هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اکانت ترکیبی که من داشتم با ایمیل موقت فروشنده بهم تحویل داد.گویا این کارو میکنن که چند بار یک اکانت رو بفروشن بیشرفها.احتمالا صاحب اکانت فورا متوجه شد و اینجوری شد.اگر هم ترکیبی خریدین حواستون به ایمیلی که بهتون میدن باشه.این دومین اکانتی بود که خریدم بودم که باعث این اتفاق شد.
حالا بازم اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه.من حتما با سونی چت میکنم

عزیزان و سروران من
باور بفرمایید اکانت های هکی ضررش همه جوره از بازی اورجینال بیشتره. جدای بحث دزدی بودنش و ترس همیشگی از بن شدن اکانت یا بن شدن کنسول، ضرر مالی بیشتری هم براتون به بار میاره. در همین فروم دوستان چندین و چند بار این نکته رو متذکر شدن اما من بازم یادآوری میکنم.
فرضا اکانت هکی آنچارتد با دیتاش چیزی حدود ۳۵-۴۰ پاتون درمیاد در حالیکه نسخه فیزیکی رو از همین فروم میتونید ۸۰ خریداری کنید و با همین قیمت یا مقداری کمتر بفروشید.
یا میتونید به صورت اشتراکی با یه آشنا گیفت کارت تهیه کنید و در تخفیفات بازی مورد نظرو خریداری کنید که قیمتش نصف میشه.
این صرفا یک مثال بود.
تو خود بخوان حدیث مفصل زین مجمل
مشکل از فرهنک ما ایرانی ها است که میخوایم با 5 هزار تومن بازی کنیم و چون اسمش بازی هست ارزش نداره براش هزینه کنیم این میشه که مشکلات بوجود میاد!

عزیزان و سروران من
باور بفرمایید اکانت های هکی ضررش همه جوره از بازی اورجینال بیشتره. جدای بحث دزدی بودنش و ترس همیشگی از بن شدن اکانت یا بن شدن کنسول، ضرر مالی بیشتری هم براتون به بار میاره. در همین فروم دوستان چندین و چند بار این نکته رو متذکر شدن اما من بازم یادآوری میکنم.
فرضا اکانت هکی آنچارتد با دیتاش چیزی حدود ۳۵-۴۰ پاتون درمیاد در حالیکه نسخه فیزیکی رو از همین فروم میتونید ۸۰ خریداری کنید و با همین قیمت یا مقداری کمتر بفروشید.
یا میتونید به صورت اشتراکی با یه آشنا گیفت کارت تهیه کنید و در تخفیفات بازی مورد نظرو خریداری کنید که قیمتش نصف میشه.
این صرفا یک مثال بود.
تو خود بخوان حدیث مفصل زین مجمل
مشکل از فرهنک ما ایرانی ها است که میخوایم با 5 هزار تومن بازی کنیم و چون اسمش بازی هست ارزش نداره براش هزینه کنیم این میشه که مشکلات بوجود میاد!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان از اونجایی که من همیشه بازیهارو دیسکی گرفتم تا حالا دیجیتالی بازی نکردم و هیچ اطلاعاتی در مورده دیجیتالی ندارم
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم بازی دیجیتالی رو داشته باشم مثلا بازی hellblade
باید چه جوری بگیرم از کجا به چه چیزایی احتیاج هستش؟
ممنون میشم از کمکتون
اکانت ترکیبی که من داشتم با ایمیل موقت فروشنده بهم تحویل داد.گویا این کارو میکنن که چند بار یک اکانت رو بفروشن بیشرفها.احتمالا صاحب اکانت فورا متوجه شد و اینجوری شد.اگر هم ترکیبی خریدین حواستون به ایمیلی که بهتون میدن باشه.این دومین اکانتی بود که خریدم بودم که باعث این اتفاق شد.
منم چند وقتيه كنسولم بن شده. سعى كردم از طريق لايو چت كه انگار تنها راه ممكن هست باهاشون در ارتباط باشم اما چند بار كه تست كردم وقتى ديدم مدت زيادى دارم معطل ميشم بيخيال شدم. شما هم تست كنيد اگه تونستيد كه به ما هم بگيد شايد مشكل از اينترنت من باشه.

سلام
مصرف اینترنت ps4 من توی بازی Rainbow six خیلی زیاده! من با دوستام بازی میکنم و دوستام مصرفشون خیلی کمتر از منه؟! دانلود ها رو هم چک کردم و همشون روی حالت Pause هستن.. ps4 هم با کابل لن وصله به اینترنت.. چرا دقیقا انقد مصرف من نسبت به دوستام زیاده؟!

سلام کسی میدونه چطور میشه ps4 رو از طریق ip به چیز شکن وصل کرد؟
منم همین سوال رو دارم . چه طوری از داخل خود کنسول از فیلتر شکن استفاده کرد ؟ اصلا میشه ؟ میشه پروکسی ست کرد ؟
شنبدم با كابل ميشه به پي سي وصل كرد ولي من تست كردم كار نكرد اگر خواستيد ميتونيد تستش كنيد زياد دنبالش نبودم من
فيلترشكناي پولي مثل expressvpn از طريق ddns اين امكان رو بهتون ميدن
پروكسي هم ميتونيد ست كنيد كه راحتترين راه هست منتها پروكسي هاي رايگان اصلا سرعت ندارن براي بازي يا استريم كردن بدردتون نميخورن بايد پروكسي پرايوت خريداري كنيد
تا جايي كه اطلاع دارم ٦ماه يا همچين چيزايي بين دي اكتيو كردن اكانتا فاصله هست نميتونن همچين كاري كنن
سلام دوستان از اونجایی که من همیشه بازیهارو دیسکی گرفتم تا حالا دیجیتالی بازی نکردم و هیچ اطلاعاتی در مورده دیجیتالی ندارم
میشه راهنمایی کنین که چطوری میتونم بازی دیجیتالی رو داشته باشم مثلا بازی hellblade
باید چه جوری بگیرم از کجا به چه چیزایی احتیاج هستش؟
ممنون میشم از کمکتون
يه گيفت كارت psn از سايت هاي ايراني بخريد و كدش رو بزنيد والت اكانتتون شارژ ميشه بعد ميتونيد مستقيم بريد داخل استور و بازي كه ميخوايد رو بخريد

یکی از خوبیایی که آنلاین ps4 داره نسبت به pc اینه که همه ( به جز کسایی که موس و کیبورد دارن ) از سخت افزار مشابه و دسته مشابه استفاده میکنن. مثل pc اینجوری نیست که یکی موس ریزر با dpi بالا داشته باشه یکی موس ارزون و بحث fps !!! و حس بهتری داره وقتی پیشرفت میکنی !!! من الان بیشتر از یک ماهه بتل 1 آنلاین بازی میکنم اولش یکم سخت بود چون قبلش pc گیمر بودم ولی بعد از یک مدت عادت کردم و الان خیلی حال میده ... راجع به gta v هم بگم که وقتی میرم تو آنلاینش کلا 5 نفر بیشتر نیستن تو سرور یکی دوبار بیشتر نرفتم اگه خواستی بتل و gta بیای منو ادد کن با هم بریم سرور : hamidviki
با این تفاسیری گفتم شوتر بازی کردن اونم انلاین زوده برام .
هر چند من مرد سینگل پلیرم و سبکهایی مثل نقش افرینی اما تا حالا انلاین بازی نکردم نمیدونم خوشم بیاد یا نه .
البته اگه مبارزه ای مثل مورتال یا تیکن انلاینشون جالب باشه چرا ، قدیم ها روی سگا حریف نداشتم :cool1:

شنبدم با كابل ميشه به پي سي وصل كرد ولي من تست كردم كار نكرد اگر خواستيد ميتونيد تستش كنيد زياد دنبالش نبودم من
فيلترشكناي پولي مثل expressvpn از طريق ddns اين امكان رو بهتون ميدن
پروكسي هم ميتونيد ست كنيد كه راحتترين راه هست منتها پروكسي هاي رايگان اصلا سرعت ندارن براي بازي يا استريم كردن بدردتون نميخورن بايد پروكسي پرايوت خريداري كنيد
از طریق پی سی رو چون سیستم روشنه کلا نمیخوام .
اون مورد ddns و پروکسی پولی نیاز به پی سی نیست ؟ پروکسی پولی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ الان نگاه کردم توو قسمت اینترنت کانکشن قسمت پروکسی ، یه آدرس میخواد ، یه پورت نامبر . ممنون

آخرین ویرایش:
از طریق پی سی رو چون سیستم روشنه کلا نمیخوام .
اون مورد ddns و پروکسی پولی نیاز به پی سی نیست ؟ پروکسی پولی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ الان نگاه کردم توو قسمت اینترنت کانکشن قسمت پروکسی ، یه آدرس میخواد ، یه پورت نامبر . ممنون
خیر توی اون دو مورد نیازی به پی سی نیست
سایتای زیادی میفروشن یه سرچ بزنید (البته باید از سایتای خارجی بخرید)
اکثرشون هم پی پال پشتیبانی میکنن به کسایی که پرداخت پی پال انجام میدن بگید براتون هزینش رو پرداخت کنن
بله پروکسی ip : port هست البته پروکسی پرایوت رو بهتون بصورت ip : port : user : pass میدن ولی چون روی کنسول اصلا چیزی برای وارد کردن یوزر پس نیست مجبورید توی اون سایتی که پروکسی میگیرید ای پی اصلی خودتون رو رجیستر کنید تا از اون طریق شناسایی بشید و بتونید ازش استفاده کنید

خیر توی اون دو مورد نیازی به پی سی نیست
سایتای زیادی میفروشن یه سرچ بزنید (البته باید از سایتای خارجی بخرید)
اکثرشون هم پی پال پشتیبانی میکنن به کسایی که پرداخت پی پال انجام میدن بگید براتون هزینش رو پرداخت کنن
بله پروکسی ip : port هست البته پروکسی پرایوت رو بهتون بصورت ip : port : user : pass میدن ولی چون روی کنسول اصلا چیزی برای وارد کردن یوزر پس نیست مجبورید توی اون سایتی که پروکسی میگیرید ای پی اصلی خودتون رو رجیستر کنید تا از اون طریق شناسایی بشید و بتونید ازش استفاده کنید
ممنون ، سوال آخر اینکه آیا از برنامه هات اسپلید شیلد میشه آپی و پورت رو در آورد . چون سرعتش روو نت من عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or