خودم تست نكردم ولي احتمالا روي بخش مولتي تاثيري نداره چون مولتي پلير بازيا مربوط به اكانت ميشندوستان کسی جواب منو نمیده؟
اون اكانتي تمهارو دانلود كردي active as primary بزنسلام دوستان.
من چند تا تم داخل یکی از اکانتام دارم و میخوام داخل یه اکانت دیگه ازشون استفاده کنم.راهی واسه انجام این کار هست؟
ببخشید احتمالا تا الان هزار بار از این جور سوال ها پرسیده شده...
براي single بايد هم ريجن باشه ولي براي مولتي مهم نيست pishraf تت روي سرورها ذخيره ميشه نه روي كنسولدوستان کسی جواب منو نمیده؟
سلام دوستان
یه هارد اکسترنال 2T WD my passport داریم ،
وصلش کردیم به ps4 ببینیم میشه فیلم از روش اجرا کرد یا نه ، حدود 1 دقیقه بعد هم کشیدم هارد رو ازش!!
الان هارد رو که وصل میکنم به pc ,، صدای کانکت شدن از pc پخش میشه ولی درایو هارده پیدا نمیشه تو mycomputer! ایناهم عکسایی که گرفتم از اطلاعات هارده تا متوجه جزئیاتش بشید
ویندوزpc هم 10 هست
اطلاعات روی هارد بسیار بسیار مهم بوده
الان باید چیکار کنم؟
لطفا کمک کنید
سلام دوستان
یه هارد اکسترنال 2T WD my passport داریم ،
وصلش کردیم به ps4 ببینیم میشه فیلم از روش اجرا کرد یا نه ، حدود 1 دقیقه بعد هم کشیدم هارد رو ازش!!
الان هارد رو که وصل میکنم به pc ,، صدای کانکت شدن از pc پخش میشه ولی درایو هارده پیدا نمیشه تو mycomputer! ایناهم عکسایی که گرفتم از اطلاعات هارده تا متوجه جزئیاتش بشید
ویندوزpc هم 10 هست
اطلاعات روی هارد بسیار بسیار مهم بوده
الان باید چیکار کنم؟
لطفا کمک کنید
١.فكر نميكنم چه ssd چه hdd تغيري تو سرعت لود شدن ايجاد كننسلام به دوستان
یک هارد 250 گیگ SSD دارم . و در کنارش یک هارد اکسترنال دو ترابایت ( قابل حمل )
1- می خواستم ببینم ارزش داره SSD رو روی PS4 PRO نصب کنم و بقیه بازی ها رو روی هارد اکسترنال بریزم ؟ در سرعت لود شدن بازی ها و ... تغییر محسوسی میکنه ؟ و کلا پیشنهاد میکنید ؟
2- هارد اکسترنالی که به کنسول وصل میشه هیچ محدودیتی نداره و دقیقا همون امکان های هارد داخلی رو هم داره ؟ ( آپدیت بازی ها روش ریخته بشه و بازی و فیلم و موزیک از روش اجرا بشه و ... )
3- سرعت اجرای بازی از روی هارد اکسترنال نسبت به هارد داخلیش کمتره یا مثل هم هست ؟ ( منظور زمان لود بازی ها )
4- اگر هارد داخلی رو در بیارم از کنسول یبا توجه به اینکه فرمت خود PS4 هست میتونم همون رو داخل باکس هارد اکسترنال بزارم و به کنسول وصل کنم ؟ یا باید اول هارد فرمت بشه تا به صورت هارد اکسترنال بشناسه ؟
ممنون
ممنون از کمکت١.فكر نميكنم چه ssd چه hdd تغيري تو سرعت لود شدن ايجاد كنن
من هارد اكسترنال به كنسول متصل كردم تا حايي كه ميدونم سرعت لود شدنش تغييري نكرده چون تو بازيايي مثل ghost recon wildlands سرعت لود شدن برام با بقيه يكي بود
٢. هيچ محدوديتي نداره دقيقا مثل هارد خود كنسوله و خوبيش اينه مشكلات مسخره هارد خود كنسولم ديگه نداريد فقط سيوارو نميتونيد روش بريزيد
٣.همونطور كه بالا گفتم از نظر من كه سرعت لود شدنش يكيه
٤.در اين مورد نه متوجه شدم و نه اطلاعات دارم اگه منطورتون اينه درش بياريد و با كابل متصلش كنيد به كنسول كه نميتونه شدني باشه چون يه سري اطلاعات فقط رو هارد داخلي ذخيره ميشن و بايد داخل دستگاه بمونه
دقیقا بدبختی اینه که اصلا نشون نمیده درایو هارده رو توی مای کامپیوتر که بتونم لااقل حجمش رو چک کنم !حجمش صفر شده یا نشده؟
اصلا فک نکنم اونقدر ها سرعت لود بازی تغییر کنه خصوصا که الان هارد ها usb3 هستنسلام به دوستان
یک هارد 250 گیگ SSD دارم . و در کنارش یک هارد اکسترنال دو ترابایت ( قابل حمل )
1- می خواستم ببینم ارزش داره SSD رو روی PS4 PRO نصب کنم و بقیه بازی ها رو روی هارد اکسترنال بریزم ؟ در سرعت لود شدن بازی ها و ... تغییر محسوسی میکنه ؟ و کلا پیشنهاد میکنید ؟
2- هارد اکسترنالی که به کنسول وصل میشه هیچ محدودیتی نداره و دقیقا همون امکان های هارد داخلی رو هم داره ؟ ( آپدیت بازی ها روش ریخته بشه و بازی و فیلم و موزیک از روش اجرا بشه و ... )
3- سرعت اجرای بازی از روی هارد اکسترنال نسبت به هارد داخلیش کمتره یا مثل هم هست ؟ ( منظور زمان لود بازی ها )
4- اگر هارد داخلی رو در بیارم از کنسول یبا توجه به اینکه فرمت خود PS4 هست میتونم همون رو داخل باکس هارد اکسترنال بزارم و به کنسول وصل کنم ؟ یا باید اول هارد فرمت بشه تا به صورت هارد اکسترنال بشناسه ؟
ممنون
سری 12 همشون یکی هستنید از لحاظ کیفیت و... هیچ فرقی نمیکنه 1206 و 1216دوستان يه سوال از کنسول هاى سرى فت دارم کيفيت کدوم سريشون بهتره؟ سرى 10xx و 11xx که سرى اول و براق بودن يا سرى 12xx که سرى مات بودن؟ بعد من که کنسول 1206 تهيه کردم کيفيتش با سرى 1216 فرق داره؟ کلا کدوم بهتره؟