هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال دارم
اگر یه بازی مثل آنچارتد رو با دی وی دی نصب کنی و بازی ریجن ۲ باشه بعد اپدیت هم براش دانلود کنیم با یه دی وی دی آنچارتد دیگه که ریجن آل هست میشه همون بازی رو ادامه داد و آپدیت ها نپره؟
یا نه ارور میده و دوباره باید نصب بشه بازی و آپدیتا دوباره دانلود بشه؟
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
کلا ديتا و آپديت ريجن 1 با ريجن 2 با هم فرق داره و حتى سيو هاشون هم واسه اون يکى کار نميکنه و به همين صورت ديسک هاشون در ضمن رسانه پلى استيشن 4 بلو-رى هست نه دى وى دى!!

موس و کیبورد به کنسول متصل می شه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
نیاز به مبدل دارید
دوستان این قضیه موس و کیبورد برایه ps4 چیه ؟ اونوقت کله بازیهارو جواب میده ؟
با مبدل متصل میشه اطلاع ندارم تمام بازیارو جواب میده یا نه ولی فکر میکنم جواب میده چون مولتی اکثر بازیای معروف رو همین افراد خراب کردن

• Like
Reactions: shylord and rezab
نیاز به مبدل دارید

با مبدل متصل میشه اطلاع ندارم تمام بازیارو جواب میده یا نه ولی فکر میکنم جواب میده چون مولتی اکثر بازیای معروف رو همین افراد خراب کردن

خراب کردن ؟؟؟

وقتی مبدل وصل می کنیم لازم هست داخل بازی تنظیمات صورت بگیرد ؟؟ داخل بازی وقتی راهنمایی می کنه که مثلا کلید مربع یا دایره بزن وقتی مبدل می زنیم می گه کلید Q یا SHIFT و ... بزن یا نه ؟؟؟

خراب کردن ؟؟؟

وقتی مبدل وصل می کنیم لازم هست داخل بازی تنظیمات صورت بگیرد ؟؟ داخل بازی وقتی راهنمایی می کنه که مثلا کلید مربع یا دایره بزن وقتی مبدل می زنیم می گه کلید Q یا SHIFT و ... بزن یا نه ؟؟؟
استفاده نکردم که بتونم بهتون اطلاعات بدم ویدئو های تستشون رو ببینید بهتره
بجای مربع و دایره هم قائدتا نمیتونه بگه Q یا E بزنید چون اصلا کلید هاشون داخل بازی طراحی نشدن کسی هم برای بازی افلاین استفاده نمیکنه که به این مورد نیازی داشته باشه معمولا برای مولتی پلیر استفاده میکنن

سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان من ۳ میلیون کنار گذاشته واسه خرید وان ایکس ولی چون کنسول نداره من بهش پیشنهاد دادم با این پول یه وان اس با یه ps4 pro بگیره خیلی با ارزش تره میخواستم نظر شما دوستانم بدونم ممنون

سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان من ۳ میلیون کنار گذاشته واسه خرید وان ایکس ولی چون کنسول نداره من بهش پیشنهاد دادم با این پول یه وان اس با یه ps4 pro بگیره خیلی با ارزش تره میخواستم نظر شما دوستانم بدونم ممنون
درود
خب چه کاریه به جای اینکه 9 ماه صبر کنه یه ps4 پرو بگیره از الان تا 4-3 سال دیگه بشینه یه ضرب بازی کنه نمیرسه این همه بازی و ریمستر رو انجام بده :دی
اونموقع هم دیگه ps5 اومده و تغییر نسل و بازم شروع بازی های جدید!

سلام دوستان چندتا سوال داشتم ببخشید اگه مربوط به گیم هم هستش اخه نمیدونستم کجا بپرسم
یعنی چی میگن اکانت های ظرفیتی این اکانت ها رو چطور میشه ساخت یا تهیه کرد؟ظرفیت همون ریجن هستش یعنی؟؟؟
برای دانلود DLC میشه از نت دانلود کرد و وارد بازی کرد مثل دیتا؟؟؟یا باید خریداری بشه؟؟؟
من infinity warefare زامبی شو بازی میکنم خیلی گیج کنندس هر چی میگردم چیزی مثل جعبه های بلک اپس 1 که به صورت رندوم بهت تفنگ میداد نداره چرا؟؟؟؟اگه داره کجاست؟؟؟
اپدیت 13 گیگی infinity warefare چه چیزایی بهش اضافه میکنه؟؟؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاده :) :)

با سلام به دوستان.یه سوال دارم
اگه یه بازی ظرفیت۲ داشته باشم وبعد کنسول زو فرمت کنم مبتونم باز اون بازی رو بیارم.
اگه جواب مثبته به چه شکل.
خواهش میکنم این مسیله حیاتیه

سلام دوستان چندتا سوال داشتم ببخشید اگه مربوط به گیم هم هستش اخه نمیدونستم کجا بپرسم
یعنی چی میگن اکانت های ظرفیتی این اکانت ها رو چطور میشه ساخت یا تهیه کرد؟ظرفیت همون ریجن هستش یعنی؟؟؟
برای دانلود DLC میشه از نت دانلود کرد و وارد بازی کرد مثل دیتا؟؟؟یا باید خریداری بشه؟؟؟
من infinity warefare زامبی شو بازی میکنم خیلی گیج کنندس هر چی میگردم چیزی مثل جعبه های بلک اپس 1 که به صورت رندوم بهت تفنگ میداد نداره چرا؟؟؟؟اگه داره کجاست؟؟؟
اپدیت 13 گیگی infinity warefare چه چیزایی بهش اضافه میکنه؟؟؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاده :) :)
نه با ریجن فرق داره ظرفیت به اشتراک گذاری بازی بین دونفر مربوط میشه
برای استفاده از dlc باید پول پرداخت کنید مگر اونایی که رایگانن
به جای جعبه ها یه چرخ جادویی اضافه شده برای پیدا کردنش هم به آسمون نگاه کن یه نور آبی میبینی که اگه ردشو بگیری میرسی بهش
اگه با کنسول آپدیت رو بگیری حجمش میشه یک و خورده ای البته اگه آپدیت های قبلی رو داشته باشی
تو آپدیت آخری دوتا اسلحه اضافه شده

با سلام به دوستان.یه سوال دارم
اگه یه بازی ظرفیت۲ داشته باشم وبعد کنسول زو فرمت کنم مبتونم باز اون بازی رو بیارم.
اگه جواب مثبته به چه شکل.
خواهش میکنم این مسیله حیاتیه
اگه منظورت اکانت هکیه که نه نمیشه چون پسوردش عوض شده ولی اگه قانونی خریدی و یوزر پس رو هم داری هر موقع بخوای میتونی بازی رو پاک کنی و دوباره دانلود کنی

Last edited by a moderator:
دوستان رو كش انالوگ و دسته ، گيم پدر رو بد دست نميكنه ؟! شل نميشه بعد يه مدت ؟!در كل واسه كسي كه فوتبال خيلي بازي ميكنه خوبه ؟!
من واسه انالوگا استفاده میکنم، فوتبال هم بازی میکنم خیلی خوبه، البته اینم جنس داره یه سریاش شلن و درمیان

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or