Grand Theft
کاربر سایت
دوستان ریجن بازی رو کیفیت بازی آنلاین تاثیر داره؟ به طور مثال نزدیکی سرورها و...
خیر
دوستان ریجن بازی رو کیفیت بازی آنلاین تاثیر داره؟ به طور مثال نزدیکی سرورها و...
سلام یه سوال داشتم
من قبلا ps4 معمولی داشتم و چند وقتیه که بجاش ps4 slim گرفتم و یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی دیسکی رور وارد دستگاه میکنم تا چند دقیقه صدای آزار دهنده ای داره (یه چیزی مثل صدای آبمیوه گیری ! ) و بعدش آروم میشه (البته فقط برای اولین دیسک اینطور هست بعدش کلا صداش میخوابه)...میخواستم بدونم آیا طبیعیه یا دستگاهم مشکل خاصی داره آخه تازه گرفتم و قطعا نباید مشکلی داشته باشه حتما جواب بدید دوستان.
ممنون
اگه مدت دار باشه بعد از چند ماه از بن درمیاد (احتمالا لایو چت میتونه مدتش رو بهتون بگه)کمک کنین لطفا . من همیشه psn pluse اصلی می گرفتم. اما این سری که تموم شد psn pluse هکی از یه id تو تلگرام گرفتم بعد 2 روز استفاده کرده دیگه کنسولم به network اصلا نشد و ارور WS-37339-4 میده که تو سایت سونی خوندم یعنی کتسول شما بن دائم شده حتی به پشتیبانی سونی ایمیل دادم گفت هیچ کاری از دستمون بر نمیاد. چه کار کنم؟؟؟
کمک کنین لطفا . من همیشه psn pluse اصلی می گرفتم. اما این سری که تموم شد psn pluse هکی از یه id تو تلگرام گرفتم بعد 2 روز استفاده کرده دیگه کنسولم به network اصلا نشد و ارور WS-37339-4 میده که تو سایت سونی خوندم یعنی کتسول شما بن دائم شده حتی به پشتیبانی سونی ایمیل دادم گفت هیچ کاری از دستمون بر نمیاد. چه کار کنم؟؟؟
پینگ زیر 150 خوبه واس ما ایرانیاسلام
با پینگ 160 با سرور های اروپا میشه فوتبال انلاین بازی کرد یا لگ داره؟
pes و mortal ریجین لاک هست اگه ریجن یک 1 باشه بازی نمیشه راحت بازی کرددوستان ریجن بازی رو کیفیت بازی آنلاین تاثیر داره؟ به طور مثال نزدیکی سرورها و...
همونطور که دوستون گفتن فقط بازی مورتال و pes ، این دو تا رجیون لاک هستن و حتما رجیون دو بگیرید که بتونید با حریف اروپایی بازی کنید وگرنه رجیون یک بگیرید سخت بتونید حریف پیدا کنید . بقیه بازی ها مهم نیست چه رجیونی بگیرید . فقط برای ارزانتر شدن dlc ها پیشنهاد میشه رجیون یک بگیرید چون دلار ارزانتر از پوند و یورو هست .دوستان ریجن بازی رو کیفیت بازی آنلاین تاثیر داره؟ به طور مثال نزدیکی سرورها و...
کنسولت 750 تومن.دستتم 110 تومن.بازی هاتو اطلاع ندارم ولی اگر ترکیبی یا هکین ارزشی ندارن چون میگنت بازی با کنسول باهم برمیداریم اما اگر دیسکن بگو قیمت بدم.دوستان من الان بخوام کنسولم رو بفروشم چقدر ارزش داره؟
کنسول از اون سری اولاس 500 گیگ تو بازی بتمن و فیفا 17 و Shadow Mordor و Metro Last Light داره
با یه دستگیره اضافه سفید رنگ؟
چقدر بفروشمش خوبه؟
کجا تست بزنم وقتی فعلا نخریدم بازیوپینگ زیر 150 خوبه واس ما ایرانیا
یه تست بزنی بد نیست!
بازی ها رو با گیفت کارت قانونی خریدم الان هم تو اکانت 4 دلار هستکنسولت 750 تومن.دستتم 110 تومن.بازی هاتو اطلاع ندارم ولی اگر ترکیبی یا هکین ارزشی ندارن چون میگنت بازی با کنسول باهم برمیداریم اما اگر دیسکن بگو قیمت بدم.