سلام
من روی کنسولم چندین اکانت ظرفیتی و روم به دیوار هکی دارم
یه مشکل چند وقته پیش اومده که هر وقت کنسول رو روشن می کنم به طور اتومات لاگین میکنه به یکی از همین اکانت ها و مجبورم لاگ اوت کنم برم تو اکانت اصلی خودم
مشکل چیه؟
سلام دوستان کسی هست سری 7116 خریده باشه ؟ دسته روش یه برچسب نداره کنار دایره و جهت ها ؟ من فت قبلا گرفتم داشت
حس میکنم دستگاه باز بهم دادهنه برچسب ابی بالا جعبه کنسول نه برچسب رو دسته !!!
مشگل که خداروشکر نداره ولی فک کردم دسته استفاده شده هر چند به مدل جعبه نمیخورد چون دقت کنید در اوردن دسته تو جعبه پرو باید اون کارتن رو خشن باز کنید تا بش برسیدمنم ۷۰۱۶ گرفتم برچسبی روی دسته نبود
تا الانم بدون مشکل کار کرده
هنگ و ریست که معمولا نداره نهایت یکساعت بازی کنید دور تند فن و فشاری که باید بهش میاد از این بابت ها خیلی کم ممکنه اشکالی وجود داشته باشه شما مهمترین چیزی که باید چک کنید بن نبودن دستگاه هست که با یکبار ساین کردن در PSN مشخص میشه یعنی اگر وارد فروشگاه سونی شد یعنی مشکلی نیست. دسته هم امتحان کنی مشکل یا گیجی نداشته باشه. بهترین مدلها اسلیم و فت مات (سری 1216) هستند بعضیها میگن اگه اهل بازی زیاد واستفاده شدید باشی شاید فته بهتر و سخت جون تر هم باشه. بهرحال فت های سری اول یعنی براق ها نگیری بهتره بخاطر صدای زیاد فن و قدیمیتر بودن و دکمه ها مگه اونکه یکوقت قیمت خوبی گیر بیاد بهرحال با همونها هم میشه بازی کرد نه اینکه بدرد نخور باشند. اگه خواستی یک ترا بگیری از داخل خود دستگاه یک ترا بودن رو چک کن خیلی به برچسب اعتبار نکن.دوستان تصمیم دارم همین چند روز ps4 بخرم ولی کار کردش تا حالا هم کنسول نداشتم و pc باز بودم .به چه نکاتی باید موقع خرید توجه کنم که سرم کلاه نره و حداقل زمان برای بازی مدام با کنسول چقدر هست که متوجه بشم که بعدش نه error میده و نه هنگی و رسیت داره.fat بهتره یا slim ؟و هر نکته دیگه ایی که میدونید در اختیارم بزارید ممنون میشم.
سلام چند تا پرسش درباره ی بازی ویچر ۳ دارم
۱-من نسخه ی معمولی عربی رو دارم آیا سیو هام با ویرایش کامپلیت عربی سازگار هست ؟
۲-آیا برای رفتن دی ال سی ها باید بازی اصلی رو تموم کرد ؟ چون شاید ویرایش کامپلیت عربی نتونم پیدا کنم و ناچار باشم بازی رو از اول برم .
فکر کنم باید از بلوتوث لپ تاپ قطعش کنی با خود لپ تاپسلام
دسته ps4 رو با بلوتوث به لب تاب وصل کردم الان هر کاری میکنم به ps4 وصل نمیشه ریستم کردم
مشکل از چیه؟