هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان در کمال ناباورى تو اکانت خودم که نه اکانت پلاس نه گيفت کارت دارم و نه اکانت ترکيبى استفاده کردم دو بازى dead or alive 5 و hitman تو قسمت libarary در قسمت purshed اومده در صورتى که من اين بازى هارو نخريدم و دانلودشون برام free شده کلا گيج شدم يعنى اکانتم هک شده؟ اگه هک شده چرا بازى برام اضافه شده ؟؟ واقعا جاى تعجبه ميترسم بن بشم چيکار کنم؟

دوستان در کمال ناباورى تو اکانت خودم که نه اکانت پلاس نه گيفت کارت دارم و نه اکانت ترکيبى استفاده کردم دو بازى dead or alive 5 و hitman تو قسمت libarary در قسمت purshed اومده در صورتى که من اين بازى هارو نخريدم و دانلودشون برام free شده کلا گيج شدم يعنى اکانتم هک شده؟ اگه هک شده چرا بازى برام اضافه شده ؟؟ واقعا جاى تعجبه ميترسم بن بشم چيکار کنم؟
سلام
اگر هک شده باشی توی حالت افلاین بازی هات قفل هست یعنی نمیتونی بازی کنی
اگر اینجور نیست پس قطعا هک نشدی

سلام دوستان. منه ایکس باکس فن بالاخره اولین کنسول سونی زندگیم رو گرفتم. امروز یه دونه ps4 pro خریدم. چند تا سئوال داشتم. اول اینکه دسته سونی آیا برا نسخه پرو تغییر کرده؟ چون با دسته ps4 برادرم یه مقداری فرق داره٬ نکنه که دسته فیک تو جعبه گذاشتن. دکمه ها هم خاکستری شده. این طبیعیه.
ضمنا می خوام یه سری بازی دیجیتال از استور بخرم آیا به این زودیا استور تخفیفات خاصی داره که صبر کنم یا اینکه خرید انجام بدم.
ممنون

سلام دوستان. منه ایکس باکس فن بالاخره اولین کنسول سونی زندگیم رو گرفتم. امروز یه دونه ps4 pro خریدم. چند تا سئوال داشتم. اول اینکه دسته سونی آیا برا نسخه پرو تغییر کرده؟ چون با دسته ps4 برادرم یه مقداری فرق داره٬ نکنه که دسته فیک تو جعبه گذاشتن. دکمه ها هم خاکستری شده. این طبیعیه.
ضمنا می خوام یه سری بازی دیجیتال از استور بخرم آیا به این زودیا استور تخفیفات خاصی داره که صبر کنم یا اینکه خرید انجام بدم.
ممنون
سلام.
مبارکتون باشه.
بله...طبیعیه تغییراتش تو عکسم همونطور که گفتید معلومه:
PS4 PRO:
l5hy_ps4_dualshock_4_black_v2-38847132-.jpg

PS4:
ez18_sony-playstation-4-destiny-bundle_1.jpg
پیشنهاد من اینه که آره بازی هارو تهیه کنید چون Summer sale زده و فکر نکنم الانا تموم شه و اکثر بازی ها تخفیف خوردن.

سلام.
مبارکتون باشه.
بله...طبیعیه تغییراتش تو عکسم همونطور که گفتید معلومه:
PS4 PRO:
l5hy_ps4_dualshock_4_black_v2-38847132-.jpg

PS4:
ez18_sony-playstation-4-destiny-bundle_1.jpg
پیشنهاد من اینه که آره بازی هارو تهیه کنید چون Summer sale زده و فکر نکنم الانا تموم شه و اکثر بازی ها تخفیف خوردن.

ممنونم از شما. الان بازی های آنچارتد رو دیدم که مثلا شماره ۴ آنچارتد رو زده ۴۰ دلار. الان این تخفیف بهش اعمال شده. تو ایکس باکس استور معمولا موقع تخفیفات قیمت های اصلی رو روش خط میکشه و قیمت جدید مینویسه ولی برا آنچارتد اینطوری نبود.

ممنونم از شما. الان بازی های آنچارتد رو دیدم که مثلا شماره ۴ آنچارتد رو زده ۴۰ دلار. الان این تخفیف بهش اعمال شده. تو ایکس باکس استور معمولا موقع تخفیفات قیمت های اصلی رو روش خط میکشه و قیمت جدید مینویسه ولی برا آنچارتد اینطوری نبود.
بله درسته چون بازیه آنچارتد 4 تخفیفی نخورده که قیمت قبلیش رو خط بکشن.
قبلا 59.99 بود...قیمتش اومده پایین و شده 39.99.
آنچارتد 4 توی ریجن امارات(2,UAE) تخفیف خورده شده 22.49 که روی قیمت قبلیشم خط کشیدن جایی که شما چک کردی مربوط به ریجن آمریکا(1,USA) بود!:
https://store.playstation.com/#!/en-ae/games/uncharted-4-a-thief’s-end-digital-edition/cid=EP9000-CUSA00918_00-UNCHARTED4000000

• Like
Reactions: voldmort
اکثر بازی ها بعد از طی یک بازه ی زمانی مشخص به شکل پلکانی توسط ناشر و تولید کننده شامل کاهش قیمت می شن.حالا قیمت آنچارتد هم بدون تخفیف همین قدر شده

به مطالب دوستان اضافه کنم که بعضی اوقات قیمت دیسک خیلی خیلی ارزون تر پاتون درمیاد مخصوصا که بعد میتونید به همون قیمت یا 10 پایین تر ردش کنید
الان به عنوان مثال همین انچارتد 4 که گفتین تو استور 40 دلاره (یعنی 135 تومان) اما دیسکش 75 تومانه!!(معادل تقریبا 20 دلار)

سلام. چه راهی وجود داره تا بفهمیم psn plus که داریم میخریم اصله یا هکی؟

جایی شنیدم که پلاس رو میفروشه. خیلی ارزون هم میده. اما فقط کد رو میده و به شکل فیزیکی نمیفروشه. میخواستم بدونم واقعا کد پلاس اصل رو میده یا میتونه یجوری دور بزنه؟
عاغا ممکنه در این باره هم یکم توضیح بدین.

سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم وقتی میخام روشن کنم کنسول رو بعضی وقت ها 2تا بوق ممتد میزنه بعد یه خطی پر میشه میگه خاموش نکنید دستگاه رو ... بعد کنسول میاد بالا یه پیغام میاد میگه میخوای ریپورت کنی واسه سونی میزنم خیر این دلیلش چیه نکنه از هارد داخل کنسول هست؟ بعضی وقت ها میخام روشن کنم 2تا بوق ممتد میزنه؟

دوستان من میخوام تو این هفته PS4 Slim بگیرم
چند تا سوال داشتم
1:مهمترین سوالم همینه: من دسترسیم به نت محدوده زیاد نمیتونم دیتا و فایل آپدیت بازی ها زو دانلود کنم، اگه بلوری بازی ها رو بگیرم میتونم بدون اینکه بازی رو آپدیت کنم آفلاین بازی کنم؟دیسک رو بذارم تو کنسول و راحت بدون دردسر بازی کنم؟
2:بعد خود کنسول آپدیتاش زیاد سنگین نیس، درسته؟ اونو با خود کنسول میشه راحت دانلود کرد؟
3:سال ساخت 2016 باشه یا 2017 که فرقی نمیکنه؟(خودم که میگم فرقی نمیکنه، فقط ترفند فروشنده هاس برای اینکه جنسشون رو گرونتر بفروشن)
4:بنظرتون خرید از پایتخت بهتره یا توپخونه؟
آخرین قیمت توپخونه دیروز 1050 بود.
5:برای اطمینان از خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟(این سوال رو خیلی ها پرسیدن تقریبا اکثر صفحات رو خودندم اما دیروز یجا داشت جنس 2-3 روز کارکرده رو جای نو میفروخت)
6: (این سوال یکم نا متعارفه)جنس کارتون بسته بندی کنسول، مقواییه؟من چند تا دیدم جنسشون مثله پوستر بود خیلی تلو تلو میخوردن
دوستان ممنون میشم کسی به سوالام جواب بده

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه PS4 اسلیم بگیرم
چند تا سوال داشتم
1:مهمترین سوالم همینه: من دسترسیم به نت محدوده زیاد نمیتونم دیتا و فایل آپدیت بازی ها زو دانلود کنم، اگه بلوری بازی ها رو بگیرم میتونم بدون اینکه بازی رو آپدیت کنم آفلاین بازی کنم؟دیسک رو بذارم تو کنسول و راحت بدون دردسر بازی کنم؟
2:بعد خود کنسول آپدیتاش زیاد سنگین نیس، درسته؟ اونو با خود کنسول میشه راحت دانلود کرد؟
3:سال ساخت 2016 باشه یا 2017 که فرقی نمیکنه؟(خودم که میگم فرقی نمیکنه، فقط ترفند فروشنده هاس برای اینکه جنسشون رو گرونتر بفروشن)
4:بنظرتون خرید از پایتخت بهتره یا توپخونه؟
آخرین قیمت توپخونه دیروز 1050 بود.
5:برای اطمینان از خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟(این سوال رو خیلی ها پرسیدن تقریبا اکثر صفحات رو خودندم اما دیروز یجا داشت جنس 2-3 روز کارکرده رو جای نو میفروخت)

1 - راحت میتونی آفلاین بازی کنی ولی اگه بخوای آنلاین بازی کنی باید کنسول و بازیت آپدیت باشن...
2 - آپدیتای کنسول بین 300 تا 400 مگ هستن...راحت میتونی با کامپو.یتر دانلودش کنی و بعدشم با فلش کنسولت رو آپدیت کنی...الکی برا این چزا پول نگیرن ازت...مواظب باش
3 - به نظر من که مهم نیست...به نظرت مثلا سونی میاد چه تغییری توی تولید سال 2017 میده که توی 2016 نبوده از لحاظ سخت افزاری..؟؟ من دوسالی هست کنسولمو گرفتم و مثل BENZ هم کار میکنه شده 14 ساعت روشن بوده و باهاش بازی میکردم.

4 - من چون پایتخت زندگی نیمکنم از سایت همسایه خریدم...توپخونه و ایناشو نمیدونم ولی همین قیمتی که گرفتی منصفانست.

• Like
Reactions: ehsan 360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or