هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان، امروز میخواستم از پلاس 14روز تریال اکانتم استفاده کنم میگه حتما باس کردیت کارت وارد کرده باشید، ولی من کردیت کارت ندارم چطور میتونم ازین 14روز پلاس استفاده کنم؟
خب بسیار واضحه...نمی تونید :)

دوستان چطوری می تونم دیتای یه بازی رو که خودم روی کنسول دارم ، به یکی از دوستام بدم ؟ (به غیر از فرمت کردن هارد با PS4 و کپی دیتای بازی روی اون)
یه ویدیو چند وقت پیش تو یوتیوب دیده بودم که با لن دوتا کنسول رو به هم وصل کرده بود و دیتا رو کپی میکرد رو اون یکی. (میشه ؟)

Last edited by a moderator:
دوستان یکی دوتا بازی خوب انلاین که سروراش هم تو ایران مشکلی نداشته باشه بشه راحت بازی کرد رو بهم معرفی میکنید؟به غیر از bf1 البته
و اینکه میگن سرورای for honor مشکل داره و ضعیفه درسته؟ یا میشه بازی کرد؟

دوستان یکی دوتا بازی خوب انلاین که سروراش هم تو ایران مشکلی نداشته باشه بشه راحت بازی کرد رو بهم معرفی میکنید؟به غیر از bf1 البته
چ سبکی باشه؟
تو سبک بقا و زامبی هست 7 days to die ایرانی هم توش هست کار تیمی هم هست :D

Overwatch, Tom Clancy's Rainbow Six Siege , GTA V رو من خودم بازی میکنم و مشکلی ندیدم تا حالا تو سرورها.

سلام دوستان، امروز میخواستم از پلاس 14روز تریال اکانتم استفاده کنم میگه حتما باس کردیت کارت وارد کرده باشید، ولی من کردیت کارت ندارم چطور میتونم ازین 14روز پلاس استفاده کنم؟
من می خوام از 7 روز رایگان برنامه ی playstation now استفاده کنم ولی اونم اکانت کردیت کارت می خواد !!!
اگر رایگانه دیگه چرا کردیت کارت می خواد !

من می خوام از 7 روز رایگان برنامه ی playstation now استفاده کنم ولی اونم اکانت کردیت کارت می خواد !!!
چون بعد از رایگانیش از حساب کم میکنه برای مدت یه ماه
این قانون تمام فری هاست

نمیدونم شما از چه اینترنتی استفاده میکنید. ولی تا اونجا که روی کاغذ معلومه با پینگ و سرعت اینترنت ایران نمیشه به خوبی از این سرویس استفاده کرد

الان دیدم که فریمور 4.72 اومد. چه تغییراتی داشته؟

نمیدونم شما از چه اینترنتی استفاده میکنید. ولی تا اونجا که روی کاغذ معلومه با پینگ و سرعت اینترنت ایران نمیشه به خوبی از این سرویس استفاده کرد
من از 4g استفاده می کنم ... اگر تو منطقتون سرعت و پینگ خوب باشه می شه استفاده کرد
تو مشخصات مورد نیازش نوشته مینیمومش 5 مگ و بهترین حالت 12 مگ نیاز داره
ولی به خاطر کردیت کارت نمی تونم وارد بشم

• Like
Reactions: mikelwar
چ سبکی باشه؟
تو سبک بقا و زامبی هست 7 days to die ایرانی هم توش هست کار تیمی هم هست :D
بازیش حالا واقعا خوب هست؟ارزش خریدن داره؟

Overwatch, Tom Clancy's Rainbow Six Siege , GTA V رو من خودم بازی میکنم و مشکلی ندیدم تا حالا تو سرورها.
gta v انلاینش قشنگه اونو بگیرم؟
میشه یه خورده بازی انلاینشو توضیح بدید؟

من از 4g استفاده می کنم ... اگر تو منطقتون سرعت و پینگ خوب باشه می شه استفاده کرد
تو مشخصات مورد نیازش نوشته مینیمومش 5 مگ و بهترین حالت 12 مگ نیاز داره
ولی به خاطر کردیت کارت نمی تونم وارد بشم
باید کردیت کارت داشته باشید تا تایید بشید هیچ راهی هم نداره بشه از 7 روز رایگان به روش دیگه ای استفاده کرد
اینترنتای سیم کارت که برای اکثریت انچنان سرعتی ندارن میانگینه خوبش 3مگه مگر تحت شرایط خاص سرعتتون بالا باشه اول چک کنید ببینید سرعتتون چقدره پینگم برای اکثریت یا ثبات نداره بالاس
بعدم من خودم 4مگ با همراه اول سرعت میگیرم گاهی اوقات تو استریم ویدئو از نت 200کیلوبایت مخابرات افتضاح تر عمل میکنه بنظر من انتظار استریم گیم نداشته باشید با این نت
تنها نتی که توانایی همچین کاریو داره اینترنت فیبری هست چون هم نت ثابته هم سرعتش بالاس و هم پینگ پایین و بدون نوسانی داره

سلام
توی بازی battlefield 1 پینگم رو 140-150 ولی امروز اکثرا میره رو 200 و تا 5 دقیقه پایین نمیاد و بعد مجددا بعد 30 ثانیه پینگ میره بالا در حالی که وقتی با pc پینگ میگیرم(همون لحظه) پینگ هیچ مشکلی نداره.ایا پینگ کنسول کلا بالاتر از pc ؟ممکنه چون bf1 روی pc فیلتره (نرم افزار origin) اینجا اینجوری خودشو نشون بده؟
nate type من 3 عه اون که مشکلی ایجاد نمیکنه واسه پینگ؟!! TD-LTE ایرانسل دارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mikelwar
سلام
توی بازی battlefield 1 پینگم رو 140-150 ولی امروز اکثرا میره رو 200 و تا 5 دقیقه پایین نمیاد و بعد مجددا بعد 30 ثانیه پینگ میره بالا در حالی که وقتی با pc پینگ میگیرم(همون لحظه) پینگ هیچ مشکلی نداره.ایا پینگ کنسول کلا بالاتر از pc ؟ممکنه چون bf1 روی pc فیلتره (نرم افزار origin) اینجا اینجوری خودشو نشون بده؟
nate type من 3 عه اون که مشکلی ایجاد نمیکنه واسه پینگ؟!! TD-LTE ایرانسل دارم
سلام
این پینگ الان TD
احتمالا مشکل از دکل باشه اگه وضع درست نشد با ایرانسل تماس بگیرید
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=91ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=82ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=87ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=83ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=53