هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان ps4 را گزاشتم رو رست مود و بعد از روشن کردن اول ریستارت کرد و بعدش این پیام را داد :
the ps4 was not turned off probably
before unrlugging the Ac power cord.select (power) (turn off ps4
if you unplug the ac power cord when the power indicator on the ps4 is lit or bliking. data loss. corrption or damage might occur
ممنون میشم کمک کنید.

به مشکلی برخوردم که نمیدونم علتش چیه
تیک تمام گزینه های قسمت "اتومات دانلود" رو برداشتم و غیر فعالن با اینحال وقتی مودم روشن میکنم بالای صفحه پیام میده که کنسول داره اپدیت میشه بعد که میرم تو قسمت notifications میبینم آپدیت 5.55 تو لیست دانلود قرار گرفته و سریع قطعش میکنم

سلام دوستان ...من بعد یه مدت خواستم با کابل لن دیتا انتقال بدم ولی کنسولم با لن وصل نمیشه فقط با وای فا میتونم به نت وصل بشم ...مشکل از چی میتونه باشه....تنظیمات رو رو auto هم میزارم باز وصل نمیشه

سلام . . .

کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه :<):)

اگر آپدیت بازی رو دانلود کنی و حجم کلی 5 گیگ باشه و روی دستگاهی که 2 گیگ از اون آنلاین دانلود شده و بخوایم با psx حجم کلی رو بریزی دانلود از ادامه میره یا از اول و اینکه مشکلی پیش نمیاد ؟

یه سوال دیگه اینکه چطور میشه آپدیتی با شماره متفاوت رو روی دیتای بازی با شماره دیگه رد کرد؟

ممنون./

سلام دوستان
من یهps4 pro
به کد CUH-7116 خریدم اما وقتی جعبه رو باز کردم دیدم روی جعبه کد CUH-7016 نوشته شده.
لطفا راهنمایی کنید آیا باید یکی باشه این کد؟یا باید پس بدم کنسول رو؟
عکس هاش رو هم میزارم ببینید،خیلی ممنون

Attachments

• WP_20180527_22_22_30_Pro.jpg
    WP_20180527_22_22_30_Pro.jpg
    285.8 KB · مشاهده: 35
  • photo_636630554355707348.jpg
    photo_636630554355707348.jpg
    68.2 KB · مشاهده: 34
کسی نبود؟
بهترین مدل و آخرین مدل پرو تو بازار در حال حاضر سری7116B و 7115B هستند که چندان تفاوتی هم با سری قبل ندارند فقط صدای فنشون یه مقدار کمتر و تولید گرمایی کمتری دارند قیمت پرو هم از حدود ۲۵۰۰ تا ۳۲۰۰ بستگی به مدلش و نوسان بازار داره

• Like
Reactions: WW_EA
سلام
pcgame هستم با شنیدن خبر هک کنسول و هزینه بالای ارتقا سیستم و قفل اعصاب خورد کن denuvo روی pc
تصمیم گرفتم امروز یک pro بگیرم فقط چند سوال دارم از خدمتتون دارم

2400 خوبه برای 7116b؟
کیفیت اجرای بازی های کنسول در چه حد هست؟ قابل مقایسه با pc هست(منظورم فریم ریت و کیفیت رنگبندی و ...)
از نظر کیبورد و مووس بگین اون مشکلی ندارم چون روی pc کلا با گیم پد xbox بازی میکنم

در کل ارزش داره بجای ارتقاء سیستم برم کنسول بگیرم؟
چندتا بازی انحصاری سوم شخص مثل Uncharted معرفی میکنین

سلام
pcgame هستم با شنیدن خبر هک کنسول و هزینه بالای ارتقا سیستم و قفل اعصاب خورد کن denuvo روی pc
تصمیم گرفتم امروز یک pro بگیرم فقط چند سوال دارم از خدمتتون دارم

2400 خوبه برای 7116b؟
کیفیت اجرای بازی های کنسول در چه حد هست؟ قابل مقایسه با pc هست(منظورم فریم ریت و کیفیت رنگبندی و ...)
از نظر کیبورد و مووس بگین اون مشکلی ندارم چون روی pc کلا با گیم پد xbox بازی میکنم

در کل ارزش داره بجای ارتقاء سیستم برم کنسول بگیرم؟
چندتا بازی انحصاری سوم شخص مثل Uncharted معرفی میکنین
بله قیمتش تقریبا همین حدوده مسلما حتی xbox one x کیفیت pc رو ندارند کلا قدرت کنسول ها کمتر از pc هست دلیل استفاده از کنسول ها پلتفرم راحتی که برای بازی دارند و صد البته کنسول ها ارزش خرید دارند و انحصاری هاشون
خودش یه دنیایی از بازیه
انحصاری سونی هم سوم شخص
The Last of Us
Bloodborne
Horizon zero dawn
God of war 3 remaster
God of war new
......

• Like
Reactions: SHAM
سلام وقت بخیر خسته نباشید
دستگام مشکلی پیدا کرد که وقتی روشن میکنم ارور :
cannot start the ps4
cannot the dualshock 4 using the usb cable and then press the ps button.
دکمه ps دسته رو که میزنم تا دسته روشن بشه ارور میده که به 5.55 یا بیشتر اپدیت کنم!
تو safe mode رفتم اپدیت کردم به 5.55 و حتی دیتابیسش رو تعمییر کردم ولی متاسفانه همین مشکل وجود داره !
حتی دسته و کابل رو هم عوض کردم ...!
دستگام: ps4pro ریجن 2اروپا
ممنون میشم راهنماییم کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or