هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان می خواستم بدونم بازیهای شوتر مثل بتل را چطوری با دسته بازی می کنین ؟
بعد از مدتی قلق اومده دستتون روون میشین یا تقریبا سخت و بد قلق می مونه .
یکی از دلایلی که سمت کنسول نمیرفتم همین بود ولی الان دیگه اجبارن گرفتم ، ولی برای خرید بازی هایی مثل gta یا حتی نیر دو دلم که صبر کنم یه روزی بتونم پی سی را ارتقا بدم .
اگه چندنفر تجربیاتشون را بگن ممنون میشم

دوستان نمیدونم جای پرسیدن این سوال اینجاس یا نه به بزرگی خودتون ببخشید.عرض بنده اینه میگم این بزرگوارایی که اکانت ترکیبی یا هکی میفروشن این اکانتا رو ازکجا بدست میارن توی کانالای تلگرامی میبینی ساعتی ۱۰۰ تا اکانت میزارن .از کجا بدستشون میارن؟ از جایی سایتی خارجی چیزی میخرن یا خودشون هک میکنن .ممنون میشم جواب بدید
پروكسي و كمبو + نرم افزار
یکی از دلایلی که سمت کنسول نمیرفتم همین بود ولی الان دیگه اجبارن گرفتم ، ولی برای خرید بازی هایی مثل gta یا حتی نیر دو دلم که صبر کنم یه روزی بتونم پی سی را ارتقا بدم .
شوتراي اول شخص زياد با دسته پي اس جالب نيستن اونطوري نيست كه نشه بازي كرد يكم بازي كنيد عادت ميكنيد ولي به اندازه موس و كيبورد حال نميدن
نير كه اصلا شوتر نيست سبكش جوريه كه با دسته بيشتر حال ميده رو كنسول بگيريدش gta هم شوتر سوم شخصه شوتراي سوم شخص خوبن زياد فرقي با موس و كيبورد ندارن

• Like
Reactions: rezab and Dark Way
شوتراي اول شخص زياد با دسته پي اس جالب نيستن اونطوري نيست كه نشه بازي كرد يكم بازي كنيد عادت ميكنيد ولي به اندازه موس و كيبورد حال نميدن
نير كه اصلا شوتر نيست سبكش جوريه كه با دسته بيشتر حال ميده رو كنسول بگيريدش gta هم شوتر سوم شخصه شوتراي سوم شخص خوبن زياد فرقي با موس و كيبورد ندارن

ممنون عزیز بابت پاسخ

نیر ( درسته سبک اچ اند اس هست و خوراک دسته اما یک اسلحه هم داشت )و مس افکت اندرومدا و انچارتد را دموشون را گرفتم و بازی کردم ،حقیقتا چون پی سی گیمر هستم راضی نشدم اما خب بد بدم نبود .
اما اگه میگید سوم شخص خوب میشه ، فعلا انحصاری ها را بازی می کنم تا ببینم چطور میشم .

اگر اکانت هکی زدی موقتی هست از یک ماه تا سه ماه با توجه به تجربیات دوستان در اینجا
خداكنه. ولى ميخواستم بدونم خيال راحت شه. نميدونيد چطور ميتونم بفهمم كه موقتيه يا دائم؟ اگر موقتيه تا چند وقت دقيقا؟ جز لايو چت كه براى من كار نميكنه! ، ايميلى ندارند بهشون ايميل بدم؟
تا جايي كه يادمه فقط لايو چت بود
چرا كار نكنه؟ لايو چت توي ساعت كاريش هميشه اوكيه
ميرم، اطلاعاتو كه وارد ميكنم و درخواست ميدم بعدش هيچ اتفاقى نميفتده. حتى يكبار ٢٠ دقيقه منتظر موندم چون احتمال ميدم توى صف بايد وايسى تا نوبتت بشه ولى بازم اتفاقى نيفتاد.

آخرین ویرایش:
ممنون عزیز بابت پاسخ

نیر ( درسته سبک اچ اند اس هست و خوراک دسته اما یک اسلحه هم داشت )و مس افکت اندرومدا و انچارتد را دموشون را گرفتم و بازی کردم ،حقیقتا چون پی سی گیمر هستم راضی نشدم اما خب بد بدم نبود .
اما اگه میگید سوم شخص خوب میشه ، فعلا انحصاری ها را بازی می کنم تا ببینم چطور میشم .
سلاح گرم تا جايي كه يادمه نداشت يه پاد داره فقط كه اون تير ميزنه زيادم به كار نمياد با اينكه خودم رو استيم خريدمش ولي با دسته بهتره
مس افكت كلا سيستم تير اندازيش جالب نبود ولي انچارتد مشكلي نداشت يكم بازي كنيد عادت ميكنيد + بهتره aim assist هم روشن بذاريد تا موقعي كه يكم به دسته عادت كنيد
خداكنه. ولى ميخواستم بدونم خيال راحت شه. نميدونيد چطور ميتونم بفهمم كه موقتيه يا دائم؟ اگر موقتيه تا چند وقت دقيقا؟ جز لايو چت كه براى من كار نميكنه! ، ايميلى ندارند بهشون ايميل بدم؟
تا جايي كه يادمه فقط لايو چت بود
چرا كار نكنه؟ لايو چت توي ساعت كاريش هميشه اوكيه

بازی های شوتر قطعا با pc یچیز دیگست
ولی با دسته هم یچیز دیگست :D شاید حرفم واس خیلی ها حرف درستی نباشه که میگم با دسته فلانه ولی من به اندازه کیبوردو موس راحتم حتی بهتر !
دوستانی که منو میشناسن گیم پلی منو تو مثلا کالاف میدونن :ی

• Like
Reactions: Dark Way
اداپتوری وجود نداره که بشه موس و کیبورد رو وصل کرد به پی اس 4؟
ویدئو دیدم تو یوتیوب ولی داخل ایران جایی ندیدم.
داخل ايران هم ميفروشن مدلاي مختلف هست استفاده نكردم ولي تا جايي كه شنيدم معروفترينشون xim4 هست

اداپتوری وجود نداره که بشه موس و کیبورد رو وصل کرد به پی اس 4؟
ویدئو دیدم تو یوتیوب ولی داخل ایران جایی ندیدم.
سایت همسایه موس و کیبورد مخصوص اورده از 500 هست به بالا
گرونه هست ولی اگر قبلا پی سی باز بودی میارزه

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

یکی از خوبیایی که آنلاین ps4 داره نسبت به pc اینه که همه ( به جز کسایی که موس و کیبورد دارن ) از سخت افزار مشابه و دسته مشابه استفاده میکنن. مثل pc اینجوری نیست که یکی موس ریزر با dpi بالا داشته باشه یکی موس ارزون و بحث fps !!! و حس بهتری داره وقتی پیشرفت میکنی !!! من الان بیشتر از یک ماهه بتل 1 آنلاین بازی میکنم اولش یکم سخت بود چون قبلش pc گیمر بودم ولی بعد از یک مدت عادت کردم و الان خیلی حال میده ... راجع به gta v هم بگم که وقتی میرم تو آنلاینش کلا 5 نفر بیشتر نیستن تو سرور یکی دوبار بیشتر نرفتم اگه خواستی بتل و gta بیای منو ادد کن با هم بریم سرور : hamidviki

اینا که قیمتاش فضاییه. نصف قیمت خود کنسول میشه. راه ارزونتری وجود نداره؟
دست دوم بخری یا خودت بری از دبی بخری بیاری یا به یکی بگی بخره برات بیاره

Last edited by a moderator:
سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه بعد از خرید اکانت ترکیبی با ارور ws-37338-4 مواجه شدم که ظاهرا کنسولم بن یا تعلیق شده
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان:
١- از کجا باید بفهمم که کنسول دائم بن شده یا تعلیق شده موقت؟
٢- اگه کنسولمو بخوام بفروشم چقدر حدودا از قیمتش کم میشه؟ اسلیم ریجن ٢ هستش، چقدر قیمت میخوره
٣- اگه هاردمو عوض کنم، ممکنه کنسول درست بشه؟
حالا با این شرایط چکار میشه کرد؟
میشه بازی جدید نصب کرد؟
میشه بازی هارو اپدیت کرد؟

سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه بعد از خرید اکانت ترکیبی با ارور ws-37338-4 مواجه شدم که ظاهرا کنسولم بن یا تعلیق شده
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان:
١- از کجا باید بفهمم که کنسول دائم بن شده یا تعلیق شده موقت؟
٢- اگه کنسولمو بخوام بفروشم چقدر حدودا از قیمتش کم میشه؟ اسلیم ریجن ٢ هستش، چقدر قیمت میخوره
٣- اگه هاردمو عوض کنم، ممکنه کنسول درست بشه؟
حالا با این شرایط چکار میشه کرد؟
میشه بازی جدید نصب کرد؟
میشه بازی هارو اپدیت کرد؟
از طريق لايو چت بهتون ميگن يا چند ماهس يا دائمه
بخوايد بفروشيد نصف قيمت هم فكر نكنم بخرن
كلا سريال نامبر كنسول بلاك ميشه ربطي به هاردش نداره

عزیزان و سروران من
باور بفرمایید اکانت های هکی ضررش همه جوره از بازی اورجینال بیشتره. جدای بحث دزدی بودنش و ترس همیشگی از بن شدن اکانت یا بن شدن کنسول، ضرر مالی بیشتری هم براتون به بار میاره. در همین فروم دوستان چندین و چند بار این نکته رو متذکر شدن اما من بازم یادآوری میکنم.
فرضا اکانت هکی آنچارتد با دیتاش چیزی حدود ۳۵-۴۰ پاتون درمیاد در حالیکه نسخه فیزیکی رو از همین فروم میتونید ۸۰ خریداری کنید و با همین قیمت یا مقداری کمتر بفروشید.
یا میتونید به صورت اشتراکی با یه آشنا گیفت کارت تهیه کنید و در تخفیفات بازی مورد نظرو خریداری کنید که قیمتش نصف میشه.
این صرفا یک مثال بود.
تو خود بخوان حدیث مفصل زین مجمل

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or