نه نمیشه ولی دسته پلی 4 رو میشه به پلی 3 وصل کرددوستان دسته PS3 رو میشه به PS4 اسلیم وصل کرد ؟
نه نمیشه ولی دسته پلی 4 رو میشه به پلی 3 وصل کرددوستان دسته PS3 رو میشه به PS4 اسلیم وصل کرد ؟
ببخشید روی کنسول کد CUH-7016نوشته شده وروی جعبه آن کد CUH-7116 نوشته شده است.
لطفا راهنمایی کنید.
خب حتما زمانی که رو رست مود بوده برق رفته بعد روشن کردی اونطوری شده کلا این حالت واسه جاهایی که زیاد برق میره و میاد اصلا خوب نیست همون Turn Off کنید بهتره؟؟؟؟
بهترین مدل و آخرین مدل پرو تو بازار در حال حاضر سری7116B و 7115B هستند که چندان تفاوتی هم با سری قبل ندارند فقط صدای فنشون یه مقدار کمتر و تولید گرمایی کمتری دارند قیمت پرو هم از حدود ۲۵۰۰ تا ۳۲۰۰ بستگی به مدلش و نوسان بازار دارهکسی نبود؟
بله قیمتش تقریبا همین حدوده مسلما حتی xbox one x کیفیت pc رو ندارند کلا قدرت کنسول ها کمتر از pc هست دلیل استفاده از کنسول ها پلتفرم راحتی که برای بازی دارند و صد البته کنسول ها ارزش خرید دارند و انحصاری هاشونسلام
pcgame هستم با شنیدن خبر هک کنسول و هزینه بالای ارتقا سیستم و قفل اعصاب خورد کن denuvo روی pc
تصمیم گرفتم امروز یک pro بگیرم فقط چند سوال دارم از خدمتتون دارم
2400 خوبه برای 7116b؟
کیفیت اجرای بازی های کنسول در چه حد هست؟ قابل مقایسه با pc هست(منظورم فریم ریت و کیفیت رنگبندی و ...)
از نظر کیبورد و مووس بگین اون مشکلی ندارم چون روی pc کلا با گیم پد xbox بازی میکنم
در کل ارزش داره بجای ارتقاء سیستم برم کنسول بگیرم؟
چندتا بازی انحصاری سوم شخص مثل Uncharted معرفی میکنین