندبار تست کردم آنلاک نشد مشکل از کجاست الان؟
---------------------------------
آپدیت: با Rebuild Database مشکل حل شد خوشبختانه ولی حیف تمام تروفی هایی که قبلش باز کرده بودم هیچ کدوم شناسایی نشد و مجبورم دوباره از اول بگیرم همرو:|

امیدوارم این تجربه به درد بقیه دوستان هم بخوره که تو هر بازی رفتید اول ببینید سیستم تروفی سالمه یا نه یهو چند ساعت مثل بنده وقت نزارید تازه بفهمید مشکل از کجاست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab and erfanPS4
ارزش کنسول به کنار.. درسته ولی آخه خب زور داره واسه من این مسئله مهمه ضمنا اگه پول دیسکشو داشتم که میخریدم... دکمه ای که گفتین رو هم چندبار گرفتم بالاخره لیست تروفی ها باز شد ولی بازم هیچی آنلاک نمیکنه حتی یه تروفی بسیار ساده رو که با تموم کردن مرحله یک باید اتوماتیک بده رو نداد چندبار تست کردم آنلاک نشد مشکل از کجاست الان؟
---------------------------------
آپدیت: با Rebuild Database مشکل حل شد خوشبختانه ولی حیف تمام تروفی هایی که قبلش باز کرده بودم هیچ کدوم شناسایی نشد و مجبورم دوباره از اول بگیرم همرو:|

امیدوارم این تجربه به درد بقیه دوستان هم بخوره که تو هر بازی رفتید اول ببینید سیستم تروفی سالمه یا نه یهو چند ساعت مثل بنده وقت نزارید تازه بفهمید مشکل از کجاست
خدا رو شکر که مشکل حل شد. امیدوارم کسی به این مشکل دچار نشه چون Rebuild Database خیلی زمانبره. خصوصا برای من که کل هارد یک ترام پره!
در هر صورت از اینکه تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید، تشکر می کنم.

• Like
Reactions: Dementia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or