Arsinn
کاربر سایت
سپاس از شما. مگه بازی ابتدا نباید کامل نصب بشه تا بعد بشه بازی کرد؟ پس چطور من اول 45 دقیقه بازی کردم بعد تازه پیغام نصب شدن رو 21 درصد روداد! اون شستن که میگید با آب خالی یا با چیز دیگه هست؟ سوال دیگه یک کد که داخل قاب بازی هست ایا یکبار مصرفه؟معمولا مواقعی که دیسک کثیفی یا خش داشته باشه این مشکل پیش میاد ولی اگه چند ساعت بازی کردید و بدون مشکل بوده که نیازی نیست پسش بدید دیگه کار میکنه منم یکی دوبار اینو تجربه کردم ولی خب مشخص بود دیسک خش داره که تازه همونم شستمش درست شد
1. اطلاع ندارم در این مورد
2. نه. خصوصا روی مانیتور که اندازشم مثل تی وی بزرگ نیست بنظرم پرو ارزش خرید نداره با این حال تصمیمش با خودتونه. قرار بود یه قابلیت اضافه کنن کسایی که پرو دارن کیفیت تصویرشون رو 1080 بهتر بشه ولی هنوز نیومده بیاد هم تاثیر چندانی نداره
3. کنسولم مشکلی نداره من معمولا 24 ساعت بازی میکردم برای پلات ff xv هم فکر کنم یه 48 ساعتی روشن بود شب مجبور شدم دسترو جوری بذارم کاراکتر دور خودش بچرخه برای یکی از تروفیا
4. کرکی که فقط برای ورژن 4.05 هست اونم فکر کنم ناقصه هنوز بعدم خیلی از بازیای مهم ورژن بالاتر از اینو لازم دارن برای بازیای اورجینال خیلی راحت میشه 10ت کرایه کرد یا دست دو خرید و بعد فروخت دیجیتالیم میشه شیر کرد
5. رو کنسولا سرویسشونو میکنن تو پاچتون سالی 60 دلار باید پول پلاس بدید جالب اینه من اصلا رو کنسول آنلاینم بازی نمیکنم مجبور شدم بخاطر تخفیفات و سرویس کلاود این پولو بدم
6. نمیدونم ولی زیاد تفاوتی نداره
7. نه. موس و کیبورد رو کنسولو بخواید تو بازی استفاده کنید باید مبدل بخرید فکر کنم دوروبر 400ت باشه دسته های دیگه هم معمولا به کنسول وصل نمیشن مگر اینکه برای کنسول ساخته شده باشن چون حتی دسته ps3 هم به ps4 نمیخوره
Sent from my HTC 10 using Tapatalk