هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان ببخشید ایا خرید PS4 با قیمت گزاف بازیهاش صلاحه من زیاد وضعیت مالیم اوکی نیست باسه همین میگم به نظر شما یه کنسول بخرم یا سیستم pc مو ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید!
من با هزینه 1 بازی تا حالا حدود 15 عنوان از بهترین بازی های ps4 رو تجربه کردم ! چطوری ؟! اینجوری که یه بازی روز میخری ! 1 هفته ای تموم میکنی و تعویض میکنی یا میفروشی میری سراغ باقی بازی ها :p اینجوری برای هر عنوان جدید نهایتا 10 تومن یا 20 تومن ضرر میکنی !

• Like
Reactions: ATAR and rezab
چجوری لینک آپدیت های بازی ها رو با رایانه بگیرم ؟
آیا PS4 اسلیم در حالت عمودی آسیب میبیند ؟ مثلا هاردش درست کار نکنه و بدسکتور بشه ؟
آیا تو حالت عمودی گرمای بهتر بیرون میشود ؟
دوستان ببخشید ایا خرید PS4 با قیمت گزاف بازیهاش صلاحه من زیاد وضعیت مالیم اوکی نیست باسه همین میگم به نظر شما یه کنسول بخرم یا سیستم pc مو ارتقا بدم ممنون میشم راهنمایی کنید!
ببینید 3 بازی دست دوم بگیرید بعد تو یک روز که کرایه ماشین هم زیاد نداده باشید با 3 نفر دیگه هماهنگ کنید تو مترو تعویض کنید که بهتر از فروختنه و ناچار نیستید برای یه بازی دیگه اول بازی رو ببرید بفروشید و یه بازی دیگه بخرید . در کل بهتر از رایانه هست و برای یه سری بازی مثل the wittnes هم با رایانه نسل پیش هم میشه بازی رو انجام داد .

آخرین ویرایش:
بازی تخفیف خورده استور در کدام قسمت هست هر چی میگردم بازی تخفیف خورده مشاهده نمیکنم
https://store.playstation.com
بعد اطمینان داری فیزیکی هست اون سایت اخه زده Digital Console Games
ازین سایت ایرانی هم می تونید بازی دیجیتالی بخرید؛ gamesharing.in که چون بازی ها رو اشتراکی می فروشه قیمتش خیلی ارزون تر میشه٬ و حراجی هم داره٬ و اگه بازیتون رو نخواستید تو همون سایت می فروشیدش.

• Like
Reactions: rezab
قطعا کنسول بهتره. شما برای اجرای یازی ها با کیفیت کنسول روی کامپیوتر باید چند میلیون هزینه کنی. بعدم بازی های کنسول رو بدون ضرر تعویض می کنی. برای آنلاین هم خیلی راحت تره. و خیلی چیزای دیگه

• Like
با سلام میخواستم ببینم دیتای بازی lords of the fallen compact edition با نسخه معمولی بازیlords of the fallen یکی هست چون من توی هر سایتی گشتم فقط دیتای نسخه معمولی دارن ممنون میشم جواب بدید

سلام
با سلام میخواستم ببینم دیتای بازی lords of the fallen compact edition با نسخه معمولی بازیlords of the fallen یکی هست چون من توی هر سایتی گشتم فقط دیتای نسخه معمولی دارن ممنون میشم جواب بدید
فکر میکنم یکی باشه ولی نهایتش اینه شما با psx یه لینک از بازی که خریداری کردی بگیر و شمارشو با اونی که تو سایت ها هست مقایسه کن

• Like
Reactions: rezab and hamed619
اگه دیجیتالی باشه دیتاش راحت تر پیدا میشه

DLC منظورتونه دوست گرامی ؟ من وارد نیستم ولی مگه مثل کامپیوتر وقتی dlc بیاد خودش به اینترنت وصل باشه دانلود نمیشه ؟
الان call of duty ww2 یکی بخاد بگیره باید گیفت کارد بگیره از استورش بخره ؟

ریجن 1 چرا بیشتر از ریجن 2 فروش داره ؟ چون فقط اسمش امریکا هست یا علت دیگه ای داره ؟!
چون گيفت کارت ها و پلاس و اکانت امريکا بيشتره و سايت هايى هم که ديتا واسه دانلود ميذارن ديتاى ريجن 1 امريکا استفاده ميکنند به علاوه واحد پولى دلار از يورو و پوند بيشتر استفاده داره

DLC منظورتونه دوست گرامی ؟ من وارد نیستم ولی مگه مثل کامپیوتر وقتی dlc بیاد خودش به اینترنت وصل باشه دانلود نمیشه ؟
الان call of duty ww2 یکی بخاد بگیره باید گیفت کارد بگیره از استورش بخره ؟
بيشتر dlc ها پولى هستند مگر خود کمپانى سازنده بازى يه سرى dlc رايگان بذاره شما اگر اکانت پلاس داشته باشيد يه سرى بازى ها و dlc ها تخفيف ميخورن به صورت ماهيانه

چون گيفت کارت ها و پلاس و اکانت امريکا بيشتره و سايت هايى هم که ديتا واسه دانلود ميذارن ديتاى ريجن 1 امريکا استفاده ميکنند به علاوه واحد پولى دلار از يورو و پوند بيشتر استفاده داره

یعنی یکی ریجن 2 داشته باشه باید بشینه یه قل دو قل بازی کنه ؟ اینایی که گفتید برای ریجن 2 از کجا گیر میاد ممنون

یعنی یکی ریجن 2 داشته باشه باید بشینه یه قل دو قل بازی کنه ؟ اینایی که گفتید برای ریجن 2 از کجا گیر میاد ممنون
شما دركل منظورتون چيه؟
تو اين مورد بالا اينا هم ريجن ١ دارن هم ريجن ٢ هم گيفت ريجن دو هست هم يك
ريجن دو چون يورو هست گرونتره بنابراين اكثرا اكانتاشون ريجن ١ هست
اگه بطور كلي منظورتون قيمت ديسك بازيه يكيش بخاطر اسمشه يكي ديگش اينكه براي گرفتن dlc هاي بازي اگه ريجن بازي يكي نباشه بايد يه اكانت با ريجن ديسك بسازيد رو اون دانلود كنيد بعد برگرديد رو اكانت خودتون
يه سري دي ال سي ها رايگانن كه زياد مهم نيست ولي اكثرا پولين كه اصولا كاربرا ترجيح ميدن رو اكانت اصلي خودشون بخرن جدا از اينكه بخاطر همون مسئله ارز هم اگه ديسك ريجن ٢ باشه دي ال سي گرونتر درمياد

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or