هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بعد از حدود ٢-٣ سال از دنياي بازي ps4خريدم . و مشغول هستم باهاش . اما الان چون زبان انگليسي م خيلي خيلي معمولي داستان بازي هاي داستان محور رو به صورت كلي ميفهمم و اصلا جزئيات رو نميفهمم . به همين خاطر داخل بازي هايي كه داستان خيلي قوي دارن يكي از مهم ترين عناصر بازي( داستان ) رو به صورت ناقص ميفهمم . به نظرتون بهترين راه چيه ؟! شرمنده شايد اينجا جاي اين پريش نباشه اما جاي بهتري نديدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mr26
دوستان بعد از حدود ٢-٣ سال از دنياي بازي ps4خريدم . و مشغول هستم باهاش . اما الان چون زبان انگليسي م خيلي خيلي معمولي داستان بازي هاي داستان محور رو به صورت كلي ميفهمم و اصلا جزئيات رو نميفهمم . به همين خاطر داخل بازي هايي كه داستان خيلي قوي دارن يكي از مهم ترين عناصر بازي( داستان ) رو به صورت ناقص ميفهمم . به نظرتون بهترين راه چيه ؟! شرمنده شايد اينجا جاي اين پريش نباشه اما جاي بهتري نديدم
کلاس زبان ! راه دیگه ای نداره مگر داستان بازی های معروف به زبان فارسی بعضی سایت ها کامل میزارن مطالعه کنید مثل ویچر و بلودبرن و شخصیت هاشون توصیح میدن

چون یکی از دوستان تازه کنسول خریده برای اشتراک گذاری اکانت چند تا سوال داشتم.
اگر من بخوام رو اکانت خودم بازی کنم پس باید ظرفیت دو رو بدم به اون و خودم سه باشم؟؟؟
امکانات انلاین بازی کردن برای هر دومون هست؟
از اونجا که اکانتم کردیت داره با ظرفیت سه میتونم خرید ها رو انجام بدم؟ یا حتما باید برم تو کنسول دوستم خرید کنم؟

• Like
Reactions: mr26
سلام. من یه بازی ریجن اروپا دارم . حالا اگه همون بازی ولی ریجن ALL بگیرم .سیوهای بازی رو میشناسه ؟!؟!
چون تو نظرات خوندم چند نفر میکفتن ریجن آل استثنا هست و سیو های اون بازی با ریجن های مختلف رو میشناسه و میتونی ادامش بدی بازی رو .:-?
سلام
نه خیر سیوها رو نمیشناسه چون کدگذاریه
دیجیتالی و دیسک و ریجن و..همش متفاوته و از سیوهای دیگری نمیتونید استفاده کنید

• Like
Reactions: mr26 and rezab
  • Like
Reactions: rezab and mr26
سلام دوستان. یه سوال داشتم
من ps4 slim دارم. میخام یه tv واسه خودم بخرم. تلویزیون با چه رزولوشنی باید بخرم تا بازی های ps4 رو بدون افت کیفیت بیاره؟ در ضمن 32 اینچ مناسبه؟

سلام دوستان. یه سوال داشتم
من ps4 slim دارم. میخام یه tv واسه خودم بخرم. تلویزیون با چه رزولوشنی باید بخرم تا بازی های ps4 رو بدون افت کیفیت بیاره؟ در ضمن 32 اینچ مناسبه؟
درود
یه تاپیک مخصوص همین سوالتون وجود داره بهتون پیشنهاد میکنم همونجا مطرح کنید تا جواب بهتری بگیرید
اینجا

• Like
Reactions: rezab and mr26
سلام ‌ممنون میشم به سوالم ‌جواب بدین ، من با psx سرعت انتقالم ۱۱ مگابایت هستش ، نوع کابل لنم هر دو تا cat 5 هست . میخواستم بدونم اگه از کابل cat 6 استفاده کنم سرعتم تا چند مگ بالا میره ؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

سلام ‌ممنون میشم به سوالم ‌جواب بدین ، من با psx سرعت انتقالم ۱۱ مگابایت هستش ، نوع کابل لنم هر دو تا cat 5 هست . میخواستم بدونم اگه از کابل cat 6 استفاده کنم سرعتم تا چند مگ بالا میره ؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
20 مگ

سلام دوستان. من بازی final fantasy XII برا PS4 گرفتم ریجن 2 داخلش یه کد هست مربوط به موزیک های بازی. منتها اکانت من ریجن 1 یا همون امریکا هست. از دوستان خواهش میکنم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه چطور میتونم از کدش استفاده کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من بازی final fantasy XII برا PS4 گرفتم ریجن 2 داخلش یه کد هست مربوط به موزیک های بازی. منتها اکانت من ریجن ریجنش 1 یا همون امریکا هست. از دوستان خواهش میکنم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه چطور میتونم از کدش استفاده کنم؟
یه اکانت ریجن ۲ بساز پرایمری کن کد رو تو اون بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or