هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اين اكانت هاي ظرفيت ١( افلاين ) قانوني كه ميفروشن اگر كنسول به نت وصل شود ولي اصلا بازي رو اجرا نكنيم و با اون بازي گيم انلاين نزنيم باز هم احتمال قفل شدن بازي هست ؟

با هر اکانتی به نت وصل بشید حتی اگه بازی رو اجرا نکنید قفل میشه

ببخشید دوستان دستگاه من موقع وصل شدن به psn این ایرور رو میده WS-37338-4
که همون بن شدنه این راهی داره واسه حل شدن ممنون میشم راهنمایی کنید
خیر راهی نداره مگر بن مدت دار شده باشین که خودش بعداز اون تایم رفع میشه

کد ارور گوگل کن ببین درموردش چی هست
یسری ارورهارو سونی توضیح مشخصی براشون نداده بعضیاش با اپدیت حل میشه اگه مشکل سخت افزاری مثل اشکال در هارد یا دیتا نباشه
ديتا نيست بازى هايى که روش تست کردم به صورت ديسک هستند يعنى مشکل جدى نيست و فقط احتمالا از هارد دستگاه هست؟ يا با آپديت حل ميشه؟

فلشی که به کنسول میزنیم باید چه فرمتی داشته باشه ؟
برای من فت 32 هست و میرم تو استوریج نشون نمیده و از یکی از تنطیمات پایین تر نشون میده ولی میگه باید extend باشه و 200 گیگ .
چجوری فیلم و آهنگ اجرا کنم ؟ دستگاه میگه حتما باید آپدیت کنی تا بتونی بری تو برنامه گالری و مدیا پلیر .

سلام ببخشيد ايا راهي هست كه بشه فهميد چند ساعت با كنسول بازي كرديم؟
مثلا من الان يه بازي دارم كه نصبه ميخوام بدونم تا الان چند ساعت توي بازي بودم ايا راهي هست براي فهميدنش؟؟
ممنونم.

آخه خیلی صدای عجیبی داره و رو مخه (یه جور صدای تق تق تند ) این صدا رو من هیچ جای دیگه ای نشنیده بودم ممنون میشم اگه مشکلی داره بهم بگید

اگر صدای تق تق شدیدی داره تا مدتی هم میمونه میتونه مورد داشته باشه
چون کنسول من گاهی وقتا صدای آبمیوه گیری میده اما صدای تق تق خفیفی داره، 3-4 دفعه هم بیشتر تق تق نمیکنه

فلشی که به کنسول میزنیم باید چه فرمتی داشته باشه ؟
برای من فت 32 هست و میرم تو استوریج نشون نمیده و از یکی از تنطیمات پایین تر نشون میده ولی میگه باید extend باشه و 200 گیگ .
چجوری فیلم و آهنگ اجرا کنم ؟ دستگاه میگه حتما باید آپدیت کنی تا بتونی بری تو برنامه گالری و مدیا پلیر .

اگر فرمت Fat 32 هست نباید مشکلی باشه
با نرم افزار Media Player باید اجراشون کنی
ولی باید آهنگارو بزاری تو پوشه Music و ویدیوهارو بزاری تو پوشه Video تا این نرم افزار بتونه پیداشون کنه

مثلا من الان يه بازي دارم كه نصبه ميخوام بدونم تا الان چند ساعت توي بازي بودم ايا راهي هست براي فهميدنش؟؟
ممنونم.

سلام
بستگی به بازی داره
بعضی از بازیا میزنن و بعضی هم نه
باید توی منو خود بازی دنبالش بگردی

سلام دوستان
من حدود یک سال پیش یک بار اکانت پی اس انمو رو کنسول خودم active primary کردم ولی بعد از چند روز دی اکتیوش کردم و فقط توش لاگین بودم تا اینکهدیروز از یه نفر تو یه فروم دیگه که اتفاقا فروشنده معتبری هم بود یه گیفت کارت ده دلاری خریدم ولی موقع redeem نوشت این گیفت استفاده شده منم به طرف گفتم اونم گفت یوزر پستو بده به سونی تیکت بزنم یه کد جدید میده منم حسابتو شارژ میکنم منم چون هیچ پلاس و پول و بازی رو اکانتم نبود پسووردمو عوض کردم یوزر و پسمو دادم بهش طرفم بعد از نیم ساعت حسابمو شارژ کر د و منم دوباره پسمو عوض کردم و بازی که میخواستم رو خریدم.
ولی امروز رفتم سایتSony Entertainment Network قسمت media and divices و در قسمت activated devices دیدم یه دونه playstation نوشته الان یعنی طرف اکانت منو رو کنسولش اکتیو کرده؟یا اون کنسول خودمه؟
اگر اکتیو کرده باشه از همونجا deative all کنم همه چی درست میشه دیگه کاری نمیتونه بکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید ببخشید طولانی شد

ممنونم.
سلام
هرهفته یه ایمیل از طرف پلی استیشن برام میاد که مینویسه چند ساعت گیم پلی داشتم .
البته فکر کنم اون برای اکانتم باشه ولی چون من فقط ps4 دارم و همیشه آنلاینم به اون استناد میکنم.

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: reza3533
سلام دوستان
من حدود یک سال پیش یک بار اکانت پی اس انمو رو کنسول خودم active primary کردم ولی بعد از چند روز دی اکتیوش کردم و فقط توش لاگین بودم تا اینکهدیروز از یه نفر تو یه فروم دیگه که اتفاقا فروشنده معتبری هم بود یه گیفت کارت ده دلاری خریدم ولی موقع redeem نوشت این گیفت استفاده شده منم به طرف گفتم اونم گفت یوزر پستو بده به سونی تیکت بزنم یه کد جدید میده منم حسابتو شارژ میکنم منم چون هیچ پلاس و پول و بازی رو اکانتم نبود پسووردمو عوض کردم یوزر و پسمو دادم بهش طرفم بعد از نیم ساعت حسابمو شارژ کر د و منم دوباره پسمو عوض کردم و بازی که میخواستم رو خریدم.
ولی امروز رفتم سایتSony Entertainment Network قسمت media and divices و در قسمت activated devices دیدم یه دونه playstation نوشته الان یعنی طرف اکانت منو رو کنسولش اکتیو کرده؟یا اون کنسول خودمه؟
اگر اکتیو کرده باشه از همونجا deative all کنم همه چی درست میشه دیگه کاری نمیتونه بکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید ببخشید طولانی شد
سلام.اون یه کنسول خودتی نگران نباش هیچ مشکلی نداری.

اگر صدای تق تق شدیدی داره تا مدتی هم میمونه میتونه مورد داشته باشه
چون کنسول من گاهی وقتا صدای آبمیوه گیری میده اما صدای تق تق خفیفی داره، 3-4 دفعه هم بیشتر تق تق نمیکنه

اگر فرمت Fat 32 هست نباید مشکلی باشه
با نرم افزار Media Player باید اجراشون کنی
ولی باید آهنگارو بزاری تو پوشه Music و ویدیوهارو بزاری تو پوشه Video تا این نرم افزار بتونه پیداشون کنه

سلام
بستگی به بازی داره
بعضی از بازیا میزنن و بعضی هم نه
باید توی منو خود بازی دنبالش بگردی
منم دقیقا همین طوره بعد از چند دقیقه ساکت میشه ولی نگرانم شاید لنزش خراب شده یا یه مشکل دیگه داره فقط میخوام خیالم راحت باشه اگه مشکلی داره بدونم بدم تعمیرش کنن

سلام.اون یه کنسول خودتی نگران نباش هیچ مشکلی نداری.
ممنون از پاسختون
مطمئنید؟ آخه اکانتم رو کنسولم اکتیو پرایمری نیستا
یه سوال دیگه هم دارم الان بخوام اکانتمو بدم به دوستم که اونم رو اکانت خودش بازی کنه من باید deactive all بزنم؟

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

ممنون از پاسختون
مطمئنید؟ آخه اکانتم رو کنسولم اکتیو پرایمری نیستا
یه سوال دیگه هم دارم الان بخوام اکانتمو بدم به دوستم که اونم رو اکانت خودش بازی کنه من باید deactive all بزنم؟

Sent from my SM-J700H using Tapatalk
خواهش میکنم.بله مطمنم ربطی به اکتیو پرایمری نداره.
در مورد سوال جدیدتونم شرمنده من اطلاعی از طریقه استفاده از اکانت مشترک برای دو نفر ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or