هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا من یه سوال دارم ، بالاخره xbox بهتره یا ps4 میدونم مال ژاپنه ولی گفتم شاید Xbox بهتر باشه میتونید با دلیل به من بگید ؟

بعد امکانش هست آدم بازی رو به جای دی وی دی کد بخره یا گیفت کارد ؟ بخره بعد با اینترنت دانلود کنه ؟
همچین چیزی هست ؟ بعد میشه دانلود کرد ببره رو دید وی دی ؟

چطور میشه قندشکن رو ps4 شیر کرد؟
بهترین کار اینه که pptp بخرین رو روتر Setup کنید

Last edited by a moderator:
آقا من یه سوال دارم ، بالاخره xbox بهتره یا ps4 میدونم مال ژاپنه ولی گفتم شاید Xbox بهتر باشه میتونید با دلیل به من بگید ؟

بعد امکانش هست آدم بازی رو به جای دی وی دی کد بخره یا گیفت کارد ؟ بخره بعد با اینترنت دانلود کنه ؟
همشون چین تولید میشن
بحث انتخاب خیلی گسترده هست ولی یکی از دلایل اصلی بازی انحصاری هست که باید ببینی با کدوم یکی حال میکنی
میتونی با گیفت کارت بخری بعدش دیتاش رو با pc دانلود کنی یا حتی دیتاش رو از مغازه دار ها بخری
ولی نمیتونی دیتاش رو رایت کنی رو دیویدی و دیویدی رو بزاری رو کنسول!!!!

همشون چین تولید میشن
بحث انتخاب خیلی گسترده هست ولی یکی از دلایل اصلی بازی انحصاری هست که باید ببینی با کدوم یکی حال میکنی
میتونی با گیفت کارت بخری بعدش دیتاش رو با pc دانلود کنی یا حتی دیتاش رو از مغازه دار ها بخری
ولی نمیتونی دیتاش رو رایت کنی رو دیویدی و دیویدی رو بزاری رو کنسول!!!!

حتما باید با pc دانلود بشه یا اگه اینترنت رو وصل کنی کنسول با خودش هم میشه ؟ نظر شما اکس باکس هست یا پی اس 4 هیچ کدوم 4 کی دارن ؟

حتما باید با pc دانلود بشه یا اگه اینترنت رو وصل کنی کنسول با خودش هم میشه ؟ نظر شما اکس باکس هست یا پی اس 4 هیچ کدوم 4 کی دارن ؟
نه با کنسولم میشه ولی خیلی طول میشکه
ps pro و xbox one x فور کی دارن
من نظر خاصی ندارم ببین خودت با انحصاری های کدوم حال میکنی

سلام. ممنون از تاپیک مفیدتون. من در چهار زمینه سوال داشتم که خیلی خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.

۱. آیا به طور قانونی میشه بازی دیجیتال رو اشتراک گذاشت؟ مثلا دوستم مشخصات اکانتش رو که حاوی بازی های قانونیش بود به من داد و از اکانتش خارج شد. من روی کنسولم وارد اکانتش شدم٬ پرسید کنسول اصلیت اینه منم گفتم آره٬ و بازی ها رو نصب کردم و از اکانتش خارج شدم. الان دارم بازی ها رو بازی می کنم. آیا این کار غیرقانونیه؟ آیا در صورت اتصال کنسول من به اینترنت اکانتم یا بازی ها مسدود می شن؟ آیا دوست من برای انجام بازی هاش مشکلی نخواهد داشت؟ به این شکل آیا میشه اکانت رو با افراد بیشتری به اشتراک گذاشت یا نه؟

۲. از یک اکانت پلاس فقط برای آنلاین بازی کردن فقط یک نفر می تونه استفاده کنه یا دو نفر؟ یا بیشتر؟

۳. آیا آپدیت های یک بازی رایگان هستند؟ یا منظور از آپدیت همون dlc ها هستن؟

۴. آیا میشه بازی ای رو٬ که برای خودم بازی فیفا مد نظر هست٬ از روی دیسک بازی کرد و آپدیت هاشو هم روی کنسول نصب کرد!؟

من خودم به این خاطر پی اس ۴ رو ترجیح دادم که دیدم عده کمی ایکس باکس دارن. این یعنی بازی های پی اس ۴ رو راحت تر می تونی خرید و فروش کنی. و اگه بخوای دیسک بخری و هی عوض کنی که هزینه خیلی کمتری برات داشته باشه خب کارت خیلی راحت تره. حالا این فراگیر بودن کنسول پی اس ۴ توی ایران احتمالا موارد دیگه ای هم دنبالش داره٬ مث دسترسی راحت تر به لوازم جانبی و گیفت کارت٬ تعمیر راحت تر٬ و... . بعلاوه اگه اشتباه نکنم بازی های انحصاری ایکس باکس وان کم کم همه روی ویندوز هم ارائه میشن که در اون صورت کرک هم میشن و اگه خیلی طالب یه بازی بودی ممکنه بتونی رو پی سی بازیش کنی. مورد بعد برای من مشخصات فیزیکی بود که بنظرم دسته پی اس ۴ خیلی جذاب تر و زیباتر از دسته چاق و نامتقارن ایکس باکسه. بعلاوه اسپیکر روی دسته که در بازی ها استفاده های خیلی هوشمندانه ای ازش شده هم عالیه. مثلا توی بازی شاهکار lou وقتی diary record ها یا همون صداهای ضبط شده با رکوردر رو پخش می کنی از اسپیکر دسته پخش میشه که خیلی حس خوبی میده. و تاچ پدش هم عالی. بعلاوه نسخه اسلیم٬ از نسخه اسلیم ایکس باکس حدود یک کیلو ! سبک تره و قطرش دقیقا نصفه که خب برای من قابل حمل بودن خیلی مهم بود. دیگه اینکه نسخه اسلیم ایکس باکس پورت کینکت نداره و اگه بخوای کینکت استفاده کنی باید براش تبدیل جداگانه هم بگیری...

Last edited by a moderator:
سلام. ممنون از تاپیک مفیدتون. من در چهار زمینه سوال داشتم که خیلی خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.

۱. آیا به طور قانونی میشه بازی دیجیتال رو اشتراک گذاشت؟ مثلا دوستم مشخصات اکانتش رو که حاوی بازی های قانونیش بود به من داد و از اکانتش خارج شد. من روی کنسولم وارد اکانتش شدم٬ پرسید کنسول اصلیت اینه منم گفتم آره٬ و بازی ها رو نصب کردم و از اکانتش خارج شدم. الان دارم بازی ها رو بازی می کنم. آیا این کار غیرقانونیه؟ آیا در صورت اتصال کنسول من به اینترنت اکانتم یا بازی ها مسدود می شن؟ آیا دوست من برای انجام بازی هاش مشکلی نخواهد داشت؟ به این شکل آیا میشه اکانت رو با افراد بیشتری به اشتراک گذاشت یا نه؟

۲. از یک اکانت پلاس فقط برای آنلاین بازی کردن فقط یک نفر می تونه استفاده کنه یا دو نفر؟ یا بیشتر؟

۳. آیا آپدیت های یک بازی رایگان هستند؟ یا منظور از آپدیت همون dlc ها هستن؟

۴. آیا میشه بازی ای رو٬ که برای خودم بازی فیفا مد نظر هست٬ از روی دیسک بازی کرد و آپدیت هاشو هم روی کنسول نصب کرد!؟
بله قانونيه اگه دوستتون اكانتش رو دي اكتيو كرده باشه شما رو كنسولتون كه ميزنيد اكتيو ميشه بعد كه رفتيد داخل ليست بازيا و روي دانلود قرارشون داديد ميريد بيرون و با اكانت خودتون بازي ميكنيد دوستتون هم با همون اكانت خودش بازي ميكنه منتها بايد هميشه انلاين باشه وگرنه بازياي دوستتون قفل ميشه تا وقتي كه دوباره به نت وصل كنه و ريستور لايسنس كنه تا باز بشن با دو نفر بيشتر به اشتراك گذاشته نميشه سه نفر هم فكر كنم بتونن استفاده كنن ولي بجز نفر اول كه طرفيت ٢ هست و رو كنسولش شير ميشه با اكانت خودش بازي ميكنه دو نغر ديگه مجبورن هربار وارد اكانت بشن و اين دو نفر مشكلي كه دارن اينه كه هروقت بكي لاگين كنه اون يكي لاگ اوت ميشه
پلاس هم مثل همون بازيا شير ميشه فقط دو نفر استفاده ميكنن كه فقط هم دارنده اصلي از امكانات پلاس مثل بازياي رايگان و اينجور مواردش برخورداره شما فقط بازياي انلاين رو ميتونيد انجام بديد براي بازياي رايگان پلاس دوباره بايد برگرديد داخل اكانت از اونجا دانلود كنيد
اپديت ربطي به دي ال سي نداره و رايگانه
بازيا هم اكثرا هم فيزيكي دارن هم ديجيتالي ميتونيد ديسك بخريد براي هر بار بازي بايد بذاريدش داخل دستگاه اپديتاشم ميشه دانلود و نصب كرد اينم اضافه كنم كه ديسك هم بذاريد توي دستگاه بازم فضا توي هارد اشغال ميكنه

• Like
Reactions: hamedchtsz
ميگم چرا وقتي چنتا دانلود توي ليست دانلود هست و فقط يكيش ميزاريم برا دان و بقيشون رو پاز ميكنيم ... اونا شروع ميشه اتوماتيك دانلود؟؟؟

يعني مسخره ترين مشكليه ك وجود داره . من دستگاه رو گذاشتم روي استندباي تا فايل مورد نظرم رو دانلود كنه . پاشدم تا اون دانلوداي ديگم رو هم كرده تمام حجمم رو هم ب فنا داده. انگار ٤٠٠٠٠ تو يه شب ريختم دور . اين چه وضعشه آخه؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
دوستان من الان دیسک ریجن ۱ for honor رو دارم اگر چند ماه دیگه اینو بفروشم و یه دیسک با یه ریجن متفاوت بگیرم میدونم سیو های قسمت سینگل(داستانی)بازی دیگه رو این دیسک جدید کار نمیکنه و از اول باید بخش داستانی رو برم.میخوام ببینم آیا این موضوع شامل بخش چندنفره آنلاین بازی هم میشه؟یعنی پیشرفت هایی هم که تو بخش چند نفره کردم از بین میره و بخش چند نفره رو هم باید از اول شروع کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

ميگم چرا وقتي چنتا دانلود توي ليست دانلود هست و فقط يكيش ميزاريم برا دان و بقيشون رو پاز ميكنيم ... اونا شروع ميشه اتوماتيك دانلود؟؟؟

يعني مسخره ترين مشكليه ك وجود داره . من دستگاه رو گذاشتم روي استندباي تا فايل مورد نظرم رو دانلود كنه . پاشدم تا اون دانلوداي ديگم رو هم كرده تمام حجمم رو هم ب فنا داده. انگار ٤٠٠٠٠ تو يه شب ريختم دور . اين چه وضعشه آخه؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
من همچین مشکلی نداشتم. مطمئنید اتوماتیک اپدیت رو خاموش کردین؟

سلام به همگی
دوستان من میخاستم بازی need for speed (آخرین بازی که ریلیز شده) واسه ps4 بخرم
توی نقد بررسی ها خوندم برای بازی کردن مدام باید آنلاین باشی. میخاستم بدونم اگه اینجوریه چه مقدار از اینترنت مصرف میکنه؟
کسی تجربه این بازی رو داره بهم کمک کنه/؟

سلام به همگی
دوستان من میخاستم بازی need for speed (آخرین بازی که ریلیز شده) واسه ps4 بخرم
توی نقد بررسی ها خوندم برای بازی کردن مدام باید آنلاین باشی. میخاستم بدونم اگه اینجوریه چه مقدار از اینترنت مصرف میکنه؟
کسی تجربه این بازی رو داره بهم کمک کنه/؟
درود
ببینید برای اینکه حتی قسمت های داستانی رو بازی کنید نیاز به اینترنت داره
بازی که فوق العاده هست و من دوست داشتم
واسه اینترنت هم با یه نت معمولی میتونید بدون حتی 1 بار قطع شدن بازی کنید و حجم زیادی هم نمیبره(دقیق اندازه نگرفتم تا تمام شدن چقدر حجم رفت اما زیاد نبود)

• Like
Reactions: mr26

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or