هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از کی میشه دانلودش کرد
اگه از خود دهم باشه که فایده ای نداره.تا دیتاش بخواد دان بشه مهلتش تمومه.

گفتم که شانسیه. هر چی اکانت، بازی کمتری داشته باشه به طبع احتمال قفل شدنش کمتره
وقتی یه اکانت بن میشه کنار بازیها علامت قفل ظاهر میشه
مدت بن شدن هم متغیره. یا موقت یا دائم
از همون دهم
پیشخرید نیست که pre-load بذارن براش
شما میتونید دیتاشو از سایتای ایرانی دانلود کنید

اونایی که کنسولشون بن نشده مطمئنا خیلی وقت پیش استفاده کردن قبلا سخت گیری یکم کمتر بود (بازم خیلیا بن میشدن) از اپدیت جدید به اینور پشت سر هم کنسولارو بن میکنن تو همین تاپیکم بگردید چند نفری فکر کنم تو این چند وقته بن شدن
بن شدن کنسول اینجوریه که دیگه هیچکاری نمیتونید باهاش بکنید فقط دیسک افلاین میتونید استفاده کنید کنسول به psn وصل نمیشه و درواقع از هیچ چیز آنلاینی نمیشه استفاده کرد حتی سرویسای استریمم اتصال psn رو نیاز دارن
قفلم بسته به اکانته اگه بازیای جدید یا زیاد داشته باشه معمولا سریع قفل میشه
بله آفلاین باشید دیرتر قفل میشه

دست شما درد نکنه.
والا این دوستان بنده، حدودا یک ماهی می شه کنسول خریدن و دارن GTA V هکی می زنن. البته بازی های دیگه هم مثل BF1 هم هکی آنلاین می زنن و هنوز بن نشدن! به همین دلیل منم وسوسه شدم بگیرم! :D
سایتی رو می شناسید که بشه اکانت های هَکی خریداری کرد؟ قصد دارم آفلاین بازی کنم.

دست شما درد نکنه.
والا این دوستان بنده، حدودا یک ماهی می شه کنسول خریدن و دارن GTA V هکی می زنن. البته بازی های دیگه هم مثل BF1 هم هکی آنلاین می زنن و هنوز بن نشدن! به همین دلیل منم وسوسه شدم بگیرم! :D
سایتی رو می شناسید که بشه اکانت های هَکی خریداری کرد؟ قصد دارم آفلاین بازی کنم.
عاقبت خوشی نداره نگیر حالا نگاه به دوستات نکن دیدی یکدفعه بنت کردن من خیلی از دوستام تو پروفایلم بن شدن

منم یه آمریکا دارم که اکانت اصلی خودم هست میخوام یه انگلیس هم بسازم برا DLC بازیم که ریجن 2 هست...

حالا بخوام برا اون یوزری که از قبل دارم ولی PSN نداره....PSN بسازم کجا باید برم ؟؟ چطور براش بسازم ؟؟

شما وارد اون User شو بعد برو اینجا
Settings >PlayStation Network Account Manager > Sign in to PlayStation Network

وارد که شدی اون پایین مینویسه
new to PlayStation Network? Create an account
از اونجا یکی بساز

سلام
بله اون کالکشن یعنی نسخه شماره 1.2.3 بازی که معقولانه تره که از 1 شروع کنید
شاید ابتدا به خاطر گرافیک فنی تو ذوقتون بخوره اخه بازی ریمستر نسل قبل هست!اما از لحاظ داستان و گرافیک هنری بی نظیر هستن و کم کم گرافیک فنی هم در نسخه های بعدی بهتر و بهتر میشه و نهایتا 4 که اوج خودشه!
به غیر از un و tlou و until بله بازی تا دلتون بخواد داستان محور وجود داره و موضوع اینه که شما با کدومش بهتر ارتباط برقرار کنید
از لاست گاردین و لایف استرنج و اوردر و.....(حتی ویچر هم یه جورایی داستان محور هست حالا علاوه بر مبارزاتش!)

آنچارتد 1 رو شروع کردم و تا 52% رفتم تا الان. از اون بازی هایی که دوستشون دارم. خیلی حال داد. بازی های مشترک بین کنسول ها مثل لایف استرنج و ویچر رو با ایکس باکس بازی کردم و دوست داشتنی هستن. اوردر و لاست گاردین رو که پیشنهاد دادین رو هم در اولین فرصت تهیه شون می کنم. فعلا فکر کنم این آنچارتد تا آخر مرداد حسابی سرگرمم کنه. انحصاری های فوق العاده ای داره سونی.

شما دکمه PS رو که وسط دوتا آنالوگا هست رو چند ثانیه بگیر...بعدش یه منو میاد بالا از اونجا گزینه Sound/Divice رو بزن بعد یه منو دیگه باز میشه....اونجا گزینه آخری رو بزن میتونی دسته رو در حالی که کنسول روشن هست خاموش کنی.... و یه سری تنظیمات دیگه هم مربوط به صدای هندزفری و چراغ دسته و همینطور صدای دسته هم هست.

شما آنچارتد کالکشن رو بازی کن بعدشم آنچارتد 4 و بعدش هم لست آف آس رو بازی کن....تا آخر تابستون سرگرم میشی... این بازیا جوری هستن که بعد از تمام کردنشون دوباره بازیشون میکنی...

ممنونم بابت راهنمایی تون. طبق فزمایشتون عمل کردم و محل خاموش کردن دسته رو پیدا کردم.
آنچارتد رو از شماره 1 شروع کردم. خیلی دوست داشتنیه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: voldmort
آنچارتد 1 رو شروع کردم و تا 52% رفتم تا الان. از اون بازی هایی که دوستشون دارم. خیلی حال داد. بازی های مشترک بین کنسول ها مثل لایف استرنج و ویچر رو با ایکس باکس بازی کردم و دوست داشتنی هستن. اوردر و لاست گاردین رو که پیشنهاد دادین رو هم در اولین فرصت تهیه شون می کنم. فعلا فکر کنم این آنچارتد تا آخر مرداد حسابی سرگرمم کنه. انحصاری های فوق العاده ای داره سونی.
اگه تازه کنسول گرفتی و بازی های قدیمی این نسل رو بازی نکردی حتما اینفیموس رو هم ببین

بازی AAA انحصاری که خوسبختانه زیاد داره
به هر صورت اگر غیر از اینا یعنی داستان محور خالی;اگر خواستین بگید پیشنهاد میدم بهتون

اگه تازه کنسول گرفتی و بازی های قدیمی این نسل رو بازی نکردی حتما اینفیموس رو هم ببین

بله برا اولین باره که کنسول سونی گرفتم. ممنونم از پیشنهادتون حتما اینفیموس رو هم میزارم تو برنامم.

بازی AAA انحصاری که خوسبختانه زیاد داره
به هر صورت اگر غیر از اینا یعنی داستان محور خالی;اگر خواستین بگید پیشنهاد میدم بهتون

ممنون میشم اگه پیشنهاداتتون رو بدین که بتونم سر فرصت از اینترنت یه اطلاعاتی ازشون در بیارم و بر اساس اولویت تهیه شون کنم.

Last edited by a moderator:
ممنون میشم اگه پیشنهاداتتون رو بدین که بتونم سر فرصت از اینترنت یه اطلاعاتی ازشون در بیارم و بر اساس اولویت تهیه شون کنم.
اگه علاقه مند به انحصاری های شرقی هستید:
yakuza 0
persona 5
nier:automata
gravity rush remastered
gravity rush 2
nioh
darksouls 3
bloodborne
The Last Guardian
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue
Final Fantasy XV
البته عناوین بیشتری هست ولی اینا تقریبا بهترینا هستن
اگه دنبال عناوین دیگه هستید که باید بگردید ببینید بسته به سبکی که خوشتون میاد کدوما بدردتون میخورن
این یه لیست از انحصاریا هست(احتمالا خیلیاشونو جا انداختم):
horizon zero dawn
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
inFAMOUS: Second Son
God of War III Remastered
The Last of Us Remastered
Ratchet & Clank
The Order: 1886
Killzone: Shadow Fall
LittleBigPlanet 3
Driveclub
Until Dawn
بعد از اینا میشه عناوینی که انحصاری کنسولی بودن (مثل بازیای بالا انحصاری کامل نبودن و روی پی سی هم منتشر شدن مثل hellblade senuas sacrifice) بعدش هم عناوینی که انحصاری نیستن
اگه چند وقته کلا با هیچ پلتفرمی بازی نکردید و بازیای غیر انحصاری هم تجربه نکردید که بگید از چه سبکی خوشتون میاد توی اون سبک لیست بدم

دوستان یک سوال . کسی می دونه چحوری میشه فهمید کنسول کلا بن شده یا موفقت . من دو روزه نمی تونم وصل بشم و میگه یا بن شدی یا موقت بن شدی . وقتی سرچ می کنم فقط دلایل رو می نویسه . که به درد من نمی خوره چون من دقیقا هیچ کدوم از این کارهارو نکردم و نمی دونم دلیلش چیه دقیقا . سونی هم برام ایمیلی نداده که بن شدی . راهی هست که بتونیم بفهمیم موقته یا کامل ؟ بعد کلا بن شه دیگه راه برگشت نداره درسته ؟ باید بزنم تو خط آقلاین و دیسک ؟

اگه علاقه مند به انحصاری های شرقی هستید:
yakuza 0
persona 5
nier:automata
gravity rush remastered
gravity rush 2
nioh
darksouls 3
bloodborne
The Last Guardian
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue
Final Fantasy XV
البته عناوین بیشتری هست ولی اینا تقریبا بهترینا هستن
اگه دنبال عناوین دیگه هستید که باید بگردید ببینید بسته به سبکی که خوشتون میاد کدوما بدردتون میخورن
این یه لیست از انحصاریا هست(احتمالا خیلیاشونو جا انداختم):
horizon zero dawn
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
inFAMOUS: Second Son
The Last of Us Remastered
Ratchet & Clank
The Order: 1886
Killzone: Shadow Fall
LittleBigPlanet 3
Driveclub
Until Dawn
بعد از اینا میشه عناوینی که انحصاری کنسولی بودن (مثل بازیای بالا انحصاری کامل نبودن و روی پی سی هم منتشر شدن مثل hellblade senuas sacrifice) بعدش هم عناوینی که انحصاری نیستن
اگه چند وقته کلا با هیچ پلتفرمی بازی نکردید و بازیای غیر انحصاری هم تجربه نکردید که بگید از چه سبکی خوشتون میاد توی اون سبک لیست بدم

خیلی ممنونم از شما. از لیستی که لطف کردین و از خود سایت استور با یه جستجو تو اینترنت احساس کردم این بازی ها با سلیقه من بخونه
The Last Of Us™ Remastered
The Last of Us: Left Behind Stand Alone
Until Dawn
Until Dawn: Rush of Blood
Bloodborne™
BEYOND: Two Souls™
Heavy Rain
Yakuza 0
NieR: Automata
Persona 5
Horizon Zero Dawn
inFAMOUS Second Son
و از بین بازی های که قزازه بیاد
Yakuza Kiwami
Detroit: Become Human
God of War
UNCHARTED: The Lost Legacy

من از بازی شوتر و اکشن صرف خوشم نمیاد اگه بازی ای تو این لیستی که دادم شوتر یا اکشن صرف هست بی زحمت بهم بگین تا براش هزینه نکنم.
الان تو حسابم حدود 200 دلار دارم میشه یه اولویت بندی هم بهم پیشنهاد کنین که کدوم بازی ها رو اول بخرم.
ممنون

خیلی ممنونم از شما. از لیستی که لطف کردین و از خود سایت استور با یه جستجو تو اینترنت احساس کردم این بازی ها با سلیقه من بخونه
Until Dawn
Bloodborne™
Heavy Rain
Yakuza 0
Persona 5
Horizon Zero Dawn
inFAMOUS Second Son
Yakuza Kiwami
God of War

من از بازی شوتر و اکشن صرف خوشم نمیاد اگه بازی ای تو این لیستی که دادم شوتر یا اکشن صرف هست بی زحمت بهم بگین تا براش هزینه نکنم.
الان تو حسابم حدود 200 دلار دارم میشه یه اولویت بندی هم بهم پیشنهاد کنین که کدوم بازی ها رو اول بخرم.
ممنون
این بازیUntil Dawn: Rush of Blood برای VR هست
شوتر خالی تو لیست نیست

دوستان یک سوال . کسی می دونه چحوری میشه فهمید کنسول کلا بن شده یا موفقت . من دو روزه نمی تونم وصل بشم و میگه یا بن شدی یا موقت بن شدی . وقتی سرچ می کنم فقط دلایل رو می نویسه . که به درد من نمی خوره چون من دقیقا هیچ کدوم از این کارهارو نکردم و نمی دونم دلیلش چیه دقیقا . سونی هم برام ایمیلی نداده که بن شدی . راهی هست که بتونیم بفهمیم موقته یا کامل ؟ بعد کلا بن شه دیگه راه برگشت نداره درسته ؟ باید بزنم تو خط آقلاین و دیسک ؟
احتمال زیاد اکانت هکی زدید مثل بقیه دوستان
اگه بازیاتون اورجینال بودن و نمیدونید برای چی بن شدید با لایو چت صحبت کنید
دائم باشه فقط افلاین و دیسک میتونید استفاده کنید مگر اینکه دلیل بن چیز دیگه ای باشه و ثابت کنید اونا اشتباه کردن تا از بن دربیارن
Until Dawn
Bloodborne™
Heavy Rain
Yakuza 0
Persona 5
Horizon Zero Dawn
inFAMOUS Second Son
Yakuza Kiwami
God of War

ممنون
شما همچنان نگفتید که از چه سبکی خوشتون میاد اگه پرسونا و یاکوزا بنظرتون خوب میاد قائدتا با عناوین شرقی باید یه آشنایی داشته باشید که در اون صورت از لیست بالا حداقل Final Fantasy XV و gravity rush 2 هم به لیستتون اضافه کنید خصوصا ff xv
اولویت بندی هم باز برمیگرده به سبکی که علاقه دارید این اولویت بندی بر مبنای علایق من هست:
Persona 5
Yakuza 0
final fantasy xv
gravity rush 2
Horizon Zero Dawn
inFAMOUS Second Son (بالاتر قرار ندادمش چون با اینکه گیم پلی قشنگی داشت و تصمیم گیری ها هم تاثیر مستقیم توی روند بازی داشت ولی بازی خیلی کوتاه بود)
Bloodborne™
Heavy Rain
Until Dawn
3-4 مورد آخر چون از سبکشون خوشم نمیاد و بازی نکردم نظری ندارم فقط تا جایی که یادمه Until Dawn: Rush of Blood مربوط به نسخه vr میشد (دوستمون هم بالا اشاره کرد)

• Like
Reactions: shylord and rezab
سلام
دوستان من ميخوام ps4 pro بگيرم،ميخواستم راهنماييم كنيد كه چه ريجني و چه مدل ساختي بايد بگيرم يا هر چيزي كه بايد بدونم.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

فقط بازیای F2P که اکثرشونم اصلا ارزش دانلود ندارن
شخصی که اسمشو هم نمیبرم میگفت که بازی pes 2016 رو با روشی بدون پلاس انلاین بازی میکنه. من اطلاعاتم کامل نیست و از صحت حرفش اطلاعی ندارم. ایا میشه همچین چیزی؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من ميخوام ps4 pro بگيرم،ميخواستم راهنماييم كنيد كه چه ريجني و چه مدل ساختي بايد بگيرم يا هر چيزي كه بايد بدونم.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
ریجن کنسول توی هیچ چیزی دخیل نیست و اصلا مهم نیست فقط ریجن 3 نگیرید چون کاربرد ضربدر و دایره توی رابط کاربری متفاوته و وقتی بین بازیا و محیط کاربری سویچ میکنید گیج میشید
مدل ساخت زیاد مهم نیست
شخصی بود که اسمشو نمیبرم

شخصی که اسمشو هم نمیبرم میگفت که بازی pes 2016 رو با روشی بدون پلاس انلاین بازی میکنه. من اطلاعاتم کامل نیست و از صحت حرفش اطلاعی ندارم. ایا میشه همچین چیزی؟
تمام بازیا بجز f2p ها پلاس نیاز دارن نهایتا بتونن با پلاس هکی دورش بزنن که اونم دردسرای خودشو داره بجز این هیچ راهی نیست بتونن از بخش انلاین استفاده کنن مگر اینکه خود سونی نیاز به پلاس رو برای آخر هفته برداره یا بازی رایگان باشه
سبکای pes و fifa بازی نمیکنم ولی میدونم که هردوشون به پلاس نیاز دارن

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or