هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود. شنیدم که سرعت سرورهای سونی برای دانلود مستقیم بازی از داخل خود کنسول پایین هست خواستم بپرسم این افت سرعت نسبت به سرعت نتی که داری در چه حد هست؟ مثلا با اینترنت موبایل سرعت حدود 20 مگ اگه داشته باشی یک بازی چند ساعتی طول میکشه تا دانلود بشه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

درود. شنیدم که سرعت سرورهای سونی برای دانلود مستقیم بازی از داخل خود کنسول پایین هست خواستم بپرسم این افت سرعت نسبت به سرعت نتی که داری در چه حد هست؟ مثلا با اینترنت موبایل سرعت حدود 20 مگ اگه داشته باشی یک بازی چند ساعتی طول میکشه تا دانلود بشه؟

با adsl دانلود کنی سرعت کامل میگیره اما اگه مودم نداشته باشی و با موبایل نت بدی سرعتش کم میشه در حد ۲۰۰ کیلوبایت

با adsl دانلود کنی سرعت کامل میگیره اما اگه مودم نداشته باشی و با موبایل نت بدی سرعتش کم میشه در حد ۲۰۰ کیلوبایت
200 کیلوبایت که فاجعست عملا یعنی هیچی! شما با کدوم اپراتور امتحان کردید اخه قاعدتا نباید فرقی بین adsl و نت موبایل از این بابت وجود داشته باشه چون اگه سرور کند هست برای هردو هست مگه که ماجرا چیزی غیر از کندی سرورهای سونی باشه

200 کیلوبایت که فاجعست عملا یعنی هیچی! شما با کدوم اپراتور امتحان کردید اخه قاعدتا نباید فرقی بین adsl و نت موبایل از این بابت وجود داشته باشه چون اگه سرور کند هست برای هردو هست مگه که ماجرا چیزی غیر از کندی سرورهای سونی باشه

من با J7 سامسونگ نقطه اتصال میزنم ۲۰۰ کیلویی دانلود میکنه فکر کنم بخاطر همین نقطه اتصاله که کم میرسونه به کنسول

• Like
Reactions: Arsinn
سلام
من یک مشکلی جدیدا با دانلود بازی از استور دارم
فایل رو که میزارم دانلود شه حجمش 40 گیگ هست چند گیگی دانلود میشه و بعد خطا میده و قطع میشه
وقتی هم دوباره میزنم ادامه بده میگه که Data Corrupted
3 تا بازی مختلف رو هم امتحان کردم همیشه ارور میده تازه هرکدوم رو چندین بار امتحان کردم ولی بعد از دانلود چند گیگ که گاهی 5و 10 و حتی یکبار تا اخراش رفته بود 2 گیگ مونده بود و قطع شد و دیگه نبونستم ادامه بدم
یکماه پیش یکبار موقع دانلود اپدیت بازی که 10 گیگ بود این موشکل پیش اومد ولی دوباره از اول دانلودش کردم و دیگه خطا نداد ولی الان همش وسط دانلود خطا میده واقعا نمیدونم باید چکار کنم
سرعت دانلودم هم خوبه
لطفا راهنمایی کنین چندین بازی تو اکانت psn دارم ولی الان نمیشه دانلود کنم

سلام
تنظیماتی وجود داره که بشه دستی وارد کرد که سرعت اینترنت تو کنسول افت نکنه؟
سرعت اینترنت من دانلود ۳۰ مگ، آپلود ۲۰ مگ، پینگ 8.8.8.8 ۸۰ تا ۹۰ متغیره
ولی تو کنسول این نیست

هنگ و ریست که معمولا نداره نهایت یکساعت بازی کنید دور تند فن و فشاری که باید بهش می‌اد از این بابت ها خیلی کم ممکنه اشکالی وجود داشته باشه شما مهمترین چیزی که باید چک کنید بن نبودن دستگاه هست که با یکبار ساین کردن در PSN مشخص میشه یعنی اگر وارد فروشگاه سونی شد یعنی مشکلی نیست. دسته هم امتحان کنی مشکل یا گیجی نداشته باشه. بهترین مدلها اسلیم و فت مات (سری 1216) هستند بعضیها میگن اگه اهل بازی زیاد واستفاده شدید باشی شاید فته بهتر و سخت جون تر هم باشه. بهرحال فت های سری اول یعنی براق ها نگیری بهتره بخاطر صدای زیاد فن و قدیمی‌تر بودن و دکمه ها مگه اونکه یکوقت قیمت خوبی گیر بیاد بهرحال با همونها هم میشه بازی کرد نه اینکه بدرد نخور باشند. اگه خواستی یک ترا بگیری از داخل خود دستگاه یک ترا بودن رو چک کن خیلی به برچسب اعتبار نکن.

امروز یه ps4 fat 500 gig مدل 1116 با یه دسته مغازه دار میداد 1 تومن با 2 ماه ضمانت .گفت که بن نشده باز شدنش بابت تعمیر مطمعن نبود ولی گفت فک نکنم باز شده باشه اما موقع خرید همه چیش چک میکنیم پیش خودت دوتا بازی هکی هم داشت گفت اگه به نت وصل شی بازی ها بن میشن ولی کنسول بن نمیشه به نظرتون کنسول بخرم ازش؟؟

امروز یه ps4 fat 500 gig مدل 1116 با یه دسته مغازه دار میداد 1 تومن با 2 ماه ضمانت .گفت که بن نشده باز شدنش بابت تعمیر مطمعن نبود ولی گفت فک نکنم باز شده باشه اما موقع خرید همه چیش چک میکنیم پیش خودت دوتا بازی هکی هم داشت گفت اگه به نت وصل شی بازی ها بن میشن ولی کنسول بن نمیشه به نظرتون کنسول بخرم ازش؟؟
سری قدیمیشه
اگه توان مالی داری یه سری جدید بگیر (۱۲۱۶)

گفتم از بابت سالم بودن زیاد جای نگرانی نیست چون ps4 ها هنوز به تعمیر نیفتادن بهرحال یکروز هم تست کنی اگر ایرادی باشه مشخص میشه تا چه برسه دوماه . سری 11 هم بد نیست حداقل مشکلات حرارتی و صدای سری ده رو نداره ولی بابت قیمت نمیدونم چی بگم یکی دو ماه پیش همچین چیزی هشتصد تومن قیمتش بود اما دلار که گرون شد این روزها هرکه هرچی میخواد میگه. بنظر من یک تومن نمیارزه تو جاهایی مثل دیوار یا شیپور که مردم مستقیم میفروشند بگردی با 850-900 هم تومن گیرت میاد.

• Like
Reactions: rezab
من دیشب یک دیسک کار کرده فارکری پریمال خریدم گذاشتم رو دستگاه و شروع کردم 45 دقیقه که بازی کردم مرحله سوم خواست آغاز بشه رفت تو منوی اصلی بازی و اونجا زد درحال نصب ولی روی 21 درصد بالا نمیرفت. دیسک رو خارج کردم دوباره گذاشتم اینبار پیغام داد دیسک یا کثیفه یا خرابه و خوانده نمیشه مرتبه سوم دیسک رو گذاشتم رو دستگاه شروع به ادامه نصب کرد و کامل نصب شد فعلا هم چند ساعتی بازی کردم مشکلی نبود. حالا میخوام بدونم آیا این دیسک خراب هست یا مشکل داره نگاه کردم خط خشی هم روش نبود. میخوام اگه خرابه تا زوده پسش بدم.

سلام . چند سوال . دوستانی که اطلاع جامع و دقیق دارن فقط جواب بدن. تشکر !

1 - مانیتور FULL HD دارم با رابط D-SUB و DVI . میشه PS4 که HMDI داره رو بهش وصل کرد و مشکل نداره ؟

2 - با توجه به این که مانیتور من فقط تا 1920*1080 یا همون FULL HD بیشتر ساپورت نمی کنه خرید PS4 PRO تفاوتی با SLIM داره برای من کلا ؟

3 - من PC باز بودم و با PC میشد 12 ساعت سنگین ترین بازی ها رو پشت سر هم انجام داد و آخ هم نمی گفت . کنسول مشکل نداره ساعت طولانی متوالی بازی های سنگین باهاش انجام بدی مثلا روزانه 10 الی 12 ساعت یا بیشتر ؟

4 - قیمت بازی های اصلی بسیار گرونه .شماچطور همه بازی ها رو انجام میدید . مثلا میشه نسخه کرکی و نسخه اوریجینال رو با هم توی کنسول داشت و بازی کرد یا اصلا نمیشه ؟

5 - به جز خرید نسخه اصل بازی نیاز هست ماهانه برای بازی کردن اشتراک ماهانه گرفت ؟ مثلا توی استیم وقتی کد یه بازی رو میخری دیگه میشه همیشه به صورت رایگان بازی کرد اون بازی رو و نیازی به پرداخت برای خود شبکه استیم نیست و فقط نیاز به نت داره واسه آنلاین شدن . پلی استیشن چطوره ؟

6 - کد جدیدترن ورژن روز سونی برای مدل پرو یا اسلیم چیه برای خرید ؟

7 - میشه کیبورد ، موس و دسته های معمولی که برای PC خانگی استفاده می کردم به پلی استیشن وصل کنم یا باید چیز خاصی باشه ؟ مثلا دسته های که برای فوتبال استفاده می کردم توی کامپیتور رو وصل کنم به دستگاه و بازی کرد ؟

اگر با حوصله و دقت پاسخ برادر کوچکتون رو بدید واقعا ممنون میشم . :x تشکر و یا علی :)

• Like
Reactions: jose-mourinho
من دیشب یک دیسک کار کرده فارکری پریمال خریدم گذاشتم رو دستگاه و شروع کردم 45 دقیقه که بازی کردم مرحله سوم خواست آغاز بشه رفت تو منوی اصلی بازی و اونجا زد درحال نصب ولی روی 21 درصد بالا نمیرفت. دیسک رو خارج کردم دوباره گذاشتم اینبار پیغام داد دیسک یا کثیفه یا خرابه و خوانده نمیشه مرتبه سوم دیسک رو گذاشتم رو دستگاه شروع به ادامه نصب کرد و کامل نصب شد فعلا هم چند ساعتی بازی کردم مشکلی نبود. حالا میخوام بدونم آیا این دیسک خراب هست یا مشکل داره نگاه کردم خط خشی هم روش نبود. میخوام اگه خرابه تا زوده پسش بدم.

معمولا مواقعی که دیسک کثیفی یا خش داشته باشه این مشکل پیش میاد ولی اگه چند ساعت بازی کردید و بدون مشکل بوده که نیازی نیست پسش بدید دیگه کار میکنه منم یکی دوبار اینو تجربه کردم ولی خب مشخص بود دیسک خش داره که تازه همونم شستمش درست شد
سلام . چند سوال . دوستانی که اطلاع جامع و دقیق دارن فقط جواب بدن. تشکر !

1 - مانیتور FULL HD دارم با رابط D-SUB و DVI . میشه PS4 که HMDI داره رو بهش وصل کرد و مشکل نداره ؟

2 - با توجه به این که مانیتور من فقط تا 1920*1080 یا همون FULL HD بیشتر ساپورت نمی کنه خرید PS4 PRO تفاوتی با SLIM داره برای من کلا ؟

3 - من PC باز بودم و با PC میشد 12 ساعت سنگین ترین بازی ها رو پشت سر هم انجام داد و آخ هم نمی گفت . کنسول مشکل نداره ساعت طولانی متوالی بازی های سنگین باهاش انجام بدی مثلا روزانه 10 الی 12 ساعت یا بیشتر ؟

4 - قیمت بازی های اصلی بسیار گرونه .شماچطور همه بازی ها رو انجام میدید . مثلا میشه نسخه کرکی و نسخه اوریجینال رو با هم توی کنسول داشت و بازی کرد یا اصلا نمیشه ؟

5 - به جز خرید نسخه اصل بازی نیاز هست ماهانه برای بازی کردن اشتراک ماهانه گرفت ؟ مثلا توی استیم وقتی کد یه بازی رو میخری دیگه میشه همیشه به صورت رایگان بازی کرد اون بازی رو و نیازی به پرداخت برای خود شبکه استیم نیست و فقط نیاز به نت داره واسه آنلاین شدن . پلی استیشن چطوره ؟

6 - کد جدیدترن ورژن روز سونی برای مدل پرو یا اسلیم چیه برای خرید ؟

7 - میشه کیبورد ، موس و دسته های معمولی که برای PC خانگی استفاده می کردم به پلی استیشن وصل کنم یا باید چیز خاصی باشه ؟ مثلا دسته های که برای فوتبال استفاده می کردم توی کامپیتور رو وصل کنم به دستگاه و بازی کرد ؟

اگر با حوصله و دقت پاسخ برادر کوچکتون رو بدید واقعا ممنون میشم . :x تشکر و یا علی :)
1. اطلاع ندارم در این مورد
2. نه. خصوصا روی مانیتور که اندازشم مثل تی وی بزرگ نیست بنظرم پرو ارزش خرید نداره با این حال تصمیمش با خودتونه. قرار بود یه قابلیت اضافه کنن کسایی که پرو دارن کیفیت تصویرشون رو 1080 بهتر بشه ولی هنوز نیومده بیاد هم تاثیر چندانی نداره
3. کنسولم مشکلی نداره من معمولا 24 ساعت بازی میکردم برای پلات ff xv هم فکر کنم یه 48 ساعتی روشن بود شب مجبور شدم دسترو جوری بذارم کاراکتر دور خودش بچرخه برای یکی از تروفیا
4. کرکی که فقط برای ورژن 4.05 هست اونم فکر کنم ناقصه هنوز بعدم خیلی از بازیای مهم ورژن بالاتر از اینو لازم دارن برای بازیای اورجینال خیلی راحت میشه 10ت کرایه کرد یا دست دو خرید و بعد فروخت دیجیتالیم میشه شیر کرد
5. رو کنسولا سرویسشونو میکنن تو پاچتون سالی 60 دلار باید پول پلاس بدید جالب اینه من اصلا رو کنسول آنلاینم بازی نمیکنم مجبور شدم بخاطر تخفیفات و سرویس کلاود این پولو بدم
6. نمیدونم ولی زیاد تفاوتی نداره
7. نه. موس و کیبورد رو کنسولو بخواید تو بازی استفاده کنید باید مبدل بخرید فکر کنم دوروبر 400ت باشه دسته های دیگه هم معمولا به کنسول وصل نمیشن مگر اینکه برای کنسول ساخته شده باشن چون حتی دسته ps3 هم به ps4 نمیخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or