هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بابت راهنمایی هاتون خیلی ممنونم.
تو XBOX ONE من این بازی ها رو پیش خرید کردم
Red Dead Redemption 2
The Evil Within 2
Middle-earth: Shadow of War

و این بازی ها رو هم تو لیست خریدم برا XBOX ONE هست
Assassin’s Creed® Origins
Forza Motorsport 7
Far Cry 5
Sea of Thieves
Life is Strange: Before the Storm

تو PLAYSTATION هم این بازی ها رو پیش خرید کردم
Detroit: Become Human
UNCHARTED: The Lost Legacy

و این بازی ها هم تو لیست خریدم برا PLAYSTATION هست
Yakuza Kiwami
God of War
Horizon Zero Dawn
Until Dawn

تو XBOX ONE در مجموع 188 تا بازی برای نسل 8 دارم که خوب تعداد زیادیش از این بازی های رایگان ماهانه اشتراک گلد بود اما خوباش اینا هستن
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - Game of the Year Edition
RESIDENT EVIL 7 biohazard
RESIDENT EVIL REVELATIONS 2
Resident Evil 6
RESIDENT EVIL 5
RESIDENT EVIL 4
RESIDENT EVIL
RESIDENT EVIL 0
Get Even
Little Nightmares
DARK SOULS™ III
WATCH_DOGS™
Gears of War 4
The Walking Dead
Ryse: Son of Rome
Layers of Fear
Mafia III
Gigantic
Outlast
Outlast 2
World of Van Helsing
King's Quest™
Sleeping Dogs™ Definitive Edition
Batman - The Telltale Series
Murdered: Soul Suspect
ReCore
Forza Horizon 3
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 5
Project CARS Digital Edition
The Crew
Assassin's Creed® Chronicles: China
Assassin's Creed IV Black Flag
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed® Syndicate
Fallout 4
LIMBO
WWE 2K16
WARRIORS OROCHI 3 Ultimate
Sunset Overdrive
The Wolf Among Us
Quantum Break
Lords of the Fallen
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
herlock Holmes: The Devil's Daughter
Styx: Master of Shadows
Killer Instinct
Thief
DEAD OR ALIVE 5 Last Round
Life Is Strange
The Witcher 3
The Incredible Adventures of Van Helsing
Tales from the Borderlands
Tomb Raider: Definitive Edition
Rise of the Tomb Raider
METAL GEAR SOLID V
Ori and the Blind Forest
Far Cry® 4
Far Cry Primal
Lara Croft and the Temple of Osiris
Game of Thrones
Metro: Last Light Redux
Metro 2033 Redux
Dragon Age™
Rayman Legends
D4: Dark Dreams Don't Die
Dance Central Spotlight
Destiny
FIFA 16
NHL® 15
Dead Rising 3
Dead Rising 4
Overwatch
Syberia 3
Mass Effect™: Andromeda
For Honor
Titanfall 2
Titanfall 1
Battlefield™ 1
The Evil Within Digital Bundle
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Evolve Ultimate Edition
HITMAN™ - The Complete First Season
Dying Light
DOOM
Agatha Christie - The ABC Murders
Halo 5: Guardians
Halo: The Master Chief Collection
Alien: Isolation
Borderlands: The Handsome Collection
LIMBO
Grand Theft Auto V

خب ؟:|

برا چی بن شدن ؟؟
بعلت اک هکی ... دوستان نظرتون چیه یه کمپین راه بندازیم به ملت اطلاع رسانی شه اینا باعث بن شدن هست ، خود منم اوایل نمیدونستم این فروشنده ها هی تو کانالشون میگن احتمال بن شدن 5 درصده و این *شعرا ، ملتم باور میکنن ، ولی بعد فهمیدم دیگه همش اوریجینال میگیرم ، واقعا بنظرم یه جوری باید به همه اطلاع رسانی بشه که هم ملت دیگه بن نشن هم این فروشنده ها کار و کاسبی شون بریزه بهم دلمون خنک شه :D:D

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من چند روزه تازه ps4 slim 1t گرفتم ريجن 2
ي كمي به نظرم زيادي گرم ميشه پشت كنسول مشكلي نداره؟فن بگيرم يا نه ؟
من فقط افلاين بازي ميكنم از اين اكانت هكي ها بگيرم مشكلي پيش نمياد؟ ميخوام ببرم كل 1ترا رو بازي بريزن ديگه هم انلاين نشم برا ي مدت ممكنه خود به خود بن بشه؟ شبا از برق بكشمش يا نه ؟
انلاین هم نشین بعد از یه مدت بازیها قفل میشن که باید به نت وصل شید که احتمال بن بالای
این روش توصیه نمیشه

سلام دوستان من چند روزه تازه ps4 slim 1t گرفتم ريجن 2
ي كمي به نظرم زيادي گرم ميشه پشت كنسول مشكلي نداره؟فن بگيرم يا نه ؟
من فقط افلاين بازي ميكنم از اين اكانت هكي ها بگيرم مشكلي پيش نمياد؟ ميخوام ببرم كل 1ترا رو بازي بريزن ديگه هم انلاين نشم برا ي مدت ممكنه خود به خود بن بشه؟ شبا از برق بكشمش يا نه ؟
در مورد سوال اول گرم شدن بعد يکى دو ساعت طبيعي است نه همون دقايق اول! در مورد سوال دوم همونطور که دوستمون گفتن با اکانت هکى اگه به نت وصل بشين نه تنها بازى هاش قفل ميشه بلکه کنسول هم بن ميشه به صورت مقطعى يا بعضى موارد به طور دائم بن ميشه لطفا دقت کنيد کنسولتون ايرادى پيدا نکنه که مجبور بشيد کنسولتونو عوض کنيد

مدت بنت از زمان زدن اکانت شروع شد یا از زمانی که صحبت کردی؟
از روز قبل اون روزی که با ساپورت صحبت کردم.انگار برطرف شدن بن ربطی به صحبت با پشتیبانی نداره.فقط میتونی ازشون بپرسی که از کی تا کی بن شدی.

• Like
Reactions: le0_1O
بعلت اک هکی ... دوستان نظرتون چیه یه کمپین راه بندازیم به ملت اطلاع رسانی شه اینا باعث بن شدن هست ، خود منم اوایل نمیدونستم این فروشنده ها هی تو کانالشون میگن احتمال بن شدن 5 درصده و این *شعرا ، ملتم باور میکنن ، ولی بعد فهمیدم دیگه همش اوریجینال میگیرم ، واقعا بنظرم یه جوری باید به همه اطلاع رسانی بشه که هم ملت دیگه بن نشن هم این فروشنده ها کار و کاسبی شون بریزه بهم دلمون خنک شه :D:D
حرکت خوبی میتونه باشه
ولی چیزی که من میبینم بیشتر کسایی که اکانت هکی دارن خودشون میدونن چه عواقبی داری و از این کارشون با رگ گردن دفاع میکنن!!!

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: voldmort
در مورد سوال اول گرم شدن بعد يکى دو ساعت طبيعي است نه همون دقايق اول! در مورد سوال دوم همونطور که دوستمون گفتن با اکانت هکى اگه به نت وصل بشين نه تنها بازى هاش قفل ميشه بلکه کنسول هم بن ميشه به صورت مقطعى يا بعضى موارد به طور دائم بن ميشه لطفا دقت کنيد کنسولتون ايرادى پيدا نکنه که مجبور بشيد کنسولتونو عوض کنيد

اکانت هکی هم همشون اینجوری که میگین نیست ...معمولا اکانتایی که بازیای شاخ و جدید توشون هست زود قفل میشن....چون مطمئن باش کسی که این اکانت رو داره یه گیمر هست و گاگول نیست و سریع اکانت رو پس میگیره...

در مورد قفل شدن هم شما وقتی ظرفیت 2 میگیری آفلاین یا آنلاین مشکلی نداری...

کلا این اکانت هکی و دیجیتالی یکم پیچیده هست که توصیه میشه حتما حتما قبلش یه تحقیقی بکنی که هم یه چیزی یاد بگیریم و هم اینکه مانع از چپوندن اکانت بهمون بشه...

اینجوری هم بهتر میتونی تصمیم بگیری که اکانت هکی بخری یا دیسک..

• Like
Reactions: rezab
تروفی یه بازی با ریجن های مختلف یجا سینک میشه ؟
مثلا من قبلا فال اوت رو ریجن ال داشتم الان ریجن ۲ بگیرم تروفی هاش رو میتونم ادامه بدم؟

درود .
دوستان من اكانت هكي ميخرم اما متاسفانه امروز ٢ تا از بازيام قفل شد ، راهي داره كه بشه قفلو برداشت ؟
بازيو بايد با همون ريجن بخريد يا يه اكانت ديگه كه بازيو با همون ريجن داره بخريد
تروفی یه بازی با ریجن های مختلف یجا سینک میشه ؟
مثلا من قبلا فال اوت رو ریجن ال داشتم الان ریجن ۲ بگیرم تروفی هاش رو میتونم ادامه بدم؟

تا جايي كه اطلاع دارم تروفي هاي يه بازي با ريجناي متفاوت كاملا جدا از هم هستن

• Like
Reactions: shahriyar_pc
دوستان ، من دارم PS4 Slim میگیرم..
میتونین فرق Chassis D رو با بقیه بگین؟
و یه سوال دیگه ، 500 گیگ کافیه؟ چون من همه بازی هارو میخوام اینترنتی و با Debit بخرم .

دوستان ، من دارم PS4 Slim میگیرم..
میتونین فرق Chassis D رو با بقیه بگین؟
و یه سوال دیگه ، 500 گیگ کافیه؟ چون من همه بازی هارو میخوام اینترنتی و با Debit بخرم .
١ ترا هم كافي نيست چه برسه به ٥٠٠گيگ اونم با حجم بازياي الان كه اكثرا دوروبر ٥٠گيگ هستن
از اون ٥٠٠ گيگ حدود سي صد و خورده اي گيگش در دسترسه و از اون مقدارم ٥٠-٨٠ گيگش غيرقابل استفادس
ولي خب ميتونيد ٥٠٠گيگ بگيريد و بعدش هارد اكسترنال بهش وصل كنيد خوبياي خودشو داره مثلا ديگه مشكلات هارد كنسول براتون پيش نمياد (كم شدن ناگهاني حجم هارد يا موارد مشابه كه مجبورتون ميكنه كنسولو rebuild database كنيد) ولي خب بدي هاي خودشم داره مثلا يكي از پورتاي يو اس بي كنسول كاملا بايد در اختيار هارد باشه

درود .
دوستان من اكانت هكي ميخرم اما متاسفانه امروز ٢ تا از بازيام قفل شد ، راهي داره كه بشه قفلو برداشت ؟
درود
من به شخصه ندیدم جدا از هم تروفی های یک بازی رو قرار بدن
90 درصد باهم ساینس میشه(اگه یه وقت باگ نشن)

• Like
Reactions: rezab
١ ترا هم كافي نيست چه برسه به ٥٠٠گيگ اونم با حجم بازياي الان كه اكثرا دوروبر ٥٠گيگ هستن
از اون ٥٠٠ گيگ حدود سي صد و خورده اي گيگش در دسترسه و از اون مقدارم ٥٠-٨٠ گيگش غيرقابل استفادس
ولي خب ميتونيد ٥٠٠گيگ بگيريد و بعدش هارد اكسترنال بهش وصل كنيد خوبياي خودشو داره مثلا ديگه مشكلات هارد كنسول براتون پيش نمياد (كم شدن ناگهاني حجم هارد يا موارد مشابه كه مجبورتون ميكنه كنسولو rebuild database كنيد) ولي خب بدي هاي خودشم داره مثلا يكي از پورتاي يو اس بي كنسول كاملا بايد در اختيار هارد باشه

پس 1 تِرا بگیرم اگه اینطوریه .. مرسی از راهنماییت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or