Hunger Games
کاربر سایت
هركي چنين حرفي زده هيچ اطلاعاتي نداشته هم غلطهسلام ببخشید دوباره مزاحم شدم
امروز یه نفر میگفت تو نسخه پرو نمیشه از طریق pc دان کرد و انتقال داد ب کنسول میخواستم بدونم حقیقت داره این موضوع( یعنی با هارد اکسترنالم نمیشه انتقال داد)؟؟
دوم اینکه میگن پرو با تلوزیونای الجی خوب نیست کلا
تلوزیون من ub8300 هست ک 4k هستش میخواستم بدونم اگ زیاد خوب نیست تا همون اسلیم بگیرم( از لحاظ بودجه مشکلی ندارم اسلیم باشه یا پرو)؟
چند ساله بهترین TV اولترا اچ دی OLED های الجی میشن نگو این حرفوهركي چنين حرفي زده هيچ اطلاعاتي نداشته هم غلطه
با پي سي ميشه انتقال داد با هارد تو هيچ نسخه اي نميشه بازي منتقل كرد (البته از يه كنسول ديگه ميشه اينكارو كرد ولي بازي مستقيم ميره تو هارد و از رو هارد اصلي كنسول اول پاك ميشه)
رو تلويزيونم مشكلي نداره ولي كلا تي وي هاي ال جي كيفيتشون نسبت به سامسونگ و سوني پايينتره
اگه تي وي تون 4k هست پرو بگيريد
تعصیر داره ولی نه زیاددوستان سلام به همه یه سوال ذهن منو خیلی در گیر کرده من سرعت دانلودم روی ۹ مگ باشه از اونور مصرف حجم میره بالا انلاین بازی میکنم یا رو ۴ مگ بزارم مصرف حجمم میاد پایین ؟؟!
هیچ روشی نیستسلام ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا ازین سردرگمی در بیام
من ps4 با tv تو اتاقم هستش . میخوام تصویر رو بصورت بی سیم انتقال بدم تو تلویزیونی که تو اتاق نشیمن هستش .. همون قابلیت ریموت پلی
میخواستم بدوم با چه روشی میشه ؟ خودم تحقیق کردم با play station tv میشه ولی اونم تو بازار ایران دیگه نیست تولیدشم متوقف شده ...
اگع منظورت اینه با هارد اکسترنال انتقال بدی نمیشهسلام دوستان من می تونم آپدیت ها و DLC هایی رو که دانلود کردم رو تو هارد اکسترنال بریزم ؟ اگه میشه نحوه انجام کار رو هم یگید با تشکر
اره میشه ولی اگه کلا بخوای بدی به یکی دیگه باید اکانتی که بازی باهاش خریده شده رو دی اکتیو کنی و پاک کنی و بدی طرفآیا بازی دیجیتال قابل انتقال هست ؟ یعنی کلا بدیمش به یکی دیگه بدون شیر کردن و دیگه واسه ما غیر فعال بشه
ممنون ولی یکی از قابلیت های ps tv انتقال تصویر به تلویزیون دومه اینو توچند تا سایت خوندم حتی فیلم تبلیغاتی شم هست .هیچ روشی نیست
ریموت پلی هم برا ویتا یا گوشی تا ps tv هست
متاصفانه ps tv الان پیدا نمیشهممنون ولی یکی از قابلیت های ps tv انتقال تصویر به تلویزیون دومه اینو توچند تا سایت خوندم حتی فیلم تبلیغاتی شم هست .
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
شاید اخرین اپدیت رو نداریمن یه مشکلی برام پیش اومده بازی رینبو یه اپدیت داده که حدود 150 مگ حجمش هست اما زمانی که توی دستگاه میزنم برای دانلود 14 گیگ نشون میده !!! البته اولش 25 گیگ نشون میداد
از اول نمیکنه معمولا حجمی که دان شده رو کم میکنه و بقیه رو دان میکنه. ولی از صفر درصد شروع میکنهو نکته جالبش اینه وقتی شروع میکنم به دانلود بعد از یک گیگ اگه pause بزنی دوباره از اول شروع میکنه به دانلود
کابل با کیفیت بگیر مشکلی پیش نمیاد 10 متریشم جواب میده!دوستان کابل hdmi خود ps4 معمولی 1/5 متری هست؟
اگه با یه دونه. 3 متری تعویض کنم، این بیشتر شدن فاصله می تونه روی کیفیت تصویر اثر بد بذاره ؟ (هر تأثیر بدی، تأخیر جزئی و غیره)
Sent from my iPhone using Tapatalk
نهبا سلام. ایا پلی 4 مثل پلی 2 سی دی و کد گیم شارک براش اومده؟
نه تاثیر ندارهکابل با کیفیت بگیر مشکلی پیش نمیاد 10 متریشم جواب میده!