pclord
کاربر سایت
ممنون عزیز، هارد PS4 Pro اگر اشتباه نکنم Sata III هست، با توجه به این مورد شک داشتم که PS3 ساپورت کنه یا نه.نوع هاردهاشونم تفاوتی ندارن میتونی این کارو بکنی
ممنون عزیز، هارد PS4 Pro اگر اشتباه نکنم Sata III هست، با توجه به این مورد شک داشتم که PS3 ساپورت کنه یا نه.نوع هاردهاشونم تفاوتی ندارن میتونی این کارو بکنی
اون فقط تو سرعتش تاثیر داره که توی PS3 مهم نیست فقط اگه PS3 کپی خوره حواست باشه باید cfw بریزیممنون عزیز، هارد PS4 Pro اگر اشتباه نکنم Sata III هست، با توجه به این مورد شک داشتم که PS3 ساپورت کنه یا نه.
اگه اینجوریه پس خیلی خوبه، آره کپی خور هست، سپاساون فقط تو سرعتش تاثیر داره که توی PS3 مهم نیست فقط اگه PS3 کپی خوره حواست باشه باید cfw بریزی
فرقی ندارن ۲۱۱۶ تولید جدیدتر هستدوستان واقعا کسی اطلاعات نداشت جواب منو بده؟!
نه مگه اینکه اکانت بازی رو بدی به طرفآیا بازی دیجیتال قابل انتقال هست ؟ یعنی کلا بدیمش به یکی دیگه بدون شیر کردن و دیگه واسه ما غیر فعال بشه
حجم دقیق بازی هارو میتونی تو استور ببینی ولی اینا بالای ۱ ترا درمیاد که گیگی ۱۰۰ هم بگیرن ۱۰۰ هزارتومن تو خرجی پیشنهاد میکنم از بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول استفاده کنی اگه منطقه سرعت خوبی داری میتونی از سایت های داخلی مثل شاتل لند یا آسیا دی ال دانلود کنی که سرعت بالاتری نسبت به خود psn دارنحجم دقیق بازی های زیر که اگر از استور کامل بشن چند گیگ هست؟
Horizon Zero Dawn
Bloodborne
Uncharted 4: A Thief’s End
Ratchet & Clank
God of War III Remastered
The Last of Us Remastered
Infamous: Second Son
The Order 1886
DriveClub
Until Dawn
UNCHARTED: The Lost Legacy
inFAMOUS First Light
The Last Guardian
بچه های فامیل، جلو چشم پدرشون نشستن بودن با پلی استیشن یهو زدن کنسول رو دی اکتیو کردن |||||||||||||||||||||||||||: هر چی سیو و بازی داشتم رو یجا رو کنسول پاک کردن *** های **** ما****خرا****************:/
حالا باید بشینم اینا رو از اول دانلود کنم، از اونجا که با این نت مزخرف یک قرن طول میشکه میخوام بدم روش بیرون بریزن روش الان گیگی حساب میکنن، لطفا اگر کسی حجم دقیقشون رو داره لطف کنه بده ما حساب کنیم چقدر در میاد.
راه حل ١٠٠ درصدي براش نيست مشكلشم اينه كه تك كانكشن دانلود ميكنه من رو پي سي ده مگ بر ثانيه سرعت دارم رو كنسول به دو مگ هم نميرسه سرعت نت سيم كارت رو كنسول افتضاحه اگه ميخوايد بازي هاي حجيم دانلود كنيد با پي سي دانلود كنيد و با psx منتقل كنيدسلام.بچها من با نت 4gبه کنسول وصل میشم سرعت دانلودش خیلی پایینه در صورتی که خود گوشی سرعت بالاست.مشکل از چی باید dnsخاصی بدی؟
جدیدا ایطوری شده همیشه ۱۵مگ بالا میداد.راه حل ١٠٠ درصدي براش نيست مشكلشم اينه كه تك كانكشن دانلود ميكنه من رو پي سي ده مگ بر ثانيه سرعت دارم رو كنسول به دو مگ هم نميرسه سرعت نت سيم كارت رو كنسول افتضاحه اگه ميخوايد بازي هاي حجيم دانلود كنيد با پي سي دانلود كنيد و با psx منتقل كنيد
اکانت هکیه خودتون بگیرید ارزونتر درمیاد و احتمال قفل شدن بازیا زیاده احتمال بن شدن خود کنسولم هستدوستان این بازی هایی که بعضی جاها 10 تا 15 تومن میگیرن و روی کنسول نصب میکنن به چه صورته ؟ کسی اطلاعی داره ازش ؟ مشکلی برای کنسول ایجاد نمیکنه ؟
خب منی که نمیتونم با توجه به سرعت اینترنت دیتای بازی های رو دانلود کنم به نظرتون بهتر نیست بدم بیرون برام بریزن ؟اکانت هکیه خودتون بگیرید ارزونتر درمیاد و احتمال قفل شدن بازیا زیاده احتمال بن شدن خود کنسولم هست
اگه نمیخواید زیاد هزینه کنید 10ت بدید بازی اجاره کنید زمان کافی هم دارید بازیو کامل تموم کنید این مشکلاتم نداره