کلا ديتا و آپديت ريجن 1 با ريجن 2 با هم فرق داره و حتى سيو هاشون هم واسه اون يکى کار نميکنه و به همين صورت ديسک هاشون در ضمن رسانه پلى استيشن 4 بلو-رى هست نه دى وى دى!!یه سوال دارم
اگر یه بازی مثل آنچارتد رو با دی وی دی نصب کنی و بازی ریجن ۲ باشه بعد اپدیت هم براش دانلود کنیم با یه دی وی دی آنچارتد دیگه که ریجن آل هست میشه همون بازی رو ادامه داد و آپدیت ها نپره؟
یا نه ارور میده و دوباره باید نصب بشه بازی و آپدیتا دوباره دانلود بشه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
نیاز به مبدل داریدموس و کیبورد به کنسول متصل می شه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
با مبدل متصل میشه اطلاع ندارم تمام بازیارو جواب میده یا نه ولی فکر میکنم جواب میده چون مولتی اکثر بازیای معروف رو همین افراد خراب کردندوستان این قضیه موس و کیبورد برایه ps4 چیه ؟ اونوقت کله بازیهارو جواب میده ؟
نیاز به مبدل دارید
با مبدل متصل میشه اطلاع ندارم تمام بازیارو جواب میده یا نه ولی فکر میکنم جواب میده چون مولتی اکثر بازیای معروف رو همین افراد خراب کردن
استفاده نکردم که بتونم بهتون اطلاعات بدم ویدئو های تستشون رو ببینید بهترهخراب کردن ؟؟؟
وقتی مبدل وصل می کنیم لازم هست داخل بازی تنظیمات صورت بگیرد ؟؟ داخل بازی وقتی راهنمایی می کنه که مثلا کلید مربع یا دایره بزن وقتی مبدل می زنیم می گه کلید Q یا SHIFT و ... بزن یا نه ؟؟؟
درودسلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان من ۳ میلیون کنار گذاشته واسه خرید وان ایکس ولی چون کنسول نداره من بهش پیشنهاد دادم با این پول یه وان اس با یه ps4 pro بگیره خیلی با ارزش تره میخواستم نظر شما دوستانم بدونم ممنون
نه با ریجن فرق داره ظرفیت به اشتراک گذاری بازی بین دونفر مربوط میشهسلام دوستان چندتا سوال داشتم ببخشید اگه مربوط به گیم هم هستش اخه نمیدونستم کجا بپرسم
یعنی چی میگن اکانت های ظرفیتی این اکانت ها رو چطور میشه ساخت یا تهیه کرد؟ظرفیت همون ریجن هستش یعنی؟؟؟
برای دانلود DLC میشه از نت دانلود کرد و وارد بازی کرد مثل دیتا؟؟؟یا باید خریداری بشه؟؟؟
من infinity warefare زامبی شو بازی میکنم خیلی گیج کنندس هر چی میگردم چیزی مثل جعبه های بلک اپس 1 که به صورت رندوم بهت تفنگ میداد نداره چرا؟؟؟؟اگه داره کجاست؟؟؟
اپدیت 13 گیگی infinity warefare چه چیزایی بهش اضافه میکنه؟؟؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاده
اگه منظورت اکانت هکیه که نه نمیشه چون پسوردش عوض شده ولی اگه قانونی خریدی و یوزر پس رو هم داری هر موقع بخوای میتونی بازی رو پاک کنی و دوباره دانلود کنیبا سلام به دوستان.یه سوال دارم
اگه یه بازی ظرفیت۲ داشته باشم وبعد کنسول زو فرمت کنم مبتونم باز اون بازی رو بیارم.
اگه جواب مثبته به چه شکل.
خواهش میکنم این مسیله حیاتیه
من واسه انالوگا استفاده میکنم، فوتبال هم بازی میکنم خیلی خوبه، البته اینم جنس داره یه سریاش شلن و درمیاندوستان رو كش انالوگ و دسته ، گيم پدر رو بد دست نميكنه ؟! شل نميشه بعد يه مدت ؟!در كل واسه كسي كه فوتبال خيلي بازي ميكنه خوبه ؟!
بعد چند دقیقه مجدد قفل میشهدوستان من اکانت ظرفیت 3 دارم خاستم ببینم وقتی لایسنس چک شد و قفل بازی رفت و من رفتم تو بازی اگه اینترنت قطع کنم چی میشه مشگلی پیش میاد برا اکانتم