اتفاقا اسلیم اصلا صدایی نداره و صد درصد توصیه میکنم اسلیم بگیری البته اگه بودجه ت میرسه pro بگیری بهتره حتی اگه تی وی 4k هم نداشته باشی..سلام دوستان من شنیدم کنسول slim صداش بیشتر از ps4 معمولی هست چون میخواستم یک اسلیم بخرم گفتم قبلش بپرسم ایا این حرف درسته یا نه
در ضمن من تلویزیون 4k ندارم ایا واقعا دلیلی دیگه جز تلویزیون برای خرید pro هستش؟
فقط بازیای F2P که اکثرشونم اصلا ارزش دانلود ندارنایا بدون پلاس هم میشه انلاین بازی کرد؟ بازی های خاصی رو میشه؟
خیلی ممنون1 - راحت میتونی آفلاین بازی کنی ولی اگه بخوای آنلاین بازی کنی باید کنسول و بازیت آپدیت باشن...
2 - آپدیتای کنسول بین 300 تا 400 مگ هستن...راحت میتونی با کامپو.یتر دانلودش کنی و بعدشم با فلش کنسولت رو آپدیت کنی...الکی برا این چزا پول نگیرن ازت...مواظب باش
3 - به نظر من که مهم نیست...به نظرت مثلا سونی میاد چه تغییری توی تولید سال 2017 میده که توی 2016 نبوده از لحاظ سخت افزاری..؟؟ من دوسالی هست کنسولمو گرفتم و مثل BENZ هم کار میکنه شده 14 ساعت روشن بوده و باهاش بازی میکردم.
4 - من چون پایتخت زندگی نیمکنم از سایت همسایه خریدم...توپخونه و ایناشو نمیدونم ولی همین قیمتی که گرفتی منصفانست.
سلام دوستان من شنیدم کنسول slim صداش بیشتر از ps4 معمولی هست چون میخواستم یک اسلیم بخرم گفتم قبلش بپرسم ایا این حرف درسته یا نه
داره جدیدا اضافه شده میتونید از هارد اکسترنال استفاده کنیدیه سئوال دیگه هم دارم.
تو ایکس باکس وان ما قابلیت اینه رو داریم که علاوه بر هارد خود کنسول از هارد اکسترنال هم استفاده کنیم و من 167 تا بازی دارم که فقط 4 تاش فیزیکیه و بقیه رو دیجیتالی گرفتم و بازیهای نصب شده رو هم حتی بعد بازی کردن پاک نمی کنم برا همین 2 تا هارد اکسترنال 2 ترابایت به کنسول وصل هست و بازی ها رو اونجا کپی کردم. گویا تو پلی استیشن قابلیت وصل کردن هارد اکسترنال وجود نداره و با توجه به اینکه هارد کنسولم 1 ترابایت هستش اگه بازی رو به صورت دیجیتالی بخرم بعد پر شدن هارد کنسول مجبورم پاکشون کنم و برا اینکه ممکنه دوباره بخوام یه بازی رو انجام بدم حتما باید دوباره دانلودش کنم که یعنی هزینه مضاعف. با این اوصاف به نظرم میاد که خرید بازی به صورت فیزیکی تو کنسول PS اقتصادی تر باشه.
نظر شما دوستان در این مورد چیه؟
سلام دوستان. شرمنده یه سئوال شاید عجیب داشتم. من از سایت Playstation Store می خواستم خرید انجام بدم (البته دیروز 2 تا بازی آنچارتد کالکشن و آنچارتد 4 روخریدم) و در توضیحات بازی متن زیر نوشته شده
The Last of Us: Left Behind Stand Alone
Sony Interactive Entertainment
PSN Game
Released May 12, 2015
منظورش از PSN Game چیه در حالی که نوشته قابل بازی در PS4 . در مورد 2 تا بازی ای که خریدم اینو ننوشته بود.
ممنون
یه سئوال دیگه هم دارم.
تو ایکس باکس وان ما قابلیت اینه رو داریم که علاوه بر هارد خود کنسول از هارد اکسترنال هم استفاده کنیم و من 167 تا بازی دارم که فقط 4 تاش فیزیکیه و بقیه رو دیجیتالی گرفتم و بازیهای نصب شده رو هم حتی بعد بازی کردن پاک نمی کنم برا همین 2 تا هارد اکسترنال 2 ترابایت به کنسول وصل هست و بازی ها رو اونجا کپی کردم. گویا تو پلی استیشن قابلیت وصل کردن هارد اکسترنال وجود نداره و با توجه به اینکه هارد کنسولم 1 ترابایت هستش اگه بازی رو به صورت دیجیتالی بخرم بعد پر شدن هارد کنسول مجبورم پاکشون کنم و برا اینکه ممکنه دوباره بخوام یه بازی رو انجام بدم حتما باید دوباره دانلودش کنم که یعنی هزینه مضاعف. با این اوصاف به نظرم میاد که خرید بازی به صورت فیزیکی تو کنسول PS اقتصادی تر باشه.
نظر شما دوستان در این مورد چیه؟
بله حتما کالکشن اول برو سوال دوم دکمه داره کنار دسته که هم میشه دسته رو خاموش کرد تو گزینه هاش هم دستگاهچند تا سئوال دیگه هم از خدمتتون داشتم.
اول اینکه آیا حتما باید آنچارتد کالکشن رو اول بازی کنم بعد برم سراغ آنچارتد 4 ؟
دوم اینکه تو دسته ایکس باکس دکمه اصلی رو اگه چند ثانیه نگه میداشتیم صفحه ایی باز میشد که می تونستیم بین خاموش کردن دسته یا کنسول یکی رو انتخاب می کردیم و می تونستیم دسته رو خاموش کنیم حالا تو دسته پلی استیشن چطوری میشه فقط دسته رو خاموش کرد و کنسول رو روشن نگه داشت؟
سوم اینکه غیراز Uncharted و The Last of us و Until Dawn بازی های داستان محور خوب انحصاری PS4 چی هست که بخرم؟
ممنون
بله حتما کالکشن اول برو سوال دوم دکمه داره کنار دسته که هم میشه دسته رو خاموش کرد تو گزینه هاش هم دستگاه
بازی داستان محور خوب Horizon .Bloodborne
الان دسته ندارم درست یادم نیست راستیه بود یا چپی خودتون بزنید متوجه میشید کاری نداره وسط هم که برای گرفتن اسکرین شات هستممنونم از شما. دکمه ایی که میگین کجای دسته هستش یا اسم دکمه چیه؟
ممنونم
داره جدیدا اضافه شده میتونید از هارد اکسترنال استفاده کنید