هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خدمت همه دوستان من دیروز PS4 slim 1T ریجن دو خریدم یه چندتا سوال داشتم

1 – وقتی دسته رو میزنم شارژ اون سه تا مربع مربوط به شارژ دستگیره پر بشه یعنی شارژ شده دسته درارمش دسته رو؟؟

2 – وقتی دستگاه رو روشن میکنم دسته نارنجی یه مدت کوتاه بعد میرم تو منو ابی میشه یا وقتی فیفا 16 بازی میکنم قرمز میشه.اشکال داره دستگیره؟؟

3 – به نظرتون فن بگیرم برای دستگاهم خوبه؟؟

4 – تنظیمات دسته فیفا رو میتونید بهم بدین تا بشه مثلpes ?????

5 – چطور میتونم اینترنت دستگاه رو قطع کنم؟

6 – هر بازی میزارم شروع میکنه به دانلود اپدیتش اتوماتیک تیک های اتوماتیک رو ورداشتم ولی باز دانلود میکنه چرا؟

ممنون میشم جوابمو یکی بده پیشاپیش ممنون

درود
اول اینکه بله وقتی پر بشه یعنی شارژ دسته کامله
سوال دوم اینکه بله این رنگ ها و تغیرشون طبیعی هست و دسته هیچ ایرادی نداره
سوم اینکه بستگی به شرایط محیطی داره
شما اول باید مراقب باشید کنسول در جای مربوط و مکان مرطوب نباشه
ثانیا بهتره که محیط خنک باشه
ما خوزستانی ها کلا همیشه کولرگازی هامون روشنه و محیط اتاق خنکه
تنظیمات دسته که خیلی اسونه شما وقتی توی بازی هستین از منو به راحتی میتونید تک تکشون رو درست کنید و بهتره که خودتون یکی یکی انجامش بدی
اینترنت هم که از منوی نتورک همون گزینه ی اول تیک رو بردارن قطع میشه

سلام
من امروز یه ps4 pro گرفتم چند تا سوال داشتم.
اول اینکه این دیتای بازی ها که سایت های ایرانی برای دانلود میذارن فقط برای کسایی که بازی رو دیجیتالی خریداری کردن یا نه کسایی هم که بازی رو فیزیکی خریدن میتونند اپدیت بازی رو با pc دانلود کنن بعد انتقال بدن رو دستگاه(برای انلاین بازی کردن با توجه به سرعت دانلود پایین خود کنسول)
دوم اینکه تو دانلود از طریق خود کنسول دکمه resume دانلود نداره؟چون من حدود 100 مگ دانلود کرد بعد کنسول رو روشن خاموش کردم از اول شروع به دانلود کرد.

کسی لینک دانلود اپدیت 1.10 بازی battlefield 1 ریجن 2 رو نداره؟

سلام دوستان.من و دوستم ی اکانت بتل۱ داریم که هر وقت من میخواستم اکیتو میکردم هروقت هم دوستم میخواست بازی کنه می‌رفت اکتیو می‌کرد.ولی از دیروز دیگه من نمیتونم اکتیو کنم تا وقتی که اون دی اکتیو کنه.قبلا راحت می‌زدم رو change to this console اکتیو می‌شد.مشکل چیه؟کد ارور هم ،np41772 ست

سلام
من امروز یه ps4 pro گرفتم چند تا سوال داشتم.
اول اینکه این دیتای بازی ها که سایت های ایرانی برای دانلود میذارن فقط برای کسایی که بازی رو دیجیتالی خریداری کردن یا نه کسایی هم که بازی رو فیزیکی خریدن میتونند اپدیت بازی رو با pc دانلود کنن بعد انتقال بدن رو دستگاه(برای انلاین بازی کردن با توجه به سرعت دانلود پایین خود کنسول)
دوم اینکه تو دانلود از طریق خود کنسول دکمه resume دانلود نداره؟چون من حدود 100 مگ دانلود کرد بعد کنسول رو روشن خاموش کردم از اول شروع به دانلود کرد.

کسی لینک دانلود اپدیت 1.10 بازی battlefield 1 ریجن 2 رو نداره؟
سلام
میشه استفاده کرد
چرا داره رو لینک بزنین دوتا گزینه میده یکیش پاز
اون از اول نیست از حجم نگا کنید کم شده

• Like
Reactions: mikelwar
سلام دوستان
من می خواستم دسته ی Move Motion Controller با دوربین بخرم
می خواستم ببینم می شه بازی های vr رو بدون playstatition vr و فقط با استفاده از دوربین و این دسته ها روی ال سی دی بازی کرد ؟

این دست ها فقط روی یه سری بازی مخصوص خودش کار می کنه ؟ یعنی نمی شه باهاش بتلفید بازی کرد ؟

• Like
Reactions: mikelwar
سلام
من رو باندلم یه اشتراک سه ماهه پلاس بود منتهی کار نمی کنه ارور میده
از کجا میتونم بفهمم که قبلا استفاده شده یا منقضی شده؟

سلام
اسپیکر روی دسته ps4 چطوری کار میکنه؟
تایید دو مرحله ای psn چرا کشور ایران رو نداره؟چطوری باید فعالش کنم؟
اون سوکتی که کناره سوکت هدست هست چیه؟

ببخشید که زیاد سوال میپرسم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: johhny
سلام

اسپیکر روی دسته فقط روی بعضب بازی جواب میده اونم برای قست ها ی خاصی نمیشه همیشه صدا از اونجا بیاد
سوال دوم چون باید پیامک بیاد و اوپراتور های ایران ساپورت رو ساپورت نمی کنه طوی لیست نیست

سلام

یرای تایید ۲ مرحله از سایت اقدام کنید نه از کنسول
اونجا ایران داره
اون سوکت شارژ دسته که باید دستگاشو جدا بخرین

سوال خدمت دوستان.
بازی battlefeild1 تازه خریدم و آپدیت 12 گیگ داده بهم.از دیشب 1درصد اپدیت شد و هرکاری کردم دیگه آپدیت نمیشه.چندبار هم pause کردم و دوباره شروع کردم ولی بازم مونده رو همون.بازیهای دیگم آپدیت میشن ولی از دیشب تاحالا یه ذره هم جلو نرفته.مشکل از سرعت اینترنت میتونه باشه؟ یا چیز دیگه.لطفا راهنماییم کنین

دوستان یع چیزی بگم شاید به دردتون بخوره. من دیشب داشتم بازی until dawn رو دانلود میکرد با نت گوشیم.که 4g+ هست.از گوشی نت رو شیر داده بودم به دستگاه و دانلود میکردم.هم زمان با گوشیم هم ور میرفتم که به یه نکته خیلی ریزی پی بردم.اولش که دانلود رو شروع کردم سرعت نت عالی بود(چیزی حدود ۴ مگ در ثانیه)ولی یهو سرعت نت به شدت افت میکرد(در حد کیلو بایت دانلود میکرد)منم میرفتم هی نت کنسول رو قطع و وصل میکردم و واس چند دیقه ی ابتدایی خوب بود که باز دوباره بد میشد.مشکلشو فهمیدم از کجاس.من همین که گوشی رو از جای خودش(یعنی جایی که تو لحظه اول کنسول به نتش وصل شد)تکون میدادم سرعت نت افتضاح میشد.ولی وقتی تکونش ندادم حتی یه ذره واس خودش ۲ ساعت دانلود کرد و بازی هم دانلود شد.گفتم اینو بگم تا کسایی که مثل من از نت گوشی استفاده میکنن یه کمکی شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or