ریجن 3 مربوط به آسیای شرقیه. اکانت چین بسازیدسلام . چن روز پیش یه فیفا 18 ریجن 3 خریدم توی جعبه یه کد هست . اون کد رو هرکاری میکنم ارور میده . تا الان با اکانت های هنگ کنگ امریکا و مالزی تست کردم . دوستان راه حل چیه.؟
عکس پشت جعبه و ارور هم گزاشتم.
View attachment 82476 View attachment 82477
سلام . چن روز پیش یه فیفا 18 ریجن 3 خریدم توی جعبه یه کد هست . اون کد رو هرکاری میکنم ارور میده . تا الان با اکانت های هنگ کنگ امریکا و مالزی تست کردم . دوستان راه حل چیه.؟
عکس پشت جعبه و ارور هم گزاشتم.
View attachment 82476 View attachment 82477
چون به وضوح نام هنگ کنگ رو پشت جلد دیدم گفتم -قبلن هم اینطور بازی داشتم که با اکانت هنگ کنگ حل شد و کد رو تونستم اعمال کنمریجن 3 مربوط به آسیای شرقیه. اکانت چین بسازید
سلامکد ارور رو اگه بدی شاید بتونیم جوابت رو پیدا کنیم.
برای اطمینان یه بار تو سیف مود Rebuild database رو بزن
ریجن 3 مربوط به آسیای شرقیه. اکانت چین بسازید
از اکانت هنگ کنگ استفاده کردم نشد بزارید اکانت چین رو تست کنمچون به وضوح نام هنگ کنگ رو پشت جلد دیدم گفتم -قبلن هم اینطور بازی داشتم که با اکانت هنگ کنگ حل شد و کد رو تونستم اعمال کنم
به هر حال اگه با اکانت چین هم نشه، صد در صد کد مشکل داره مثلن استفاده شده باشه یا منقضی و...
Sent from my iPhone using Tapatalk
اکانت چین هم مشکلو حل نکرد. بازی بک هفتس خریداری شده تاریخ انقضا هم نداره . اگرم داشته باشه قطعاهنوز تاریخش نگذشته. مشکل از کجاس بنظر شما؟ریجن 3 مربوط به آسیای شرقیه. اکانت چین بسازید
شماره کد ارور رو بگوسلام
کد میاد
بعد روشن کردن این ارور میاد
cannot start the ps4 connect the DS4 using the usb cable and then press the ps Button
و بعد دسته رو روشن میکنی میره سیو مود
1. ریست زدم درست نشد
2. رو زدم درست نشد
3. اپدیت 300 مگ اخرین اپدیت رو زدم درست نشد حتی 900 مگ کارخونه ای یا رکوری رو هم زدم درست نشد
4. رو هم زدم درست نشد
فقط فقط با دو گزینه اخری درست میشه که
اونم که همه بازی و سیو و .... رو پاک میکنه
نمیخوام همه اطلاعاتم بره
شاید یکی بازی هکی داره تو دستگاهش
خخخخ
اول از همه لست او آس رو بازی کن، چون بهترین بازیه و خیلی هم الان ارزون شده،سلام
بالاخره من هم به گیمرهای ps4 پیوستم. قبل از هر چی بگم قدر شهرهایی مثل تهران و اصفهان و شیراز وشهرهایی بزرگی مثل اینها رو بدونید. بنده ساکن قم هستم و بخاطر اینکه در این شهر فروشگاه کنسول از تعداد انگشتهای دو دست شاید بیشتر نباشه مجبور به سفارش به دیجی کالا شدم و متاسفانه بر خلاف سفارشهای قبل بجای کنسول دو دسته یه کنسول تک دسته و دسته دوم بصورت جدا فرستاده شد و همچنین دستگاه باندل بازی دستینی بوده که بعد از بازگشایی و برداشتن بازی از زیر کارتن اون رو با چسب نواری بسته بودند که پیگیری من نهایتا به قبول پس گرفتن دستگاه رسید. که بنده بیخیال این مسئله شدم چون با توجه به عدم قبول ارسال دوباره جنسی که سفارش داده بودم به دلیل موجود نبودن در انبار و گرانی حدود 150 تومنی امروز تصمیم به باز کردن دستگاه و استفاده گرفتم. خلاصه که اگر تهران بودم حدود 200 تومن توی جیبم بود در ضمن خرید حضوری چیز دیگه ای هست.
در ادامه دوستان بازی قشنگ و خوب و هیجانی چی پیشنهاد میکنن؟من هیچ چی از این کنسول سر در نمیارم. لطفا بهترین راه رو بهم پیشنهاد کنید.ممنونم
ممنون. غیر از فوتبال از سبک مدال و کال آف و کانتر که در pc قبلا بازی کردم.اول از همه لست او آس رو بازی کن، چون بهترین بازیه و خیلی هم الان ارزون شده،
از چه سبکی خوشت میاد بگو راهنماییت کنیم،
گاد ۳ و انچارتد ٤ هم بگیر
سلامشماره کد ارور رو بگو
پس بهتره رینبو بازی کنی که شبیه ترین هست به کانترممنون. غیر از فوتبال از سبک مدال و کال آف و کانتر که در pc قبلا بازی کردم.
1- تلویزیون 4کی ندارید بنظرم هزینه الکی نکنید برای پرو. تفاوتشونو با تلویزیون HDR + 4K نشون میدن. ولی کلا بروز بودن چیز خوبیه اگه بحث پول وسط نباشه. بین اسلیم و فت، من بشخصه فت رو دوست دارم ولی چون موجودی آکبند فت، کمه و فروشنده ی مطمئن نداریم، برید سمت اسلیم تولید جدید که شک توی ریفر بودنش وجود نداشته باشهسلام
دوستان من میخوام PS4 بخرم اما گیج شدم که کدوم مدلش رو بگیرم , ممنون میشم اساتید پلی استیشن به چند سوال من پاسخ بدن :
1: اول اینکه PS4 pro بگیرم یا اسلیم یا سری اولی ها ؟ ( تلویزیون 4K ندارم و فعلا هم قصدی واسه خریدن تلویزیون 4K ندارم و یه LCD که فول اچ دی هست دارم , مشکلی از نظر هزینه کردن هم ندارم )
2: یک ترابایتی بگیرم یا 500 گیگ ؟
3: کدوم ریجن رو بگیرم ؟
4: تمام بازی های پلی استیشن 4 معمولی روی سری Pro قابل اجرا هست یا Pro بازی های مخصوص خودش رو داره ؟
5: کدوم CUH رو برای هر مدل پیشنهاد میکنید ؟
6: اینکه شایعه شده سری Pro داغ میکنه و بدنه اش ذوب میشه حقیقت داره ؟
بینهایت ممنونم از راهنماییتون
1. اگه مشکل هزینه ندارین حتما پرو بگیرین چون تو تی وی های فول اچ دی هم کیفیت بهتره و از همه مهم تر فریم ریت بالاتری دارهسلام
دوستان من میخوام PS4 بخرم اما گیج شدم که کدوم مدلش رو بگیرم , ممنون میشم اساتید پلی استیشن به چند سوال من پاسخ بدن :
1: اول اینکه PS4 pro بگیرم یا اسلیم یا سری اولی ها ؟ ( تلویزیون 4K ندارم و فعلا هم قصدی واسه خریدن تلویزیون 4K ندارم و یه LCD که فول اچ دی هست دارم , مشکلی از نظر هزینه کردن هم ندارم )
2: یک ترابایتی بگیرم یا 500 گیگ ؟
3: کدوم ریجن رو بگیرم ؟
4: تمام بازی های پلی استیشن 4 معمولی روی سری Pro قابل اجرا هست یا Pro بازی های مخصوص خودش رو داره ؟
5: کدوم CUH رو برای هر مدل پیشنهاد میکنید ؟
6: اینکه شایعه شده سری Pro داغ میکنه و بدنه اش ذوب میشه حقیقت داره ؟
بینهایت ممنونم از راهنماییتون
بسیار عالی1. اگه مشکل هزینه ندارین حتما پرو بگیرین چون تو تی وی های فول اچ دی هم کیفیت بهتره و از همه مهم تر فریم ریت بالاتری داره
2. پرو یک ترا داره فقط
3. هیچ فرقی نداره هر کدوم ارزونتره. رجین ها هیچ و هیچ فرقی ار نظر کیفیت و بازی ها ندارن. فقط رجین ژاپن نگیر که تو منوی اصلی برای اینتر و تایید به جای ضرب در باید از داریه استفاده کنی که یکم سخته عادت کردنش
4. هیچ بازی مخصوصی نداره . همه مشترکن
5. پرو و اسلیم فرقی نداره باید سری 12 باشه
6. نه اصلا هم داغ نمیکنه. من و چند تا از دوستانم خریدیم. فقط صدای فنش مثل مدل فت هست . یعنی یکم بیشتر از اسلیم