هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان تراخدا راهنمایی کنید که چرا دسته ام در بازی‌های ریسینگ تو گیم پلی اش کار نمی کنه اصلا گاز نمی خوره و دکمه های جوی استیک هیچ عکس العملی نشون نمیده. دارم دیوونه میشم به خدا. درایو کلاب و گرن توریسمو و اسپید رو تست کردم. ممنونم

با سلام چندتا اکانت هکی نصب کرده ام تعدادی از بازیها قفل شده آیا راهی هست قفل بازیها را برداشت و سوال دیگر چطوری می شود ریجن بازی نصب شده در کنسول را فهمید ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر

سلام.یه سوال داشتم.من میخام ps4 بخرم.تلویزیونم sony x7000d هستش.(4k).بین اسلیم و پرو موندم کدومو بخرم.ایا پرو ارزش این اختلاف قیمتو داره؟کیفیت تصویر منظورمه. از نظر کیفیت ساخت و خرابی چی؟لطفا همه دوستان جواب بدن

سلام.یه سوال داشتم.من میخام ps4 بخرم.تلویزیونم sony x7000d هستش.(4k).بین اسلیم و پرو موندم کدومو بخرم.ایا پرو ارزش این اختلاف قیمتو داره؟کیفیت تصویر منظورمه. از نظر کیفیت ساخت و خرابی چی؟لطفا همه دوستان جواب بدن
100% پرو بخر چون تو tv که میخری واقعا تفاوت پرو با معمولی دیده میشه

qc6l_ui-safe-mode-ps4-localised-safe-mode-ui-01-ps4-en-10nov2016_thumb.jpeg
[/URL][/IMG]
qc6l_ui-safe-mode-ps4-localised-safe-mode-ui-01-ps4-en-10nov2016.jpeg
[/URL][/IMG]
بچه ها گزینه چهار رو بزنم آیا دیتای بازی هام پاک میشن یا نه ؟
منظور گزینه چهام سیف مود

دوستان با توجه به تعریف هایی که از ps4 pro شنیدم و خودم کنسول فت مدل ۱۲۰۶ دارم به نظر شما منطقی هست که بفروشم و pro بخرم ؟؟ چون شنیدم حتی قدرت لنز فت رو پرو هم نداره!
و آیا چندان فرقی هم بینشون هست؟؟
تو بعضی سایت ها زده فت رو اجرای بعضی بازی ها بهتر از پرو عملکرده و برخی سایت های دیگه زدن پرو بهترین اجرا رو حتی تو پنل های Full HD دارند و کلن آدم گیج میشه که کدام کنسول بهتره و قدرتمندتر عمل میکنه.

معمولا مواقعی که دیسک کثیفی یا خش داشته باشه این مشکل پیش میاد ولی اگه چند ساعت بازی کردید و بدون مشکل بوده که نیازی نیست پسش بدید دیگه کار میکنه منم یکی دوبار اینو تجربه کردم ولی خب مشخص بود دیسک خش داره که تازه همونم شستمش درست شد

1. اطلاع ندارم در این مورد
2. نه. خصوصا روی مانیتور که اندازشم مثل تی وی بزرگ نیست بنظرم پرو ارزش خرید نداره با این حال تصمیمش با خودتونه. قرار بود یه قابلیت اضافه کنن کسایی که پرو دارن کیفیت تصویرشون رو 1080 بهتر بشه ولی هنوز نیومده بیاد هم تاثیر چندانی نداره
3. کنسولم مشکلی نداره من معمولا 24 ساعت بازی میکردم برای پلات ff xv هم فکر کنم یه 48 ساعتی روشن بود شب مجبور شدم دسترو جوری بذارم کاراکتر دور خودش بچرخه برای یکی از تروفیا
4. کرکی که فقط برای ورژن 4.05 هست اونم فکر کنم ناقصه هنوز بعدم خیلی از بازیای مهم ورژن بالاتر از اینو لازم دارن برای بازیای اورجینال خیلی راحت میشه 10ت کرایه کرد یا دست دو خرید و بعد فروخت دیجیتالیم میشه شیر کرد
5. رو کنسولا سرویسشونو میکنن تو پاچتون سالی 60 دلار باید پول پلاس بدید جالب اینه من اصلا رو کنسول آنلاینم بازی نمیکنم مجبور شدم بخاطر تخفیفات و سرویس کلاود این پولو بدم
6. نمیدونم ولی زیاد تفاوتی نداره
7. نه. موس و کیبورد رو کنسولو بخواید تو بازی استفاده کنید باید مبدل بخرید فکر کنم دوروبر 400ت باشه دسته های دیگه هم معمولا به کنسول وصل نمیشن مگر اینکه برای کنسول ساخته شده باشن چون حتی دسته ps3 هم به ps4 نمیخوره
ببخشید کدوم مدل کنسول هست ۴۸ ساعت روشن بوده؟فت یا اسلیم یا پرو؟ و از کنسولتون راضی هستید؟ تا حالا مشکلی نداشته ؟؟ ممنون

Last edited by a moderator:
ببخشید کدوم مدل کنسول هست ۴۸ ساعت روشن بوده؟فت یا اسلیم یا پرو؟ و از کنسولتون راضی هستید؟ تا حالا مشکلی نداشته ؟؟ ممنون
فت
فکر کنم از سریای قدیمیشم باشه کار کرده گرفتم تا حالا هم مشکلی نداشته
کنسول نتونه یه بازیو بصورت مداوم اجرا کنه که باید انداختش سطل آشغال
رو سویچ هم گاها شده زیاد بازی کنم مشکلی نداشته

• Like
Reactions: rezab
دوستان با توجه به تعریف هایی که از ps4 pro شنیدم و خودم کنسول فت مدل ۱۲۰۶ دارم به نظر شما منطقی هست که بفروشم و pro بخرم ؟؟ چون شنیدم حتی قدرت لنز فت رو پرو هم نداره!
تو بعضی سایت ها زده فت رو اجرای بعضی بازی ها بهتر از پرو عملکرده و برخی سایت های دیگه زدن پرو بهترین اجرا رو حتی تو پنل های Full HD دارند و کلن آدم گیج میشه که کدام کنسول بهتره و قدرتمندتر عمل میکنه.
من pro دارم ولي تي وي 4k ندارم يه سري بازيهاي خيلي كم از كنسول معمولي بيشتر فريم ميده مثه اخرين تامرايدر و ايول ويتين ٢ توي فيفا هم بنظرم تصوير روشنتره بنسبت 4معمولي بازيهاي قبل از pro اومدن كه فرقي نداره بنظرم ميتوني هزينه كني و مبلغشو داري بدنيست ولي نداري معمولي هم خوبه

یعنی من هرچنتا همزمان پرایمری کنم میتونم از همه محتویات همه اکانتا استفاده کنم ؟
شانزده اكانت ميتوني در انه واحد داشته باشي همشونم اكتيو از primary بزني

Last edited by a moderator:

خیلی ساده بگم که لنز فت قدرتمند تر از هیچ کدوم مدلهای دیگه نیست.
به این حرف‌های بی پایه و اساس فروشندگان زیاد توجه نکنید.
پرو به خاطر پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی قوی تر تقریبا در تمام موارد از باقی مدلها بهتر عمل میکنه حتی اگر بازی برای پرو بهینه نشده باشه. بازیهایی که بهینه شدن هم PRO Enhanced پشت جعبه بازی نوشته.
بگم که شما حتی تو تلویزیون 1080p هم تفاوت کیفیت رو خواهید دید(تجربه شخصی خودم از مقایسه پروی خودم با فت پسرخالم) البته بهترین حالت رو در تلویزیون های UHD (همون 4K) خواهید دید.
این ادرس هم بازیهای بهینه شده رو لیست کرده:
Category:PlayStation 4 Pro enhanced games - Wikipedia
موفق باش

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or