هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

از

کجا تست بزنم وقتی فعلا نخریدم بازیو :D
میخوام مطمعن شم با اینترنت ایران بازی لگ نداره که برم هزینه کنم واسه بازی و یه دسته اضافه

سلام از طریق run کامپیوتر
run--->type cmd--->type ping 146.66.155.1 -t
enter
من با دوستم فیفا 16 آنلاین بازی میکردم انقدر رو مخ بود که نگو :-s

سلام دوستان من RE7 رو دارم ریجن ۲ هست اکانتم ریجن ۱ـه اگه بخوام DLCـش رو دانلود کنم میتونم یه اکانت ریجن 2 بسازم با اون بخرم ولی با اونیکی اکانتم که ریجن 1 هست بازی کنمش ؟

سلام دوستان یه سوال
من بازی call of duty black ops3 رو دانلود و نصب کردم حالا که میرم داخلش روی گزینه compaign قفل خورده.چرا؟من که کل حجمش رو دانلود و نصب کردم

سلام دوستان...من راسیتش یک تیم تو التیمت تیم ساختم و تمام قسمت های اموزشیش رو هم انجام دادم و بعد مدتی چون دیدم سکه هام رو الکی هدر دادم خواستم پاکش کنم و یک تیم دیگه بسازم و همینکارو هم کردم ولی الان که وارد تیم جدیدم میشم میبینم هرچی اموزش تو قسمت manager task بود رو کامل انجام دادم و نه سکه و نه پک جدید میتونم بدست بیارم لطفاااا کمکم کنید...راهی هست همچیز صفر بشه از اول یا اضلا بتونم اکانت فیفام رو کامل پاک کنم؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید

خوش به حال این خارجیا کاش ایرانم بیاد:-<(کنترلر با طرح دستینی2)
Destiny_2_DualShock_4.jpg

سلام از طریق run کامپیوتر
run--->type cmd--->type ping 146.66.155.1 -t
enter
من با دوستم فیفا 16 آنلاین بازی میکردم انقدر رو مخ بود که نگو :-s
پینگم 120 با این سرور

داداش تو پینگتو گفتی منم گفتم تو ایران زیر 150 خوبه :)
میدونم منظورم اینه از اونجایی که بازی های رو در رو مثل فوتبال نیاز به پینگ بهتری نسبت به بازی های دیگه داره با این نت ایران میشه بدون اعصاب خوردی انلاین بازی کرد یا نه

Last edited by a moderator:
میدونم منظورم اینه از اونجایی که بازی های رو در رو مثل فوتبال نیاز به پینگ بهتری نسبت به بازی های دیگه داره با این نت ایران میشه بدون اعصاب خوردی انلاین بازی کرد یا نه
بنده با 4g ایرانسلم بازی کردم مشکلی نبود :d

دوستان قضيه اين نسخه از بازي ها چيه مثلا زده gold edition يا delux edition?!
بستگی به بازی داره معمولا نسخه های گلد شامل سیزن پس و محتوایات دیگه میشن و نسخه دیلاکس فقط یه سری موارد اضافه داره شامل سیزن پس هم نمیشه
باز بسته به بازی نسخه های مختلفی گذاشته میشن ممکنه فقط یه نسخه دیلاکس بذارن که سیزن پس هم روش باشه
آقا یه سوال میگم نمیشه cd بازی jc3 بگیرم و رو هارد نسب کنم به جای دیتا ریختن؟
تا اونجا که یادمه نمیشد جهت اطمینان میپرسم
نه
نسخه فیزیکی با دیجیتالی متفاوته

• Like
Reactions: rezab and VICE
سلام دوستان دوتا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.واسه استفاده از تخفیفات جدید سونی (ubisoft sale) باید حتما اشتراک پلاس داشته باشیم؟
2.تفاوت این بازیها که زیرش نوشته bundle با اونایی زیرش نوشته full game چیه؟

سلام دوستان دوتا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.واسه استفاده از تخفیفات جدید سونی (ubisoft sale) باید حتما اشتراک پلاس داشته باشیم؟
2.تفاوت این بازیها که زیرش نوشته bundle با اونایی زیرش نوشته full game چیه؟

1.نه نیازی به اکانت پلاس نیست
2. bundle شامل برخی ایتم ها مثل skin های جدید یا باز کردن اسلحه و ... و شامل بازی اصلی نمیشه بعنی باید از قبل بازیو خریده باشی.bundle به درد کسایی میخوره که از قبل بازی رو خریدن و میخان زودتر یه ایتم خاص رو باز کنن ولی full game نسخه اصلی بازیه

• Like
Reactions: rezab and amirm5759
دکمه ی کنسل و OK تو ریجن 2 دایره و ضربدر هست و برای ریجن 3 برعکس ؟
یا تو ریجن 2 مثلث و ضربدر ؟
من ریجن 2 گرفتم دایره و ضربدر هست و پشت دستگاه هم نوشته های عربی دارد .
چجوری میشه تصویر کنسول رو توی موبایل اندرویدی آورد ؟ یعنی جای مانیتور با موبایل بازی کنیم با وصل بودن به یک مودم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or