Mahmood_Farid
کاربر سایت
ایدیمو ادد کنمیتونی کاستوم مچ بزنی رک بده
MahmoodFarid
حتما بزن برا راکت لیگ
ایدیمو ادد کنمیتونی کاستوم مچ بزنی رک بده
یعنی بنظر خودت اگر امنیت داشتند و بن نمیشدند قیمتشون این بود! میتونی آنلاین بشی بازی هم کنی اما تا وقتی که صاحب اکانت یا سونی متوجه نشن یا رمز ایمیلشون رو عوض نکردن که این اتفاق ممکنه پنج دقیقه بعد از وارد کردن اکانت بیافته ممکنه پنج ماه وقتی بیافته همه بازیها قفل میشن حتی ممکنه اکانت اصلی خودتون هم بن بشه تکرار استفاده از اکانت ترکیبی و قفل شدن بازیها در موادی ممکنه باعث بن شدن کنسول هم بشه.اینکه گفته میشه از داخل اکانت اصلی خودتون به بازیها وارد بشید و دیگه وارد اکانت هکیه نشید به این خاطر است که صاحب اکانت متوجه آنلاین بودن نشه و احتمال قفل شدن کمتر بشه. طبیعتا اگر بعد از نصب بازیها اصلا دیگه به نت وصل نشید مشکلی نخواهد بود و اگه قراره آنلاین بشید بهتره با اکانت قانونی خودتون که بازی و اعتبار داخلش هست نباشه و یک اکانت خالی درست کنید.دوستان به دلایلی دیگه میخوام به اکانت های ترکیبی روی بیارم چند تا سوال داشتم
امنیت دارن ؟؟؟/باعث نمیشه اکانت اورجینالم بن بشه
انلاین یا افلاین میشه بازی کرد ؟؟
باید رو اکانت اصلی خودم اکتیو کنم و از بازیا یا پلاس اکانتی که خریدم رو اکانت خودم استفاده کنم ؟؟؟؟
وقتی اکتیو کنم رو اکانت خودم و تروفی غیره ....جمع کنم این کار غیر قانونی نیست ؟؟
اسلام من دستگام پرو هست چند روزه هرچی اپدیت برای بازیا میاد تا میخوام دانلود کنم به یه حدی که میرسه میگه data corrupted اپدیت پاک میکنم دوباره دانلود میکنم بازم درصدی که ازش رفت ارور میده اعصاب نگذاشته برام داخل safe mode هم رفتم data rebuild هم کردم بازم جواب نگرفتم کسی راحلی نداره؟
اها ممنون یعنی اکانت ترکیبی که میخرم تو اکانت اورجینال خودم استفاده نکنم بهتره ؟؟؟یعنی بنظر خودت اگر امنیت داشتند و بن نمیشدند قیمتشون این بود! میتونی آنلاین بشی بازی هم کنی اما تا وقتی که صاحب اکانت یا سونی متوجه نشن یا رمز ایمیلشون رو عوض نکردن که این اتفاق ممکنه پنج دقیقه بعد از وارد کردن اکانت بیافته ممکنه پنج ماه وقتی بیافته همه بازیها قفل میشن حتی ممکنه اکانت اصلی خودتون هم بن بشه تکرار استفاده از اکانت ترکیبی و قفل شدن بازیها در موادی ممکنه باعث بن شدن کنسول هم بشه.اینکه گفته میشه از داخل اکانت اصلی خودتون به بازیها وارد بشید و دیگه وارد اکانت هکیه نشید به این خاطر است که صاحب اکانت متوجه آنلاین بودن نشه و احتمال قفل شدن کمتر بشه. طبیعتا اگر بعد از نصب بازیها اصلا دیگه به نت وصل نشید مشکلی نخواهد بود و اگه قراره آنلاین بشید بهتره با اکانت قانونی خودتون که بازی و اعتبار داخلش هست نباشه و یک اکانت خالی درست کنید.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ممنون داداش الان موندم ترکیبی بگیرم یا هکی ؟؟؟؟از کجا بگیرمدوست عزیزمون یچیزی رو اشتباه بهتون رسوندن
شما اگر هکی رو بگیرید و بازیاش با کردیت هکی خریداری شده باشه کنسول بن میشه در غیر اینصورت فقط بازی قفل میشه اونم اگر نکات مخصوصش رو رعایت کنید احتمالش خیلی کم میشه
اگر هکی رو گرفتید رو هراکانتی بجز اکانت هکی میتونید بازی کنید
آره پشتیبانی میکنهسلام
دوستان یک سوال فنی داشتمایا WIFI PS4 باند 5HZ را ساپورت می کند؟
سلام من دستگام پرو هست چند روزه هرچی اپدیت برای بازیا میاد تا میخوام دانلود کنم به یه حدی که میرسه میگه data corrupted اپدیت پاک میکنم دوباره دانلود میکنم بازم درصدی که ازش رفت ارور میده اعصاب نگذاشته برام داخل safe mode هم رفتم data rebuild هم کردم بازم جواب نگرفتم کسی راحلی نداره؟
بله ولی استانداردش N هست که نه سریعه نه کند!سلام
دوستان یک سوال فنی داشتمایا WIFI PS4 باند 5HZ را ساپورت می کند؟
اول که فقط اکانت ترکیبی بگیرید این روزها همون ترکیبی هم تو بازار هست چون ترکیبی فقط بازی قفل میشه و حداقل تا وقتی زیاد تکرار نکنید و چندین بار قفل نشید خود کنسول بن نمیشه. . دوم منظور من این بود که اگر اکانتی دارید که براتون ارزش داره یوقت بازی خریدنی چیزی روش هست بهتره همراه اون ترکیبی نریزید یعنی یک اکانت اورجینال خالی درست کنید و با اون ترکیبی رو بریزید. قبلا با ترکیبی ها خیلی بیشتر میشد آنلاین هم شد ولی الان سونی بطور دوره ای کوتاه مدت تری رمز ها رو تغییر میده و زودتر قفل میشن هرچند مدتش شانسیه اما درکل زودتر از قبل قفل میشه. شما به هر دلیل که آنلاین بشید حالا تروفی یا ریختن دیتا یا هر چیز دیگر و وارد اکانت ترکیبی هم که نشید بازهم اگر رمز تغییر کرده باشد قفل خواهد شد چون زمان اتصال لایسنس بازیها اتومات چک میشوند. پس فقط زمانی میشه گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد که اکانت رو ریختید دیتا هاش هم در حداقل زمان منتقل کنید و دیگه اصلا یه نت وصل نشوید یا اینکه آدم اول بازیها رو یکبار تموم میکنه بعد میره سراغ آنلاین تا اگه قفل شد دلش نسوزهممنون داداش الان موندم ترکیبی بگیرم یا هکی ؟؟؟؟از کجا بگیرم
اکانتم ماله خیلی سال ها پیشه هم بازی زیاد دارم هم اینکه خیلی واسه تروفی بازی ها زحمت کشیدم نه که خوشم بیاد از تروفی ولی خاطره دارم وقتی میبنمشون تکت تک خاطراتم با بازی یادم میاد یکی دو تا خاطرم یادم رفته بود رفتم تو لیست تروفی بازی ها رو دیدم یادم اومد
و اینکه از سال 2012 هی منتظر هستم دلار ارزون شه بازی اورجینال بخرم به این خاطر تا حالا 80 درصد بازی ها رو بازی نکردم
اول که فقط اکانت ترکیبی بگیرید این روزها همون ترکیبی هم تو بازار هست چون ترکیبی فقط بازی قفل میشه و حداقل تا وقتی زیاد تکرار نکنید و چندین بار قفل نشید خود کنسول بن نمیشه. . دوم منظور من این بود که اگر اکانتی دارید که براتون ارزش داره یوقت بازی خریدنی چیزی روش هست بهتره همراه اون ترکیبی نریزید یعنی یک اکانت اورجینال خالی درست کنید و با اون ترکیبی رو بریزید. قبلا با ترکیبی ها خیلی بیشتر میشد آنلاین هم شد ولی الان سونی بطور دوره ای کوتاه مدت تری رمز ها رو تغییر میده و زودتر قفل میشن هرچند مدتش شانسیه اما درکل زودتر از قبل قفل میشه. شما به هر دلیل که آنلاین بشید حالا تروفی یا ریختن دیتا یا هر چیز دیگر و وارد اکانت ترکیبی هم که نشید بازهم اگر رمز تغییر کرده باشد قفل خواهد شد چون زمان اتصال لایسنس بازیها اتومات چک میشوند. پس فقط زمانی میشه گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد که اکانت رو ریختید دیتا هاش هم در حداقل زمان منتقل کنید و دیگه اصلا یه نت وصل نشوید یا اینکه آدم اول بازیها رو یکبار تموم میکنه بعد میره سراغ آنلاین تا اگه قفل شد دلش نسوزه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ممنون دستتون درد نکنه بیخیالش شدم گور بابای اکانت هکی یا ترکیبی با شانسی هم که من دارم الان اکانت بطور اشتباهیی بن شده دیگه ترکیبی یا هکی هم بخرم میان خودمم میبرنهکی و ترکیبی دیگه چیه در اوردین. همش یکی هست که فقط فروشنده ها اسمش رو تغییر میدن تا بتونن بفروشن.
چه شما اکانت من رو بدون اطلاع نصب کنید و یا با کردیت کارتم خرید انجام بدین هر دوش قابلیت پیگیری و بن اون کنسول و اکانت هست.
اینکه طرف 3 ساله استفاده میکنه و تاحالا بن نشده هم یه مورد استثنا هست که طرف دستگاه های فعال روی اکانتش رو تا به حال چک نکرده.
اگر هم چک کنه و ببینه یه دستگاه فعال دیگه هم هست دو حالت داره یا بدون پیگیری دستگاه شما رو دی اکتیو میکنه که فقط بازی قفل بشه و یا پیگیری میکنه تا شما رو بن کنه.
پس استفاده و بن نشدن کاملا شانسی هست.
تا حدی باهم فرق دارن.در ترکیبی وقتی پس از نصب بازیها دیگه وارد اون اکانت نشی (که نباید هم بشی) و از اکانت خودت بازی کنی طرف متوجه نمیشه که شمام وارد اکانتش شدی که بخواد پیگیری کنه یا نکنه و فقط تغییر رمز هراز گاهی بخاطر امنیت خودش یا سونی بده باعث قفل شدن میشه چون شکایتی درکار نیست . اما در حالت هکی شما از پول و اعتبار مالی طرف استفاده کردی و یک ردپای قابل پیگیری باقی گذاشتی که درصورت شکایت طرف برای سونی قابل تشخیص هست و منجر به بن شدن خواهد شد. بنابراین در ترکیبی اگر پولی در اکانت باشه دست نزنی یا رمزش رو تغییر ندی و واردش هم نشی دیگه فقط بستگی به شانست هست که کی رمز عوض بشه.هکی و ترکیبی دیگه چیه در اوردین. همش یکی هست که فقط فروشنده ها اسمش رو تغییر میدن تا بتونن بفروشن.
چه شما اکانت من رو بدون اطلاع نصب کنید و یا با کردیت کارتم خرید انجام بدین هر دوش قابلیت پیگیری و بن اون کنسول و اکانت هست.
اینکه طرف 3 ساله استفاده میکنه و تاحالا بن نشده هم یه مورد استثنا هست که طرف دستگاه های فعال روی اکانتش رو تا به حال چک نکرده.
اگر هم چک کنه و ببینه یه دستگاه فعال دیگه هم هست دو حالت داره یا بدون پیگیری دستگاه شما رو دی اکتیو میکنه که فقط بازی قفل بشه و یا پیگیری میکنه تا شما رو بن کنه.
پس استفاده و بن نشدن کاملا شانسی هست.
ترکیبی وقتی پس از نصب بازیها دیگه وارد اون اکانت نشی (که نباید هم بشی) و از اکانت خودت بازی کنی طرف متوجه نمیشه که شمام وارد اکانتش شدی که بخواد پیگیری کنه یا نکنه و فقط تغییر رمز هراز گاهی بخاطر امنیت خودش یا سونی بده باعث قفل شدن میشه چون شکایتی درکار نیست