هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان واقعا کسی اطلاعات نداشت جواب منو بده؟!
فرقی ندارن ۲۱۱۶ تولید جدیدتر هست
آیا بازی دیجیتال قابل انتقال هست ؟ یعنی کلا بدیمش به یکی دیگه بدون شیر کردن و دیگه واسه ما غیر فعال بشه
نه مگه اینکه اکانت بازی رو بدی به طرف

حجم دقیق بازی های زیر که اگر از استور کامل بشن چند گیگ هست؟
Horizon Zero Dawn
Bloodborne
Uncharted 4: A Thief’s End
Ratchet & Clank
God of War III Remastered
The Last of Us Remastered
Infamous: Second Son
The Order 1886
DriveClub
Until Dawn
UNCHARTED: The Lost Legacy
inFAMOUS First Light
The Last Guardian

بچه های فامیل، جلو چشم پدرشون نشستن بودن با پلی استیشن یهو زدن کنسول رو دی اکتیو کردن |||||||||||||||||||||||||||: هر چی سیو و بازی داشتم رو یجا رو کنسول پاک کردن *** های **** ما****خرا****************:/
حالا باید بشینم اینا رو از اول دانلود کنم، از اونجا که با این نت مزخرف یک قرن طول میشکه میخوام بدم روش بیرون بریزن روش الان گیگی حساب میکنن، لطفا اگر کسی حجم دقیقشون رو داره لطف کنه بده ما حساب کنیم چقدر در میاد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان شرمنده سوالی داشتم
الان چند ماهی هست که این دسته ما قاطی کرده
قاطی کردنش هم اینطوریه که وقتی میخام بازیرو شروع کنم دکمه r2 که تو بیشتر بازیها برای شلیک تیر اندای هست چند دقیقه اول خودش برای خودش شلیک میکنه بدونه اینکه من بهش دست بزنم بعد از چند دقیقه یه جورایی انگار دسته گرم میشه درست میشه دیگه با زدن خوده دکمه شلیک میکنه
ولی امروز که بازی ولفنشتاین رو که گرفتم کلا r2 کار نمیکنه عجیبتر از اون اینکه بجاش دکمه r3 میدم اینور اونور شلیک میکنه که اصلا تو قسمت کنترل این بازی هیچ تعریفی برای شلیک کردن با این دکمه نیست
حالا به نظرتون دسته کلا خراب شده باید یکی دیگه بگیرم یا نه؟
چون هیچ فشاری رو دسته نیست یا اینکه 2 3 ماه یک بار یه بازی باهاش کنم یعنی به این راحتی و زودی خراب شده
شرمنده تشکر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم

حجم دقیق بازی های زیر که اگر از استور کامل بشن چند گیگ هست؟
Horizon Zero Dawn
Bloodborne
Uncharted 4: A Thief’s End
Ratchet & Clank
God of War III Remastered
The Last of Us Remastered
Infamous: Second Son
The Order 1886
DriveClub
Until Dawn
UNCHARTED: The Lost Legacy
inFAMOUS First Light
The Last Guardian

بچه های فامیل، جلو چشم پدرشون نشستن بودن با پلی استیشن یهو زدن کنسول رو دی اکتیو کردن |||||||||||||||||||||||||||: هر چی سیو و بازی داشتم رو یجا رو کنسول پاک کردن *** های **** ما****خرا****************:/
حالا باید بشینم اینا رو از اول دانلود کنم، از اونجا که با این نت مزخرف یک قرن طول میشکه میخوام بدم روش بیرون بریزن روش الان گیگی حساب میکنن، لطفا اگر کسی حجم دقیقشون رو داره لطف کنه بده ما حساب کنیم چقدر در میاد.
حجم دقیق بازی هارو میتونی تو استور ببینی ولی اینا بالای ۱ ترا درمیاد که گیگی ۱۰۰ هم بگیرن ۱۰۰ هزارتومن تو خرجی پیشنهاد میکنم از بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول استفاده کنی اگه منطقه سرعت خوبی داری میتونی از سایت های داخلی مثل شاتل لند یا آسیا دی ال دانلود کنی که سرعت بالاتری نسبت به خود psn دارن

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام.بچها من با نت 4gبه کنسول وصل میشم سرعت دانلودش خیلی پایینه در صورتی که خود گوشی سرعت بالاست.مشکل از چی باید dnsخاصی بدی؟
راه حل ١٠٠ درصدي براش نيست مشكلشم اينه كه تك كانكشن دانلود ميكنه من رو پي سي ده مگ بر ثانيه سرعت دارم رو كنسول به دو مگ هم نميرسه سرعت نت سيم كارت رو كنسول افتضاحه اگه ميخوايد بازي هاي حجيم دانلود كنيد با پي سي دانلود كنيد و با psx منتقل كنيد

• Like
Reactions: rezab
راه حل ١٠٠ درصدي براش نيست مشكلشم اينه كه تك كانكشن دانلود ميكنه من رو پي سي ده مگ بر ثانيه سرعت دارم رو كنسول به دو مگ هم نميرسه سرعت نت سيم كارت رو كنسول افتضاحه اگه ميخوايد بازي هاي حجيم دانلود كنيد با پي سي دانلود كنيد و با psx منتقل كنيد
جدیدا ایطوری شده همیشه ۱۵مگ بالا میداد.

سلام دوستان من می تونم آپدیت ها و DLC هایی رو که دانلود کردم رو تو هارد اکسترنال بریزم ؟ اگه میشه نحوه انجام کار رو هم یگید با تشکر

دوستان این بازی هایی که بعضی جاها 10 تا 15 تومن میگیرن و روی کنسول نصب میکنن به چه صورته ؟ کسی اطلاعی داره ازش ؟ مشکلی برای کنسول ایجاد نمیکنه ؟

دوستان این بازی هایی که بعضی جاها 10 تا 15 تومن میگیرن و روی کنسول نصب میکنن به چه صورته ؟ کسی اطلاعی داره ازش ؟ مشکلی برای کنسول ایجاد نمیکنه ؟
اکانت هکیه خودتون بگیرید ارزونتر درمیاد و احتمال قفل شدن بازیا زیاده احتمال بن شدن خود کنسولم هست
اگه نمیخواید زیاد هزینه کنید 10ت بدید بازی اجاره کنید زمان کافی هم دارید بازیو کامل تموم کنید این مشکلاتم نداره

• Like
Reactions: rezab
اکانت هکیه خودتون بگیرید ارزونتر درمیاد و احتمال قفل شدن بازیا زیاده احتمال بن شدن خود کنسولم هست
اگه نمیخواید زیاد هزینه کنید 10ت بدید بازی اجاره کنید زمان کافی هم دارید بازیو کامل تموم کنید این مشکلاتم نداره
خب منی که نمیتونم با توجه به سرعت اینترنت دیتای بازی های رو دانلود کنم به نظرتون بهتر نیست بدم بیرون برام بریزن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or