hamedchtsz
کاربر سایت
بازی مترو با کنسول اسلیم مشکل داره و سازنده باید آپدیت بده که شرکت سازنده هم بازی رو دیگه ساپورت نمی کنه یا کلا منحل شده٬ یه همچین چیزی من شنیدم.ممنونم دوست عزيز دوتا سوال دارم اول- ديگه الان رو ورژن 4.73 بازى نسخmetro رو کنسول اسليم خاموش ميکنه رو يه اسليم ديگه هم تست کردم خاموش ميکنه ولى رو يه کنسول فت ريجن 3 ژاپن که ميذارم ورژن 4.73 روشه خاموش نميکنه !! يعنى کنسول هاى اسليم با اين بازى مشکل دارن؟ metro redux اسم بازيم هست/ سوال دوم علت برگشت به منوى اصلى تو بعضى بازى ها دليلش چيه با اينکه آخرين فريم وير و آپديت بازى رو دستگاه نصبه؟ باگ بازيه يا اشکال از کنسوله يا تو فريم وير هاى بعدى حل ميشه؟
خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنماییتون. یه سوال دیگه برام پیش اومد؛بله قانونيه اگه دوستتون اكانتش رو دي اكتيو كرده باشه شما رو كنسولتون كه ميزنيد اكتيو ميشه بعد كه رفتيد داخل ليست بازيا و روي دانلود قرارشون داديد ميريد بيرون و با اكانت خودتون بازي ميكنيد دوستتون هم با همون اكانت خودش بازي ميكنه منتها بايد هميشه انلاين باشه وگرنه بازياي دوستتون قفل ميشه تا وقتي كه دوباره به نت وصل كنه و ريستور لايسنس كنه تا باز بشن با دو نفر بيشتر به اشتراك گذاشته نميشه سه نفر هم فكر كنم بتونن استفاده كنن ولي بجز نفر اول كه طرفيت ٢ هست و رو كنسولش شير ميشه با اكانت خودش بازي ميكنه دو نغر ديگه مجبورن هربار وارد اكانت بشن و اين دو نفر مشكلي كه دارن اينه كه هروقت بكي لاگين كنه اون يكي لاگ اوت ميشه
پلاس هم مثل همون بازيا شير ميشه فقط دو نفر استفاده ميكنن كه فقط هم دارنده اصلي از امكانات پلاس مثل بازياي رايگان و اينجور مواردش برخورداره شما فقط بازياي انلاين رو ميتونيد انجام بديد براي بازياي رايگان پلاس دوباره بايد برگرديد داخل اكانت از اونجا دانلود كنيد
اپديت ربطي به دي ال سي نداره و رايگانه
بازيا هم اكثرا هم فيزيكي دارن هم ديجيتالي ميتونيد ديسك بخريد براي هر بار بازي بايد بذاريدش داخل دستگاه اپديتاشم ميشه دانلود و نصب كرد اينم اضافه كنم كه ديسك هم بذاريد توي دستگاه بازم فضا توي هارد اشغال ميكنه
دوستم بازی های قانونیشو با من به اشتراک گذاشته. حالا خودش باید برای بازی کردن همیشه آنلاین باشه. اگه من اکانت اونو از روی کنسولم پاک کنم٬ اون دیگه مجبور نیس برای بازی کردن دائم آنلاین باشه؟ یعنی بازی هاش دوباره ظرفیت اصلی (دوم) میشن؟
پس اسم تیم ها و سایر لایسنس ها باید دستی اصلاح بشن!؟چیزی به اسم پچ نداره ps4
Last edited by a moderator: