هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من روی کنسولم چندین اکانت ظرفیتی و روم به دیوار هکی دارم
یه مشکل چند وقته پیش اومده که هر وقت کنسول رو روشن می کنم به طور اتومات لاگین میکنه به یکی از همین اکانت ها و مجبورم لاگ اوت کنم برم تو اکانت اصلی خودم
مشکل چیه؟

سلام
من روی کنسولم چندین اکانت ظرفیتی و روم به دیوار هکی دارم
یه مشکل چند وقته پیش اومده که هر وقت کنسول رو روشن می کنم به طور اتومات لاگین میکنه به یکی از همین اکانت ها و مجبورم لاگ اوت کنم برم تو اکانت اصلی خودم
مشکل چیه؟

یکی از قابلیت های فریمور پنج هست که اتومات لاگین میشه به اخرین اکانتی که توش بودی
کافیه از توی تنظیمات این قابلیتو غیرفعال کنی

• Like
Reactions: w.rooney
دوستان تصمیم دارم همین چند روز ps4 بخرم ولی کار کردش تا حالا هم کنسول نداشتم و pc باز بودم .به چه نکاتی باید موقع خرید توجه کنم که سرم کلاه نره و حداقل زمان برای بازی مدام با کنسول چقدر هست که متوجه بشم که بعدش نه error میده و نه هنگی و رسیت داره.fat بهتره یا slim ؟و هر نکته دیگه ایی که میدونید در اختیارم بزارید ممنون میشم.

سلام دوستان کسی هست سری 7116 خریده باشه ؟ دسته روش یه برچسب نداره کنار دایره و جهت ها ؟ من فت قبلا گرفتم داشت
حس میکنم دستگاه باز بهم داده :((نه برچسب ابی بالا جعبه کنسول نه برچسب رو دسته !!!

سلام دوستان کسی هست سری 7116 خریده باشه ؟ دسته روش یه برچسب نداره کنار دایره و جهت ها ؟ من فت قبلا گرفتم داشت
حس میکنم دستگاه باز بهم داده :((نه برچسب ابی بالا جعبه کنسول نه برچسب رو دسته !!!

منم ۷۰۱۶ گرفتم برچسبی روی دسته نبود
تا الانم بدون مشکل کار کرده

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
منم ۷۰۱۶ گرفتم برچسبی روی دسته نبود
تا الانم بدون مشکل کار کرده
مشگل که خداروشکر نداره ولی فک کردم دسته استفاده شده هر چند به مدل جعبه نمیخورد چون دقت کنید در اوردن دسته تو جعبه پرو باید اون کارتن رو خشن باز کنید تا بش برسید :D ولی چون نداشت شک کردم باز شده باشه ولی وقتی برای شما هم نداره پس کلا نداره

سلام چند تا پرسش درباره ی بازی ویچر ۳ دارم
۱-من نسخه ی معمولی عربی رو دارم آیا سیو هام با ویرایش کامپلیت عربی سازگار هست ؟

۲-آیا برای رفتن دی ال سی ها باید بازی اصلی رو تموم کرد ؟ چون شاید ویرایش کامپلیت عربی نتونم پیدا کنم و ناچار باشم بازی رو از اول برم .

۳-آیا با پایان رساندن بازی در حالت داستان و شمشیر میتوان نیوگیم را با همان لول های حالت داستان و شمشیر در حالت سخت march آغاز کرد و پلاتینیوم بازی را گرفت ؟
با سپاس

سلام. من بازی هیتمن رو از ps story به صورت رایگان دانلود کردم. حدود 26 گیگ بود ولی فقط مرحله ابتدایی بازی رو میشه انجام بدی برای بقیش میگه باید بخری. اگه پولیه چرا تو لیست بازی های free گذاشتنش؟ همه بازیهای free اینطورین؟

سلام. من بازی هیتمن رو از ps story به صورت رایگان دانلود کردم. حدود 26 گیگ بود ولی فقط مرحله ابتدایی بازی رو میشه انجام بدی برای بقیش میگه باید بخری. اگه پولیه چرا تو لیست بازی های free گذاشتنش؟ همه بازیهای free اینطورین؟

دوستان تصمیم دارم همین چند روز ps4 بخرم ولی کار کردش تا حالا هم کنسول نداشتم و pc باز بودم .به چه نکاتی باید موقع خرید توجه کنم که سرم کلاه نره و حداقل زمان برای بازی مدام با کنسول چقدر هست که متوجه بشم که بعدش نه error میده و نه هنگی و رسیت داره.fat بهتره یا slim ؟و هر نکته دیگه ایی که میدونید در اختیارم بزارید ممنون میشم.
هنگ و ریست که معمولا نداره نهایت یکساعت بازی کنید دور تند فن و فشاری که باید بهش می‌اد از این بابت ها خیلی کم ممکنه اشکالی وجود داشته باشه شما مهمترین چیزی که باید چک کنید بن نبودن دستگاه هست که با یکبار ساین کردن در PSN مشخص میشه یعنی اگر وارد فروشگاه سونی شد یعنی مشکلی نیست. دسته هم امتحان کنی مشکل یا گیجی نداشته باشه. بهترین مدلها اسلیم و فت مات (سری 1216) هستند بعضیها میگن اگه اهل بازی زیاد واستفاده شدید باشی شاید فته بهتر و سخت جون تر هم باشه. بهرحال فت های سری اول یعنی براق ها نگیری بهتره بخاطر صدای زیاد فن و قدیمی‌تر بودن و دکمه ها مگه اونکه یکوقت قیمت خوبی گیر بیاد بهرحال با همونها هم میشه بازی کرد نه اینکه بدرد نخور باشند. اگه خواستی یک ترا بگیری از داخل خود دستگاه یک ترا بودن رو چک کن خیلی به برچسب اعتبار نکن.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام چند تا پرسش درباره ی بازی ویچر ۳ دارم
۱-من نسخه ی معمولی عربی رو دارم آیا سیو هام با ویرایش کامپلیت عربی سازگار هست ؟

۲-آیا برای رفتن دی ال سی ها باید بازی اصلی رو تموم کرد ؟ چون شاید ویرایش کامپلیت عربی نتونم پیدا کنم و ناچار باشم بازی رو از اول برم .

سلام، خیر سازگار نیست چون به خوبی یادمه وقتی که نسخه complete edition داشت می اومد خود سی دی پراجکت اعلام کرد که سیو نسخه ی معمولی روی این نسخه کار نمی کنه و توصیه کرده بوده که سیزن پس رو بخرید
.dlc ها رو هم میشه جدا رفت ولی اگه در خود بازی اصلی بری خیلی بهتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ATAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or