هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ریجن کنسول توی هیچ چیزی دخیل نیست و اصلا مهم نیست فقط ریجن 3 نگیرید چون کاربرد ضربدر و دایره توی رابط کاربری متفاوته و وقتی بین بازیا و محیط کاربری سویچ میکنید گیج میشید
مدل ساخت زیاد مهم نیست

تمام بازیا بجز f2p ها پلاس نیاز دارن نهایتا بتونن با پلاس هکی دورش بزنن که اونم دردسرای خودشو داره بجز این هیچ راهی نیست بتونن از بخش انلاین استفاده کنن مگر اینکه خود سونی نیاز به پلاس رو برای آخر هفته برداره یا بازی رایگان باشه
سبکای pes و fifa بازی نمیکنم ولی میدونم که هردوشون به پلاس نیاز دارن
سلام
F2p ها برای آنلاین نیاز به پلاس ندارن؟
من فکر میکردم دارن؟

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

احتمال زیاد اکانت هکی زدید مثل بقیه دوستان
اگه بازیاتون اورجینال بودن و نمیدونید برای چی بن شدید با لایو چت صحبت کنید
دائم باشه فقط افلاین و دیسک میتونید استفاده کنید مگر اینکه دلیل بن چیز دیگه ای باشه و ثابت کنید اونا اشتباه کردن تا از بن دربیارن

شما همچنان نگفتید که از چه سبکی خوشتون میاد اگه پرسونا و یاکوزا بنظرتون خوب میاد قائدتا با عناوین شرقی باید یه آشنایی داشته باشید که در اون صورت از لیست بالا حداقل Final Fantasy XV و gravity rush 2 هم به لیستتون اضافه کنید خصوصا ff xv
اولویت بندی هم باز برمیگرده به سبکی که علاقه دارید این اولویت بندی بر مبنای علایق من هست:
Persona 5
Yakuza 0
NieR: Automata
final fantasy xv
gravity rush 2
Horizon Zero Dawn
The Last Of Us™ Remastered
The Last of Us: Left Behind Stand Alone
inFAMOUS Second Son (بالاتر قرار ندادمش چون با اینکه گیم پلی قشنگی داشت و تصمیم گیری ها هم تاثیر مستقیم توی روند بازی داشت ولی بازی خیلی کوتاه بود)
Bloodborne™
God of War III Remastered
BEYOND: Two Souls™
Heavy Rain
Until Dawn
Until Dawn: Rush of Blood
3-4 مورد آخر چون از سبکشون خوشم نمیاد و بازی نکردم نظری ندارم فقط تا جایی که یادمه Until Dawn: Rush of Blood مربوط به نسخه vr میشد (دوستمون هم بالا اشاره کرد)

من از سبک جهان باز-اکشن-ماجرایی خوشم میاد که تو این سبک هیچ بازی ای برای من GTA نمیشه ( دیروز که تو استور سونی داشتم می گشتم یه دفعه چشمم خورد به تخفیفات راک استار و بی هیچ درنگی 3 گانه gta رو خریدم با وجود اینکه قبلا همشون رو بازی کردم )
سبک دیگه ایی که دوست دارم اکشن-ماجرایی هستش که خوب قبل اینکه با آنچارتد آشنا بشم بهترین بازیم تامب رایدر بود ( از زمان ویندوز 95 بازیش می کردم )
سبک دیگه ایی که دوست دارم ماجرایی-ترسناک هست که تو این سبک هم عاشق رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستم البته اویل ویتین هم بد نیود.
نمیدونم اسلیپینگ داگ بازی شرفی به حساب میاد یا نه در هر حال دوست داشتنی بود.
فاینال فانتزی رو خودم بازی نکردم ولی برادرم که سلیقه من رو میدونه میگه بازی ایی نیست که تو خوشت بیاد ( من آدم بد سلیقه ای هستم چون تو اینترنت خونده بودم که تو سبک خودش شاهکاریه)
یاکوزا رو تو لیستم آوردم چون فکر کردم که سبکش تو مایه های GTA باشه ولی نمی دونم هست یا نه.
از گرویتی راش بعید می دونم خوشم بیاد چون چندتا گیم پلی تو اینترنت دیدم زیاد خوشم نیومد البته ایراد از سلیقه منه خدای نکرده به طرفداراش بر نخوره.
خلاصه اینکه یه آدم 39 ساله بد سلیقه رو دارین راهنمایی می کنین که دیگه عوض کردن سلایقش سخته.
ممنونم از شما

سلام ، من بعد از چند هفته اومدم که سی دی داخل ps4 ام بزارم ولی دیسک توی ps4 نمیره منظورم ایته که دیسک رو قرار میدم دستگاه نمیکشه تو ، چی کار کنم ؟ سی دی دیگری هم داخل دستگاه نیست

سلام به همه دوستان
من هفته پیش یه کنسول خریدم و تا الان پلی استیشن نداشتم واسه همون به فروشنده گفتم که بازی بزنه و با توجه به اینکه نمیخوام آنلاین بازی کنم اکانت هکی زده رو کنسول من
ولی الان مشکل اینجاست که فروشنده گفت به اینترنت وصل بشم بازیا امکان داره قفل بشن.
الان این درسته؟
اگه من بخوام بازی جدیدی رو کنسول نصب کنم اصولا باید آنلاین بشم یعنی الان آنلاین بشم و تو بازیا نرم و فقط بازی جدید رو بذارم واسه دانلود اونیکی بازیا امکان بن شدن دارن حتی با اینکه تو اون بازیا نمیرم؟
الان راهی نداره بدون بن شدن بازیا یا دستگاه بازی جدیدی نصب کرد رو کنسول؟

من از سبک جهان باز-اکشن-ماجرایی خوشم میاد که تو این سبک هیچ بازی ای برای من GTA نمیشه ( دیروز که تو استور سونی داشتم می گشتم یه دفعه چشمم خورد به تخفیفات راک استار و بی هیچ درنگی 3 گانه gta رو خریدم با وجود اینکه قبلا همشون رو بازی کردم )
سبک دیگه ایی که دوست دارم اکشن-ماجرایی هستش که خوب قبل اینکه با آنچارتد آشنا بشم بهترین بازیم تامب رایدر بود ( از زمان ویندوز 95 بازیش می کردم )
سبک دیگه ایی که دوست دارم ماجرایی-ترسناک هست که تو این سبک هم عاشق رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستم البته اویل ویتین هم بد نیود.
فاینال فانتزی رو خودم بازی نکردم ولی برادرم که سلیقه من رو میدونه میگه بازی ایی نیست که تو خوشت بیاد ( من آدم بد سلیقه ای هستم چون تو اینترنت خونده بودم که تو سبک خودش شاهکاریه)
یاکوزا رو تو لیستم آوردم چون فکر کردم که سبکش تو مایه های GTA باشه ولی نمی دونم هست یا نه.
از گرویتی راش بعید می دونم خوشم بیاد چون چندتا گیم پلی تو اینترنت دیدم زیاد خوشم نیومد البته ایراد از سلیقه منه خدای نکرده به طرفداراش بر نخوره.
خلاصه اینکه یه آدم 39 ساله بد سلیقه رو دارین راهنمایی می کنین که دیگه عوض کردن سلایقش سخته.
ممنونم از شما
یاکوزا تو مایه های sleeping dogs هست ولی نه کاملا سبک مبارزاتش شبیه sleeping dogs هست ولی خیلی گسترده تر و بهتره داستانش هم که فوق العادس حتما تجربش کنید (ادیت: اینم اضافه کنم که شباهتی به gta نداره قبلش چندتا ویدئو از گیم پلی بازی ببینید)
فاینال فانتزی هم برادرتون کی بازی کرده؟ FF XV بازی کرده یا نسخه قدیمیتر بوده؟ چون این نسخه سبک مبارزات و همه چیزش فرق داره درکل چند تا ویدئو ازش ببینید شاید خوشتون اومد

سلام به همه دوستان
من هفته پیش یه کنسول خریدم و تا الان پلی استیشن نداشتم واسه همون به فروشنده گفتم که بازی بزنه و با توجه به اینکه نمیخوام آنلاین بازی کنم اکانت هکی زده رو کنسول من
ولی الان مشکل اینجاست که فروشنده گفت به اینترنت وصل بشم بازیا امکان داره قفل بشن.
الان این درسته؟
اگه من بخوام بازی جدیدی رو کنسول نصب کنم اصولا باید آنلاین بشم یعنی الان آنلاین بشم و تو بازیا نرم و فقط بازی جدید رو بذارم واسه دانلود اونیکی بازیا امکان بن شدن دارن حتی با اینکه تو اون بازیا نمیرم؟
الان راهی نداره بدون بن شدن بازیا یا دستگاه بازی جدیدی نصب کرد رو کنسول؟
اگه کنسول به نت وصل بشه ممکنه بازیا قفل بشن هیچ راهی هم نداره جلوش رو بگیرید مگر اینکه از دیسک استفاده کنید تا مجبور نشید کنسولو به نت وصل کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab
ممنونم از شما
سلام
تو اون سبک اول که گفتین میتونید ویچر رو تجربه کنید(جهان باز-اکشن-ماجرایی-راحت چند صد ساعت می تونید از بازی لذت ببرید)
بازی tlou هم هست که درام اکشن و داستان محور هست و اونم اگر احیانا بازی نکردید تجربه ی فوق العاده ایی میتونه باشه.
برای اون ماجراجویی ترسناک که گفتین به تازگی یه بازی تو سبک دلهره و ترس که کلی هم خوش ساخته اومده به نام Hellblade
خب این سه تای بالا رو طبق علاقه ی شما معرفی کردم
و یه چندتا هم شخصا پیشنهاد میکنم راجبشون سرچ کنید که اگر خوشتون اومد تجربه کنید
برای سبک شوتر:Titanfall 2+Battlefield 1+Ghost Recon+DOOM
بازی Nioh ؛اگر علاقه به سامورایی ها و نینجا ها دارین قطعا راضیتون میکنه.گیم پلی و داستان خوبی داره فقط نمیدونم بازی واستون سخت هست یانه!
اگر از طرفداران سبک مخفی کاری و سم فیشر هستین من Dishonored 2 رو بهتون پیشنهاد میکنم
یه سبک خیلی خیلی خاصی هم هست که بازی هاش یه ذره احتمالا واستون سخت باشه اما داستان و گیم پلی بی نظیر و پر هیجانی داره؛Bloodborne+DARK SOULS
به هرحال بازی در سبک های فانتزی و ریسینگ و داستانی و .... هم بسیار زیاد هست که بستگی به سلایق شما داره

من یه اشتباهی کردم یه اکانت ت.ر.کیبی خریده بودم یارو رمزش و ایمیلشو عوض کرده بود بهم فروخته بود.واسه همین دی اکتیو کردم و یوزر رو دیلیت کردم.الان احتمال بن شدن ندارم؟یبار دیگه قبلا بن شدم.به بقیم توصیه میکنم سراغ این اکانتا نرن بیشترشون کلاه بردارن و منم منصرف شدم از خریدشون.

یاکوزا تو مایه های sleeping dogs هست ولی نه کاملا سبک مبارزاتش شبیه sleeping dogs هست ولی خیلی گسترده تر و بهتره داستانش هم که فوق العادس حتما تجربش کنید (ادیت: اینم اضافه کنم که شباهتی به gta نداره قبلش چندتا ویدئو از گیم پلی بازی ببینید)
فاینال فانتزی هم برادرتون کی بازی کرده؟ FF XV بازی کرده یا نسخه قدیمیتر بوده؟ چون این نسخه سبک مبارزات و همه چیزش فرق داره درکل چند تا ویدئو ازش ببینید شاید خوشتون اومد

از فاینال فانتزی 15 تو اینترنت چندتا گیم پلی دیدم به نظرم جالب اومد. ممنونم از راهنمایی تون

سلام
تو اون سبک اول که گفتین میتونید ویچر رو تجربه کنید(جهان باز-اکشن-ماجرایی-راحت چند صد ساعت می تونید از بازی لذت ببرید)
بازی tlou هم هست که درام اکشن و داستان محور هست و اونم اگر احیانا بازی نکردید تجربه ی فوق العاده ایی میتونه باشه.
برای اون ماجراجویی ترسناک که گفتین به تازگی یه بازی تو سبک دلهره و ترس که کلی هم خوش ساخته اومده به نام Hellblade
خب این سه تای بالا رو طبق علاقه ی شما معرفی کردم
و یه چندتا هم شخصا پیشنهاد میکنم راجبشون سرچ کنید که اگر خوشتون اومد تجربه کنید
برای سبک شوتر:Titanfall 2+Battlefield 1+Ghost Recon+DOOM
بازی Nioh ؛اگر علاقه به سامورایی ها و نینجا ها دارین قطعا راضیتون میکنه.گیم پلی و داستان خوبی داره فقط نمیدونم بازی واستون سخت هست یانه!
اگر از طرفداران سبک مخفی کاری و سم فیشر هستین من Dishonored 2 رو بهتون پیشنهاد میکنم
یه سبک خیلی خیلی خاصی هم هست که بازی هاش یه ذره احتمالا واستون سخت باشه اما داستان و گیم پلی بی نظیر و پر هیجانی داره؛Bloodborne+DARK SOULS
به هرحال بازی در سبک های فانتزی و ریسینگ و داستانی و .... هم بسیار زیاد هست که بستگی به سلایق شما داره

تو ایکس باکس ویچر رو بازی کردم و عالیه.
تایتان فال 1و2 و همچنین بتلفیلد1 و گوست ریکون و دووم و دارک سول همشون رو تو ایکس باکس بازی کزذم و دارک سول دوست داشتنی بود.
tlou رو خریدم و بعد از تموم کردن آنچارتد ها میرم سراغش.
bloodborn رو هم تو برنامم هست که بگیرمش.
dishonored اگه مثل تیف یا اسپرینتل سل باشه خوب ارزش تجریه کردن داره.
Hellblade اومده یا قراره بیاد؟ چندتا پیش نمایش ازش دیدم و به نظرم جالب بود.
در مورد Nioh نمی دونم خوشم بیاذ یا نه. چندتا گیم پلی که دیدم خیلی جذبم نکرد.
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم.

Last edited by a moderator:
من یه اشتباهی کردم یه اکانت ت.ر.کیبی خریده بودم یارو رمزش و ایمیلشو عوض کرده بود بهم فروخته بود.واسه همین دی اکتیو کردم و یوزر رو دیلیت کردم.الان احتمال بن شدن ندارم؟یبار دیگه قبلا بن شدم.به بقیم توصیه میکنم سراغ این اکانتا نرن بیشترشون کلاه بردارن و منم منصرف شدم از خریدشون.

چطور از بن خارج شدی ؟؟

تو ایکس باکس ویچر رو بازی کردم و عالیه.
تایتان فال 1و2 و همچنین بتلفیلد1 و گوست ریکون و دووم و دارک سول همشون رو تو ایکس باکس بازی کزذم و دارک سول دوست داشتنی بود.
tlou رو خریدم و بعد از تموم کردن آنچارتد ها میرم سراغش.
bloodborn رو هم تو برنامم هست که بگیرمش.
dishonored اگه مثل تیف یا اسپرینتل سل باشه خوب ارزش تجریه کردن داره.
Hellblade اومده یا قراره بیاد؟ چندتا پیش نمایش ازش دیدم و به نظرم جالب بود.
در مورد Nioh نمی دونم خوشم بیاذ یا نه. چندتا گیم پلی که دیدم خیلی جذبم نکرد.
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم.
dishonored 2 یه چیزی تو مایه های همون thief هست درکل بازی خوبیه
nioh هم سبکش مثل دارک سولزه
hellblade تازه چند روزه منتشر شده فقط دیجیتالی هست 30$ هم قیمتشه درموردش نظری ندارم فقط چند دقیقه اولشو بازی کردم
اگه بازیای غیر انحصاری هم بازی نکردید بنظرم بهتره یه لیست از بازیای این نسل که بازی کردید بذارید تا بقیه بازیارو همراه با سبک و یه توضیحاتی درموردشون براتون بذارم

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or