هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون ، سوال آخر اینکه آیا از برنامه هات اسپلید شیلد میشه آپی و پورت رو در آورد . چون سرعتش روو نت من عالیه
فیلترشکن با پروکسی فرق میکنه
درکل دنبال چیز رایگان نباشید
پروکسی رایگان هم هست بالای 100بار تستشون کرده بودم قبلا با 99 درصدشون اصلا نمیشد یه ویدئو استریم کرد بینشون خیلی شانس بیارید یدونه سرعتش مناسبتر باشه که اونم نهایتا بشه باهاش با کیفیت پایین استریم کردم بعد از ساعت هم یا سرعتش خراب میشه یا کلا حذف میشه درحالی که یکبار هم با پروکسی پرایوت به مشکل نخوردم همیشه بدون مشکل تونستم از سرویس های استریم استفاده کنم با اینکه پروکسی خیلی کیفیت بالایی هم نیست

فیلترشکن با پروکسی فرق میکنه
درکل دنبال چیز رایگان نباشید
پروکسی رایگان هم هست بالای 100بار تستشون کرده بودم قبلا با 99 درصدشون اصلا نمیشد یه ویدئو استریم کرد بینشون خیلی شانس بیارید یدونه سرعتش مناسبتر باشه که اونم نهایتا بشه باهاش با کیفیت پایین استریم کردم بعد از ساعت هم یا سرعتش خراب میشه یا کلا حذف میشه درحالی که یکبار هم با پروکسی پرایوت به مشکل نخوردم همیشه بدون مشکل تونستم از سرویس های استریم استفاده کنم با اینکه پروکسی خیلی کیفیت بالایی هم نیست
میشه از جایی که پروکسی پرایوت تهیه میکنید آدرسشو برام پ خ کنید ، تشکر .

چطور میشه قندشکن رو ps4 شیر کرد؟
صفحه قبل رو چک کنید توضیح دادم
فیلترشکنای پولی با ddns شیر میشن
پروکسی هم میتونید استفاده کنید که راحتتره ولی رایگانش سرعت نداره باید یدونه بخرید
یه روش هم با وصل کردن کابل به پی سی هست که من تست کردم جواب نداد میتونید اونو تست کنید اموزشاش تو نت هست ولی درکل روش پر دردسریه

با این تفاسیری گفتم شوتر بازی کردن اونم انلاین زوده برام .
هر چند من مرد سینگل پلیرم و سبکهایی مثل نقش افرینی اما تا حالا انلاین بازی نکردم نمیدونم خوشم بیاد یا نه .
البته اگه مبارزه ای مثل مورتال یا تیکن انلاینشون جالب باشه چرا ، قدیم ها روی سگا حریف نداشتم :cool1:

هیچوقت خودتو محدود نکن و محدود نبین ! همه کنسول و بازیاش یک طرف بخش آنلاین یک طرف دیگه اگه بخوای فقط افلاین بازی کنی لذتی که از خرید ps4 میبری خیلی کمه !

• Like
Reactions: Dark Way
سلام دوستان عزیز
تو اپدیت های اخیر امکان اتصال هارد اکسترنال برای ps4 هستش میشه ارد وصل کرد و بازی های دیجیتالی توش بریزم؟ چون هارد دستگاه پر شده
اگر میشه ممنون میشم روششو بگید

سلام دوستان عزیز
تو اپدیت های اخیر امکان اتصال هارد اکسترنال برای ps4 هستش میشه ارد وصل کرد و بازی های دیجیتالی توش بریزم؟ چون هارد دستگاه پر شده
اگر میشه ممنون میشم روششو بگید
سلام
بله چند ماهه که امکانش هست
کسی برای بتای آپدیت فیرمویر 5 redeem code گرفته ؟ میشه دیگران هم استفاده گنند ؟
من ثبت نام کردم ولی ایمیل کدش برای من نیومده
واسه منم با اینکه همون روز اول ثبت نام کردم نیومده
البته اونایی که نصب کردن گفتن زیادم کار شاخ و تغییری نداشته!

• Like
Reactions: raminlove
سلام، ی سوال داشتم
میخواستم دیسک فیزیکی ریجن all بگیرم
سوالم اینه که بازی اگه احتیاج به آپدیت داشته باشه از کجا میتونم فایل های آپدیت رو دانلود کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or