مدت يک ساعت بينش باشه عاليه بلافاصله هم روشن کنى مشکلى پيش نمياد شما از بازى برميگردى منوى کنسول بازى رو ببند و بلافاصله کنسولو خاموش نکنى چون رو دور فن بالاست بهتره روى منوى دستگاه رو قسمت setting/power saving رو 20 دقيقه تنظيم کن خودش خاموش بشهسلام دوستان من ps4 slim دارم یه سوال وقتی مثلا بعد از 2 ساعت بازی خاموشش کنم بعد دوباره بخوام روشنش کنم چه مدت باید صبر کنم بعدش روشنش کنم که آسیبی بهش نرسه
کنسول برای بازی ساخته شده اگه قرار باشه با یه خاموش روشن کردن خراب بشه که باید انداختش دورسلام دوستان من ps4 slim دارم یه سوال وقتی مثلا بعد از 2 ساعت بازی خاموشش کنم بعد دوباره بخوام روشنش کنم چه مدت باید صبر کنم بعدش روشنش کنم که آسیبی بهش نرسه
از قیمت ایکس باکس اطلاع ندارم ولی باید نزدیک هم باشن اگرم یه مقدار گرونتره احتمالا بخاطر بازار ایرانهps4 اگه بهتر از xbox هست پس چرا xbox گرون تره ؟ بعد کلا fps رو کنسول برا یه کسی مثل من که یه عمر رو کامپیوتر بازی کرده اصلا میشه ؟ xbox این دستگاه جانبی اش برای ماشین بازی بهتر نیست که فرم فرمون میگیری با دستات ؟ با تشکر پیشاپیش از راهنمایی دوستان
سلام دوستان من ps4 slim دارم یه سوال وقتی مثلا بعد از 2 ساعت بازی خاموشش کنم بعد دوباره بخوام روشنش کنم چه مدت باید صبر کنم بعدش روشنش کنم که آسیبی بهش نرسه
psn game فقط دیجیتالی منتشر شده و نسخه فیزیکی نداره بازی هم کاملهسلام دوستان خسته نباشید.
یک سوال در مورد psn store دارم.
میخواستم بدونم تفاوت بازی های full game و psn game چیه. و همینطور باندل.
میدونم psn game بازی دیجیتالی هست. ولی انگار بازی هاش کامل هم نیست درسته؟
بازی های باندل همه خیلی گرون تر از فول گیم هست
ممنونم میشم راهنمایی کنید
psn game فقط دیجیتالی منتشر شده و نسخه فیزیکی نداره بازی هم کامله
full game هم فیزیکی داره هم دیجیتالی
باندل ها هم نسخه های باندل بازیا هستن که محتوایات اضافه اون بازی داخلشون هست بسته به هر بازی متفاوته ولی معمولا نسخه deluxe edition که 70$ هست شامل یه سری ایتم و موارد اضافه میشه و نسخه gold edition که معمولا 100$ هست شامل محتوایات نسخه deluxe و همچنین سیزن پس اون بازی میشه که یعنی تمام دی ال سی هایی که براش منتشر میشه براتون رایگان هستن البته باز هم اسم و قیمتاشون برمیگرده به سازنده ممکنه نسخه deluxe شامل سیزن پس بشه یا کلا اسم دیگه ای بذارن براش
احتمالا بخاطر اين گفتن چون گاها پيش مياد بازياش چرت باشن وگرنه كامل هستن مثلا همين uncharted: the lost legacy فقط بصورت ديجيتالي هستمن چند تا سایت خارجی رفتم نوشته بودن psn game بازی دیجتالی هست ولی معمولا بازی کاملی نیستن . منم سمت بازی psn game نرفتم گفتم الکی پولمو هدر ندم .
صرفا psn بودن دلیل نمیشه که نسخه فیزیکی نداشته باشه. انچارتد لاست لگسی دیسک هم داره. حتی جرنی و فلاورز هم دیسک دارن. ولی از بابت کامل بود با فول گیم ها فرقی ندارن.احتمالا بخاطر اين گفتن چون گاها پيش مياد بازياش چرت باشن وگرنه كامل هستن مثلا همين uncharted: the lost legacy فقط بصورت ديجيتالي هست
اونا هم از جاهای دیگه بدست میارندوستان نمیدونم جای پرسیدن این سوال اینجاس یا نه به بزرگی خودتون ببخشید.عرض بنده اینه میگم این بزرگوارایی که اکانت ترکیبی یا هکی میفروشن این اکانتا رو ازکجا بدست میارن توی کانالای تلگرامی میبینی ساعتی ۱۰۰ تا اکانت میزارن .از کجا بدستشون میارن؟ از جایی سایتی خارجی چیزی میخرن یا خودشون هک میکنن .ممنون میشم جواب بدید
اگر اکانت هکی زدی موقتی هست از یک ماه تا سه ماه با توجه به تجربیات دوستان در اینجاسلام
من رو هم بن کردن بسلامتی! تو خود ps4 نوشته ممکنه موقتی یا داعم باشه تو خود سایت نوشته داعم! میدونید چطوری با بخش پشتیبانی پلی استیشن تماس داشته باشم. ایمیل اش مخصوصا. هرچه میگردم ایمیلی نیست. یه بخشی داره به اسم چت لایو که اطلاعاتو وارد میکنم اما هیچ اتفاق خاصی نمیفته!