هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام

دوستان من میخوام PS4 بخرم اما گیج شدم که کدوم مدلش رو بگیرم , ممنون میشم اساتید پلی استیشن به چند سوال من پاسخ بدن :

1: اول اینکه PS4 pro بگیرم یا اسلیم یا سری اولی ها ؟ ( تلویزیون 4K ندارم و فعلا هم قصدی واسه خریدن تلویزیون 4K ندارم و یه LCD که فول اچ دی هست دارم , مشکلی از نظر هزینه کردن هم ندارم )
2: یک ترابایتی بگیرم یا 500 گیگ ؟
3: کدوم ریجن رو بگیرم ؟
4: تمام بازی های پلی استیشن 4 معمولی روی سری Pro قابل اجرا هست یا Pro بازی های مخصوص خودش رو داره ؟
5: کدوم CUH رو برای هر مدل پیشنهاد میکنید ؟
6: اینکه شایعه شده سری Pro داغ میکنه و بدنه اش ذوب میشه حقیقت داره ؟

بینهایت ممنونم از راهنماییتون
1. اگه مشکل هزینه ندارین حتما پرو بگیرین چون تو تی وی های فول اچ دی هم کیفیت بهتره و از همه مهم تر فریم ریت بالاتری داره
2. پرو یک ترا داره فقط
3. هیچ فرقی نداره هر کدوم ارزونتره. رجین ها هیچ و هیچ فرقی ار نظر کیفیت و بازی ها ندارن. فقط رجین ژاپن نگیر که تو منوی اصلی برای اینتر و تایید به جای ضرب در باید از داریه استفاده کنی که یکم سخته عادت کردنش
4. هیچ بازی مخصوصی نداره . همه مشترکن
5. پرو و اسلیم فرقی نداره باید سری 12 باشه
6. نه اصلا هم داغ نمیکنه. من و چند تا از دوستانم خریدیم. فقط صدای فنش مثل مدل فت هست . یعنی یکم بیشتر از اسلیم

• Like
Reactions: rezab and amirofff
1. اگه مشکل هزینه ندارین حتما پرو بگیرین چون تو تی وی های فول اچ دی هم کیفیت بهتره و از همه مهم تر فریم ریت بالاتری داره
2. پرو یک ترا داره فقط
3. هیچ فرقی نداره هر کدوم ارزونتره. رجین ها هیچ و هیچ فرقی ار نظر کیفیت و بازی ها ندارن. فقط رجین ژاپن نگیر که تو منوی اصلی برای اینتر و تایید به جای ضرب در باید از داریه استفاده کنی که یکم سخته عادت کردنش
6. نه اصلا هم داغ نمیکنه. من و چند تا از دوستانم خریدیم. فقط صدای فنش مثل مدل فت هست . یعنی یکم بیشتر از اسلیم

بسیار عالی

بین اسلیم و فت کدوم رو توصیه میکنید ؟

سلام
دوستان از کجا میشه فهمید کنسول اسلیم ساخت چه تاریخی هست؟ یا از طریق خود دستگاه میشه تشخیص داد دستگاه نو هست یا کارکرده؟ یا سایتی هست که با وارد کردن شماره سریال دستگاه به اطلاعات اون دست پیدا کنیم؟

سلام
دوستان از کجا میشه فهمید کنسول اسلیم ساخت چه تاریخی هست؟ یا از طریق خود دستگاه میشه تشخیص داد دستگاه نو هست یا کارکرده؟ یا سایتی هست که با وارد کردن شماره سریال دستگاه به اطلاعات اون دست پیدا کنیم؟
با عرض معذرت از دوستان بخاطر پستهای مکرر و سئوالات زیاد. ولی توی مملکتی زندگی می کنیم که دیگه به هیچ کس و هیچ جا نمیشه اطمینان کرد. چند پست قبل گفتم از دیجی خرید کردم و چیزی مغایر برام فرستادن. امروز بار کد کارتن داخلی رو با کارتن خارجی مطابقت دادم. اصلا کارتن داخلی برای باندل 3 بازی هست و کارتن بیرونی برای بازی دستینی2.یعنی اینقدر بیشرفی و بی وجدانی.
عکسها رو میفرستم خدمتتون ببینید. rps۲۰۱۷۱۲۱۲_۱۳۱۷۵۰.jpg rps۲۰۱۷۱۲۱۲_۱۳۱۹۰۳.jpg

Last edited by a moderator:
سلام . چن روز پیش یه فیفا 18 ریجن 3 خریدم توی جعبه یه کد هست . اون کد رو هرکاری میکنم ارور میده . تا الان با اکانت های هنگ کنگ امریکا و مالزی تست کردم . دوستان راه حل چیه.؟
عکس پشت جعبه و ارور هم گزاشتم.
View attachment 82476 View attachment 82477
دوستان اکانت چین هم تست شد و جواب نداد مشکل چیه؟

دوستان برای بازیهای آنلاین باید هزینه ای پرداخت بشه. حتی اگر دیسک بازی رو خریداری کنیم؟ بازی مثل دسینتی؟
انلاین دو نوعه
اگه بخوای مولتی پلیر بازی کنی مثل بتل و رینبو و کالاف باید پلاس داشته باشی
ولی بعضی بازیا هستن که انلاینن و تنها هم میتونی بازی کنی. مثل دیویزن و دستینی هم تنها میتونی بازی کنی هم با دوستان . که برا بازی همراه دوستان و دیگران باید پلاس داشته باشی. اگه پلاس نداشته باشی میتونی دستینی بازی کنی ولی باید تنها بازی کنی

بسیار عالی

بین اسلیم و فت کدوم رو توصیه میکنید ؟
فرقی نداره تو قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت
فقط اسلیم سروصدای کمتری داره

Last edited by a moderator:
2. پرو یک ترا داره فقط

آقا یه PS4 Pro ریجن 2 یکی میخواد بفروشه حدود 3 هفته اس خریده ( فاکتور خریدش رو دیدم ) تا 1.500 هم راضی شده بده , میگه حال نکردم باهاش میخوام اپل واچ بخرم , کنسول بدون بازی هست , ارزش داره اینو بخرم یا همون آکبند بگیرم ؟

دوستان اکانت چین هم تست شد و جواب نداد مشکل چیه؟
این کدی که فرستادی میگه:
WC-40375-9

مهلت استفاده از کد تخفیف به سر آمده یا در حال حاضر قابل استفاده نیست.

راه حل:

1. مطمئن شوید که اطلاعات را به درستی وارد کرده‌اید.

2. تاریخ مصرف کد را بررسی کنید و شرایط استفاده از آن را مطالعه کنید.

• Like
Reactions: imanasgharpour
آقا یه PS4 Pro ریجن 2 یکی میخواد بفروشه حدود 3 هفته اس خریده ( فاکتور خریدش رو دیدم ) تا 1.500 هم راضی شده بده , میگه حال نکردم باهاش میخوام اپل واچ بخرم , کنسول بدون بازی هست , ارزش داره اینو بخرم یا همون آکبند بگیرم ؟
الان فکر کنم پرو رجین دو بالای 1.700 باید باشه
اگه مطمعنی 3 هفتس خریده ارزش داره 200 تومن کمتر بخری. میشه پول یه بازی اکبند

• Like
Reactions: hamid-fateh
پلمپ بوده .
چین هنگ کنگ مالزی تست شد. پشت بازی هم هنگ کنگ نوشته. کدوم کشور تست بشه؟

دوست عزیز شک نکنید اگه کد سالم بود، امکان نداشت که با اکانت هنگ کنگ اعمال نشه
و اگه منقضی نشده باشه (این مورد رو چک کنید روی همون برگه) باید بگم فروشنده ی بی انصاف بازی کارکرده رو به عنوان پلمپ به شما فروخته (ممکنه یادش رفته بوده که کد اعمال شده و سوتی داده!) و فروشندگان و دلال های ایرانی هم در این زمینه با سابقه هستند متأسفانه!!
دیروز فیفا 18 خریدم ریجن 3. بردم پس بدم طرف گذاشت توی دستگاهش و بدون مشکل اجرا شد. منم آوردم خونخ و بدون مشکل اجرا شد و فقط برای آنلاین نوشت ریجن 3 هست. این دوستمون هم باید به فروشنده مراجعه کنه و بازی رو یا پس بده یا تعویض کنه

یعنی برای آنلاین بازی کردن فیفا، حتمن باید ریجن اکانت با ریجن بازی (فیزیکی) یکی باشه وگرنه نمیشه؟ من اطلاعی در این باره ندارم
ولی مشکل ایشون کلن یه چیز دیگه ست، با اکانت مطابق با ریجن بازی هم کد اعمال نشده یعنی کد مشکل داره (و از اون دوحالت هم که گفتم خارج نیست)

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: imanasgharpour
دوست عزیز شک نکنید اگه کد سالم بود، امکان نداشت که با اکانت هنگ کنگ اعمال نشه
و اگه منقضی نشده باشه (این مورد رو چک کنید روی همون برگه) باید بگم فروشنده ی بی انصاف بازی کارکرده رو به عنوان پلمپ به شما فروخته (ممکنه یادش رفته بوده که کد اعمال شده و سوتی داده!) و فروشندگان و دلال های ایرانی هم در این زمینه با سابقه هستند متأسفانه!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
دیروز فیفا 18 خریدم ریجن 3. بردم پس بدم طرف گذاشت توی دستگاهش و بدون مشکل اجرا شد. منم آوردم خونه و بدون مشکل اجرا شد و فقط برای آنلاین نوشت ریجن 3 هست. این دوستمون هم باید به فروشنده مراجعه کنه و بازی رو یا پس بده یا تعویض کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or