هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یه سوال هم من داشتم. من چون تازه کنسول رو خریدم خیلی از بازی ها رو بازی نکردم.
الان تو تخفیف های نیمه سال بازی knack شده 5 دلار. ایاارزش خرید داره. فقط دو روز دیگه مونده آف نیمه سال.....

سلام.
من بازی bf1 رو از بیرون سی دی شو تهیه کردم الان یه سرچ زدم تو اینترنت زده دانلود اخرین اپدیت بازی 13 گیگ حجم داره!
واقعا باید 13 گیگ دانلود کنم؟با خود کنسول سرعت دانلود خرابه؟
دوم اینکه برای خرید dlc یا season pass باید حتما ریجن بازی و اکانت یکی باشه؟بازی من ریجن 2 عه.
psn plus انگلیس مشکلی نداره؟! چون کمتر سایتی psn انگلیس داره همه امریکاس
درود
بله اگر قصد انلاین بازی کردن دارید که حتما دارید باید اپدیت کنید
بله ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه
سرعت دانلود با کنسول پایینه و بهتره از طریق pc دانلود کنید و بعد انتقال بدین
یه سوال هم من داشتم. من چون تازه کنسول رو خریدم خیلی از بازی ها رو بازی نکردم.
الان تو تخفیف های نیمه سال بازی knack شده 5 دلار. ایاارزش خرید داره. فقط دو روز دیگه مونده آف نیمه سال.....
خب ببینید الان قیمت دیسک خیلی از بازی ها کم هست و مخصوصا چون تازه گرفتین عناوین زیادی با قیمت مناسب وجود داره که بعد بازی هم راحت فروش میرن
راجب knack هم به نظر زیاد جالب نیست بازیش
اگر تخفیف ها هنوزم هست برید سراغ راچت و کلنک
و خیلی دیگه از بازی ها که یادمه تخفیف خیلی خوبی خورده بودن
منتهی الان نمیدونم هنوزم فعاله تخفیف ها یا نه

هیچ فرقی نداره. هر بازی با هر ریجنی رو هر دستگاهی جواب میده. فقط برای دانلود اپدیت ها با کامپیوتر باید همون ریجن رو دانلود کنید. و اگر بعدا یه دیسک دیگه از همین بازی رو بخواین بازی کنید سیو های شما فقط به همون ریجنی که قبلا داشتین میخوره( به استثنا ریجن ال)
استثنای رجین ال چیه ؟

دوستان چن تا سوال:
چه تعداد بازی تا الان و یا در آینده برای ps4 pro اومده یا میاد؟ ارزش خرید داره؟
هارد کنسول چقد مهمه؟ 500 گیگ کافیه یا نه؟
ریجن دستگاه چطور؟این چقد در انتخاب کنسول مهمه؟ قیمت ریجن آمریکا بیشتر از بقیه هس؟

ممنون

تا اونجا که من میدونم سونی گارانتی رسمی نداره. نمیدونم چه گارانتی و از کدوم فروشنده پرسیدین. ولی خوب ببینید که چقدر روی قیمت کشیدن و ایا ارزشش رو داره. قیمتی که من خریدم 1600 بوده. ولی خب ، بودن فروشنده هایی که گارانتی از خودشون صادر میکردن و دلشون میخواست 100 تا 150 تومن بکشن رو دستگاه. ولی به نظر من گارانتی و این حرفا لازم نیست.
ولی ببینید حتما تلویزیون 4کی داشته باشین یا در اینده نزدیک قصد خرید داشته باشین.
من روی فول اچدی دوستم تست کردم. تفاوت انچنانی با پی اس معمولی نداشت
سپاس گذارم

دوستان چن تا سوال:
ریجن دستگاه چطور؟این چقد در انتخاب کنسول مهمه؟ قیمت ریجن آمریکا بیشتر از بقیه هس؟

ممنون
درود
اگر tv 4k دارین و پول زیاد;خب پرو بگیرن
وگرنه فعلا همین اسلیم معقولانه تره!
هر ریجنی که خواستی بگیری بگیر فقط 1 ترابایت باشه
اگر گیرت اومد ریجن 1 بگیر نشد 2 بگیر
پ.ن:کلهم حساب کنی ریجن مهم نیست

• Like
Reactions: johhny
دوستان چن تا سوال:

ممنون
من خودم نظرم رو پرو هست همیشه چون هم دوست داشتم آخرین تکنولوژی رو داشته باشم اینجوری دیرتر از بقیه ی محصولاتشم قدیمی میشه هم تو آینده میخوام VR بگیرم و پشتیبانی Pro کامله از VR یعنی طراحی شده برای وان از یه طرفم شاید الان تلویزیون 4k نداشته باشم ولی خب تا چند سال دیگه مثل تلویزیونای فول اچ دی اینام زیاد میشن و چیز عادیی میشه . نظر شخصی من رو Pro هست

در مورد ظرفیت هم همینطور چون تفاوت قیمتی زیادی ندارن من 1ترابایت رو ترجیح میدم چون تو همه ی بازیها دائم دستگاه درحال رکورد کردن تصویر هست و هر 15 دقیقه رو ضبط میکنه . از اونورم حجم آپدیت ها و بازیا زیاده اینجوری آدم خیالش راحته که حجم کم نمیاره ولی از طرفی هارد هم وصل میشه به دستگاه و بازی رو میشه از رو هارد اجرا کرد ولی خب هارم هم دردسر های خودش رو داره من به شخص ترجیح میدم به جای این که 250تومن پول هارد بدم همونو بدم 1ترا بگیرم .

• Like
دوستان چن تا سوال:

ممنون
هر بازی ای برای بیاد برا proهم میاد
اگه کنسول ندارین بله ارزش داره اگه ps4 دارین نه
برای من همین ۵۰۰ کفایت میکنه شما بازی و میکنین تموم میشه قاعدتا دیتاش رو هارد نگه نمیدارین دیگه پس پاک میکنین
اگه شما فقط فقط برا گیم میخاین مهم نیست ولی اگه خاستین بجایBD پلری هم استفاده کیند چون اینجا رجن ۱ بیشتر ۱ باید بگیرید( فیلم سریالا قفل منطقه دارن)

• Like
درود
کنسولهایی که با 40 50 تا بازی نصب شده تو بازار میفروشن خریدش درسته؟ بازیهاش مشکلی نداره؟ (از بابت انلاین بازی کردن یا انلاین شدن یا بن شدن کنسول یا هردردسر دیگه ایه)

درود
کنسولهایی که با 40 50 تا بازی نصب شده تو بازار میفروشن خریدش درسته؟ بازیهاش مشکلی نداره؟ (از بابت انلاین بازی کردن یا انلاین شدن یا بن شدن کنسول یا هردردسر دیگه ایه)
درود
ببینید اینا از اکانت های هکی استفاده میکنن
مثلا 5 تا اکانت هکی روش ریخته که شده 50 بازی
اگر کنسول انلاین بشید احتمال بن شد هست
حالا از نظر شرعی بودن این کار که بگذریم من که هیچوقت ریسک نمیکنم
به شخصه راحت بدون استرس چندساله دیسک میخرم و میفروشم

سلام دوستان . کنسول دوستم بن شده . اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید که چجوری بفهمیم دائم یا موقت . و ساعت های لایو چت با پلی استیشن هم اگه میشه بگید . ممنونم میشم . میدونم سوال تکراریه ولی چون هیچوقت نیاز نبود جواباشو نمیخوندم
کسی نمیتونه کمک کنه؟!

سلام خدمت همه دوستان من دیروز PS4 slim 1T ریجن دو خریدم یه چندتا سوال داشتم

1 – وقتی دسته رو میزنم شارژ اون سه تا مربع مربوط به شارژ دستگیره پر بشه یعنی شارژ شده دسته درارمش دسته رو؟؟

2 – وقتی دستگاه رو روشن میکنم دسته نارنجی یه مدت کوتاه بعد میرم تو منو ابی میشه یا وقتی فیفا 16 بازی میکنم قرمز میشه.اشکال داره دستگیره؟؟

3 – به نظرتون فن بگیرم برای دستگاهم خوبه؟؟

4 – تنظیمات دسته فیفا رو میتونید بهم بدین تا بشه مثلpes ?????

5 – چطور میتونم اینترنت دستگاه رو قطع کنم؟

6 – هر بازی میزارم شروع میکنه به دانلود اپدیتش اتوماتیک تیک های اتوماتیک رو ورداشتم ولی باز دانلود میکنه چرا؟

ممنون میشم جوابمو یکی بده پیشاپیش ممنون

سلام خدمت همه دوستان من دیروز PS4 slim 1T ریجن دو خریدم یه چندتا سوال داشتم

1 – وقتی دسته رو میزنم شارژ اون سه تا مربع مربوط به شارژ دستگیره پر بشه یعنی شارژ شده دسته درارمش دسته رو؟؟

2 – وقتی دستگاه رو روشن میکنم دسته نارنجی یه مدت کوتاه بعد میرم تو منو ابی میشه یا وقتی فیفا 16 بازی میکنم قرمز میشه.اشکال داره دستگیره؟؟

3 – به نظرتون فن بگیرم برای دستگاهم خوبه؟؟

4 – تنظیمات دسته فیفا رو میتونید بهم بدین تا بشه مثلpes ?????

5 – چطور میتونم اینترنت دستگاه رو قطع کنم؟

6 – هر بازی میزارم شروع میکنه به دانلود اپدیتش اتوماتیک تیک های اتوماتیک رو ورداشتم ولی باز دانلود میکنه چرا؟

ممنون میشم جوابمو یکی بده پیشاپیش ممنون

مربع؟ منظورتون تومنوی ؟ وقتی خونهاش پر شدن یعنی شارژ شده وقتی دسته نور نارنجیش قط شد یعنی شارژ شده
فن اصلیشو بگیرین نه این فله ها
نمیدونم چون فوتبالی نیستم
همون قسمتی که اینترنت تعریف کریدن یه تیک داره اونو بردارین کلا نت قط میشه
ماهم نفهمیدیم چرا - ماهم میزینیم نت کنسول کلا قط میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or