نه ببین دوست عزیز شما وقتی اکانت ظرفیت 2 رو کنسول اکتیو کنی بعدش ساین اوت میکنی 6 ماه بعد اون کسی که ظرفیت سوم رو خریده و پسورد جدید هم داره میتونه از سایت سونی بره اکانت رو دی اکتیو کنه و رو کنسول خودش فعال کنه اون وقت بازی شما قفل میشه و هیچ کاری هم از دست شما بر نمیاد.. حتی ایشون میتونه تایید دو مرحله ای هم رو اکانت بزاره و ظرفیت دوم به هیچ عنوان دیگه دسترسی به اکانت نخواهد داشت.. واسه همین به نظر من از هرکسی نمیشه اکانت خرید و به هرکسی هم فروخت در کل من نمیدونم چرا این مسئله رو فروشنده های اکانت های ظرفیتی هم به خریدار نمیگن تضمین فقط تا 6 ماه هست بعدش هر لحظه امکان دی اکتیو شدن اکانت از کنسول شما هست. من خودم به شخصه کلا نه ترکیبی نه ظرفیتی توصیه نمیکنم فقط ظرفیت یک برای یک مدت آفلاین که میخوای بازی رو تموم کنی خوبه..
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
اوه... من اتفاقا خودم دنبال خرید اکانت ظرفیتی بودم چون به نظرم خیلی مطمئن بود... نمیدونستم ممکنه یه همچین چیزی بشه. البته اگر یه فروشنده مطمئن باشه، شاید بشه از یه همچین اشکالاتی جلوگیری کرد. ولی خب من خودم فروشنده ای سراغ ندارم، از دوستان اگر کسی فروشنده مطمئن اکانت ظرفیتی سراغ داره، امیدوارم که معرفی کنه.