هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله دوست عزيز پلاس هم مثل گيفت کارت ريجن بندى داره ولى تفاوتى نميکنه که چه پلاسى بخريم چون با ساخت اکانت ريجن اون پلاس و active as primary مشکل حل ميشه
من یک پلاس سه ماهه رو کنسولم بود از اونجایی که ریجن دو بود اینم باید دو باشه .
منم اکانتم را امریکا زدم .
اگه اینجوری باشه که ضد حال میشه ، نمیشه رو اکانت اصلیم بازیهای مجانی و تخفیف دار را بگیرم ؟ تازه ریجن دو باید با پوند خرید کرد ؟
الان من روی این اکانتم (1) کد پلاس (2) را وارد کنم چی میشه ؟

من یک پلاس سه ماهه رو کنسولم بود از اونجایی که ریجن دو بود اینم باید دو باشه .
منم اکانتم را امریکا زدم .
اگه اینجوری باشه که ضد حال میشه ، نمیشه رو اکانت اصلیم بازیهای مجانی و تخفیف دار را بگیرم ؟ تازه ریجن دو باید با پوند خرید کرد ؟
الان من روی این اکانتم (1) کد پلاس (2) را وارد کنم چی میشه ؟
خوب شما اکانتت ريجن امريکا هست پلاس امريکا بگير ولى پلاس شارژ والت نداره که ميگيد به پوند باشه!شما براى تخفيف هاى هر ماه يا بازى هايى که استور واسه مشترکين پلاس دارند پلاس داريد در غير اين صورت بايد گيفت کارت امريکا داشته باشيد که به دلار شارژ والت داره و اگر پلاس ريجن 2 داريد تنها ميتونيد يه اکانت ريجن 2 بسازيد و از تخفيف ها و سرويس اروپا استفاده کنيد که به پوند و يورو محاسبه ميشه

سلام
دوستان من یک پلی استیشن 4 فروختم ولی تو گرفتن پولش دچار مشکل شدم
راهی هست حداقل دسنگاه رو بن کنم تا طرف بترسه بیاد سر میز
من دستگاه رو ندارم ولی دسترسی به اکانت اصلی رو دارم که روی دستگاه اکتیو است

سلام
دوستان من یک پلی استیشن 4 فروختم ولی تو گرفتن پولش دچار مشکل شدم
راهی هست حداقل دسنگاه رو بن کنم تا طرف بترسه بیاد سر میز
من دستگاه رو ندارم ولی دسترسی به اکانت اصلی رو دارم که روی دستگاه اکتیو است
اکانت اصلی که گفتی مال خودته؟ توش بازی هست؟

دوستان یه سوال
یه هارد اکسترنال و میشه یکاریش کرد هم بشه برای ps4 استفاده بشه هم برای Mac و PC ؟ یعنی مثلا یجوری پارتیشن بندیش کنی که مثلا یه هارد 2Tb و بگی 500gb واسه ps4 باشه بقیشو بشه با فرمت Exfat واسه کارای دیگه استفاده کرد.

دوستان یه سوال
یه هارد اکسترنال و میشه یکاریش کرد هم بشه برای ps4 استفاده بشه هم برای Mac و PC ؟ یعنی مثلا یجوری پارتیشن بندیش کنی که مثلا یه هارد 2Tb و بگی 500gb واسه ps4 باشه بقیشو بشه با فرمت Exfat واسه کارای دیگه استفاده کرد.
سلام
خیر!
شما وقتی فورمت هارد رو به exFAT تغییر دادی که کنسول اون رو شناسایی کنه دیگه pc و... اونو بالا نمیاره

• Like
Reactions: badcompany
سلام
خیر!
شما وقتی فورمت هارد رو به exFAT تغییر دادی که کنسول اون رو شناسایی کنه دیگه pc و... اونو بالا نمیاره
آقا مرسی سریع جواب دادی. چیزی که برام عجیبه اینه که خود فرمت exFAT و هم مک میشناسه هم PC. نمی دونم چرا وقتی PS4 خودش exFAT فرمت می کنه، اونا دیگه پی سی و مک نمیشناسن. انگار exFATش متفاوته !!

با سلام دوستان یه سوال . دوربین ps4 روی ps3 یا pc جواب میده ؟ کسی تا حالا امتحان کرده ؟؟؟؟ مووش چطور ؟
تا اونجايى که من تست کردم رو ps3 جواب نميده چون دوربين ps3 يه دوربين مستقل داره در مورد pc نميدونم ولى movie روى ps3 کار ميکنه و با دوربين ps3 ميشه با موو بازى هاى حرکتى رو انجام داد

• Like
Reactions: OLD SNAKE_BIG BOSS
دوستان ببخشید ایا خرید PS4 با قیمت گزاف بازیهاش صلاحه من زیاد وضعیت مالیم اوکی نیست باسه همین میگم به نظر شما یه کنسول بخرم یا سیستم pc مو ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید!

دوستان ببخشید ایا خرید PS4 با قیمت گزاف بازیهاش صلاحه من زیاد وضعیت مالیم اوکی نیست باسه همین میگم به نظر شما یه کنسول بخرم یا سیستم pc مو ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید!
بستگی داره چقدر بازی میکنی.
اگه با ماهی دو سه تا بازی راضی میشی ps4 بخر بازی دسته دوم بخر دست دوم بفروش
اگه ماهی 20 تا بازی میخوای بکنی pc ببند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or