هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.
من یه بازی ps4 گرفتم ولی یادم رفت از فروشنده بپرسم بازی ریجن 1 یا 2 عه.از کجا باید بفهمم مال کدوم ریجنه؟ایا ریجن 1 و 2 تفاوتی دارند؟
هیچ فرقی نداره. هر بازی با هر ریجنی رو هر دستگاهی جواب میده. فقط برای دانلود اپدیت ها با کامپیوتر باید همون ریجن رو دانلود کنید. و اگر بعدا یه دیسک دیگه از همین بازی رو بخواین بازی کنید سیو های شما فقط به همون ریجنی که قبلا داشتین میخوره( به استثنا ریجن ال)

سلام به همه
دوستان چطور میشه ظرفیت های 1 و 2 و 3 یه بازی دیجیتالی رد به افراد مختلف داد؟ روشش چیه؟
اگر تاپیکی هست که این موضوع رو آموزش کامل داده لطف کنید به من بدینش!
مرسی
ظرفیت 1
این نوع اکانت‎ها قیمت کمتری نسبت به ظرفیت‎های دیگر دارند. اکانت‎های ظرفیت اول شامل گارانتی نمی‎شوند و درصورت اتصال کنسول به اینترنت نیز ممکن است محتویات داخل اکانت بعد از مدتی قفل شوند. به طوری که یک علامت قفل در کنار بازی‎های دانلود شده از اکانت مورد نظر ظاهر خواهد شد.

برای استفاده از این نوع اکانت‎ها باید (1) اکانت را بر روی کنسول خود ثبت کنید (2) سپس وارد بخش Settings شده و به بخش PSN رفته و گزینه Activate as your Primary System را انتخاب کرده و در نهایت Activate را انتخاب کنید. (3) سپس گزینه Restore License را نیز در همان بخش انتخاب کنید و بعد از این کار (4) به بخش Library رفته و بازی‎های موجود در اکانت رو در لیست دانلود خود قرار دهید (5) و سپس دوباره به بخش Settings » PSN رفته و گزینه اول، یعنی Sign-out را انتخاب کنید.

ظرفیت 2
اکانت‎های ظرفیت دوم دسترسی کاملی را در اختیار کاربران قرار می‎دهند. این نوع اکانت‎هابر خلاف اکانت‎های ظرفیت اول گارانتی دائمی را در اختیار خریدار قرار می‎دهند و در هیچ صورت غیرفعال نمی‎شوند. همچنین اکانت‎های ظرفیت دوم قابل فروش هستند. یعنی بعد از استفاده از اکانت می‎توانند جهت فروش آن با فروشنده اصلی اکانت هماهنگ کنید.

برای استفاده از این نوع اکانت‎ها باید (1) اکانت را بر روی کنسول خود ثبت کنید (2) سپس وارد بخش Settings شده و به بخش PSN رفته و گزینه Activate as your Primary System را انتخاب کرده و در نهایت Activate را انتخاب کنید. (3) سپس گزینه Restore License را نیز در همان بخش انتخاب کنید و بعد از این کار (4) به بخش Library رفته و بازی‎های موجود در اکانت رو در لیست دانلود خود قرار دهید (5) و سپس دوباره به بخش Settings » PSN رفته و گزینه اول، یعنی Sign-out را انتخاب کنید.

ظرفیت 3
اکانت‎های ظرفیت سوم از بسیاری از ابعاد مانند اکانت‎های ظرفیت دوم هستند. این نوع اکانت‎ها دارای گارانتی دائمی هستند و همچنین امکان فروش دوباره آن‎ها نیز فراهم است. اما بر خلاف اکانت‎های ظرفیت دوم و ظرفیت اول که قابلیت Activate دارند، اکانت‎های ظرفیت سوم این قابلیت را ندارند؛ بنابراین باید تنها با اکانتی که حاوی بازی است بازی کنید. یکی دیگر از ویژگی‎های اکانت‎های ظرفیت سوم نیز این است که برای استفاده از بازی‎های خریداری شده با آن‎ها باید بصورت دائم آنلاین باشید. لازم به ذکر این که آنلاین بودن برای استفاده از این بازی‎ها هرگز از حجم اینترنت شما کسر نخواهد کرد.

برای استفاده از این نوع اکانت‎ها باید (1) اکانت را بر روی کنسول خود ثبت کنید و (2) وارد بخش Library شوید و بازی‎های موجود در اکانت را درون لیست دانلود قرار دهید (3) سپس به بخش Settings » PSN رفته و گزینه Restore License را انتخاب نمایید. (4) از این پس می‎توانید درون این اکانت بصورت دائمی از بازی‎های موجود در آن استفاده کنید.

دیتا اپدیت درایو کلاب رو با کامپیوتر دانلود کردم. هم سالمه هم درسته. با psx چک کردم. ولی توی کنسول هی ارور میده. تا اخرش رفت ولی اون ده درصد اخر ارور ce36244-9 رو میده.

دیتا اپدیت درایو کلاب رو با کامپیوتر دانلود کردم. هم سالمه هم درسته. با psx چک کردم. ولی توی کنسول هی ارور میده. تا اخرش رفت ولی اون ده درصد اخر ارور ce36244-9 رو میده.
بذار یه 10-20 مگ دانلود بشه بعد دوباره با Psx بزن میره
بعضی جاها دیتا بد دانلود شده خراب شده باید همچین کاری کرد

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
بذار یه 10-20 مگ دانلود بشه بعد دوباره با Psx بزن میره
بعضی جاها دیتا بد دانلود شده خراب شده باید همچین کاری کرد
دستت درد نکنه رفیق. واقعا داشت اعصابم خورد میشد. که باید دوباره دانلودش کنم. با این روش حل شد.
یک سوال دیگه اینکه ایا بازی از روی هارد خود کنسول هم قابل انتقال هست؟ یعنی لازمه دیتا بازی ها رو روی هارد کامپیوتر نگه دارم برای اینده؟

سلام
کنسول من ریجن ۲ هستن و بازی‌هایی که می‌خرم ریجن ۲ هستن و اکانت PSN آمریکا ساختم
الان بخوام dlc بخرم باید کدوم ریجن رو بخرم؟ با اکانت آمریکا نمیشه dlc بازی ریجن ۲ خرید؟

سلام
کنسول من ریجن ۲ هستن و بازی‌هایی که می‌خرم ریجن ۲ هستن و اکانت PSN آمریکا ساختم
الان بخوام dlc بخرم باید کدوم ریجن رو بخرم؟ با اکانت آمریکا نمیشه dlc بازی ریجن ۲ خرید؟
سلام
برای dlc باید رجن گیم با اکانت یکی باشه
نه نمیشه

دستت درد نکنه رفیق. واقعا داشت اعصابم خورد میشد. که باید دوباره دانلودش کنم. با این روش حل شد.
یک سوال دیگه اینکه ایا بازی از روی هارد خود کنسول هم قابل انتقال هست؟ یعنی لازمه دیتا بازی ها رو روی هارد کامپیوتر نگه دارم برای اینده؟
چاکرم داداش
برا آینده که نیاز نمیشه.چون بازیو تموم میکنی میره.دیتاشو نگه داری برا چی؟اگه به دوستت میخوای بدی نگه دار
انتقال از هارد کنسول رو دیگه نمیدونم

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
سلام.
من بازی bf1 رو از بیرون سی دی شو تهیه کردم الان یه سرچ زدم تو اینترنت زده دانلود اخرین اپدیت بازی 13 گیگ حجم داره!
واقعا باید 13 گیگ دانلود کنم؟با خود کنسول سرعت دانلود خرابه؟
دوم اینکه برای خرید dlc یا season pass باید حتما ریجن بازی و اکانت یکی باشه؟بازی من ریجن 2 عه.
psn plus انگلیس مشکلی نداره؟! چون کمتر سایتی psn انگلیس داره همه امریکاس

با سلام و خسته نباشید خدمت همگی
یه چندتا سوال از دوستان داستم که ممنون میشم پاسخ بدن
من قصد دارم کنسول ps4 pro بگیرم ولی موندم از کجا و با چه گارانتی بگیرم که دستگاه مطمعن و اصل باشه
البته با چندتا بررسی گارانتی بانیان پرتو الکترونیک رو پیدا کردم که به نظرم خوب و مطمعن میاد چون حتی تو تلویزیون هم نشون میداد.از دوستان کسی میدونه که ایا این گارانتی مطمعنه و دستگاه هاش اصلین؟ و ایا ارزش هزینه اضافی بابت این گارانتی رو دارد یا خیر؟
ببخشید یکم زیاد شد اما ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه
تا اونجا که من میدونم سونی گارانتی رسمی نداره. نمیدونم چه گارانتی و از کدوم فروشنده پرسیدین. ولی خوب ببینید که چقدر روی قیمت کشیدن و ایا ارزشش رو داره. قیمتی که من خریدم 1600 بوده. ولی خب ، بودن فروشنده هایی که گارانتی از خودشون صادر میکردن و دلشون میخواست 100 تا 150 تومن بکشن رو دستگاه. ولی به نظر من گارانتی و این حرفا لازم نیست.
ولی ببینید حتما تلویزیون 4کی داشته باشین یا در اینده نزدیک قصد خرید داشته باشین.
من روی فول اچدی دوستم تست کردم. تفاوت انچنانی با پی اس معمولی نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or