هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اون دیتا در اصل آپدیت اجباریه
از طریق فلش نمیشه
اگر اینترنت خوبی نداری یا دستگاه رو بده بیرون خودشون برات آپدیت بکنن یا یه هارد یا فلش ببر و بگو آپدیت رو برات بریزن توش و بعد از طریق نرم افزار PSX Download Helper (که توی انجمن هست) با کامپیوتر منتقلش کنی به کنسول
صدمه ای هم نمیزنه

اگر تلویزیون 4K HDR خوب داری آره بگیر ولی اگر نداری بیخیالش شو
این داغی و ذوب شدن شایعه ی مسخره ای بیش نیست توجه نکن
نه مانیتور دارم 4کا نیست پس همون اسلیم میخرم

درود
از دوستان کسی تجربه کار با هر دو مدل ps4 و ps4 pro روی TV 1080P بدون HDR داره؟
TV 46“ 1080P بدون hdr دارم و برنامه ای هم برای خرید مدل جدید ندارم، تجربه بصری بازی با ps4 pro روی این TV اونقدری متفاوت هست که 600 تومن بیشتر هزینه کنم؟

دوستان من تازه دیشب یه اسلیم گرفتم از همه چیزش خدا رو شکر راضی هستم فقط یه سوالی داشتم اونم اینه که موقع وصل شدن به نت وقتی تست اینترنت رو اجرا میکنم برا من سرعت دانلود رو میزنه kb 800 تا 1 مگ ولی موقع دانلود بازی یا مثلا اپدیت کردن بازی سرعت افتضاح پایینه!!!!!! البته این مشکل پایین بودن سرعت رو اونطور که من فهمیدم تقریبا همه تو ایران دارن ولی مشکل من اینه که توی تست سرعت دانلود از سرور های ps برای من 800 تا 1 مگ هست ، پس چه طور موقع دانلود خود بازی یهو اینقدر افتضاح میشه!!!؟؟؟ و تا جایی که من فهمیدم اکثر کسایی که مشکل کندی سرعت رو دارن ، این مشکل هم توی تست و هم توی دانلود بازی براشون صدق میکنه ولی برای من سرعت ( دانلود ) موقع تست عالیه ولی فقط موقع دانلود خود بازی گند میخوره بهش.......

دوستان من تازه دیشب یه اسلیم گرفتم از همه چیزش خدا رو شکر راضی هستم فقط یه سوالی داشتم اونم اینه که موقع وصل شدن به نت وقتی تست اینترنت رو اجرا میکنم برا من سرعت دانلود رو میزنه kb 800 تا 1 مگ ولی موقع دانلود بازی یا مثلا اپدیت کردن بازی سرعت افتضاح پایینه!!!!!! البته این مشکل پایین بودن سرعت رو اونطور که من فهمیدم تقریبا همه تو ایران دارن ولی مشکل من اینه که توی تست سرعت دانلود از سرور های ps برای من 800 تا 1 مگ هست ، پس چه طور موقع دانلود خود بازی یهو اینقدر افتضاح میشه!!!؟؟؟ و تا جایی که من فهمیدم اکثر کسایی که مشکل کندی سرعت رو دارن ، این مشکل هم توی تست و هم توی دانلود بازی براشون صدق میکنه ولی برای من سرعت ( دانلود ) موقع تست عالیه ولی فقط موقع دانلود خود بازی گند میخوره بهش.......
واس دانلود باید با psx کار کنی ! که اموزشاش هست تو انجمن
سرعت داغان بخوای از تو ps4 دانلود کنی :D

دوستان بازی تیکن7 رو دوستم از لایبرری میزنه که دانلود بشه اما نمیشه.مشکلش چیه؟
از داخل استور هم زد نشد.بقیه بازیها دانلود میشن.چطوری حل میشه این مشکل؟

با سلام و خسته نباشید خدمت همگی
یه چندتا سوال از دوستان داستم که ممنون میشم پاسخ بدن
من قصد دارم کنسول ps4 pro بگیرم ولی موندم از کجا و با چه گارانتی بگیرم که دستگاه مطمعن و اصل باشه
البته با چندتا بررسی گارانتی بانیان پرتو الکترونیک رو پیدا کردم که به نظرم خوب و مطمعن میاد چون حتی تو تلویزیون هم نشون میداد.از دوستان کسی میدونه که ایا این گارانتی مطمعنه و دستگاه هاش اصلین؟ و ایا ارزش هزینه اضافی بابت این گارانتی رو دارد یا خیر؟
ببخشید یکم زیاد شد اما ممنون میشم اگه کسی راهنماییم بکنه

سلام میخوام بازی مترو بصورت قانونی از استور US بخرم دیتای رجین ۱ اش بدم بیرون بریزن دیگه راحت اجرا میشه ؟ بدون نیاز به دانلود چون سرعت دانلود مناسب برای حجمهای بالا رو ندارم چه کامپیوتر چه بیرون سرعت فقط در حد اپدیت هست

سلام میخوام بازی مترو بصورت قانونی از استور US بخرم دیتای رجین ۱ اش بدم بیرون بریزن دیگه راحت اجرا میشه ؟ بدون نیاز به دانلود چون سرعت دانلود مناسب برای حجمهای بالا رو ندارم چه کامپیوتر چه بیرون سرعت فقط در حد اپدیت هست
بله دیتای ریجن 1 رو بریزن اجرا میشه

بله دیتای ریجن 1 رو بریزن اجرا میشه
دیتا بازی جداس اپدیت جدا ؟ بعد رو فلش ۳۲ گیگ میشه زد ریخت تو دستگاه چون جا میشه حجمش مثل بازی های الان فکر نکنم بالای ۵۰ گیگ باشه هارد اکسترنالم که فعلا موجود نیست اکسترنال فکر کنم راه حل بهتری باشه کلا ؟

دیتا بازی جداس اپدیت جدا ؟ بعد رو فلش ۳۲ گیگ میشه زد ریخت تو دستگاه چون جا میشه حجمش مثل بازی های الان فکر نکنم بالای ۵۰ گیگ باشه هارد اکسترنالم که فعلا موجود نیست اکسترنال فکر کنم راه حل بهتری باشه کلا ؟
بله جدا از هم هستن هردو هم بايد داشته باشيد اخرين اپديتم بايد باشه
بهترين راه اينه با نت نامحدود شبانه سيم كارت خودتون دانلود كنيد ارزونترم درمياد
اگه ميخوايد از بيرون تهيه كنيد ميتونيد كنسولو بديد خودشون بريزن براتون
اگه ميخوايد خودتون بريزيد فرقي نميكنه فلش باشه يا هارد جا بشه رو فلشم ميشه ريخت بعد بابد وصل كنيد به پي سي يا لپ تاپ با psx download helper منتقلش كنيد

• Like
Reactions: SHANSER
بله جدا از هم هستن هردو هم بايد داشته باشيد اخرين اپديتم بايد باشه
بهترين راه اينه با نت نامحدود شبانه سيم كارت خودتون دانلود كنيد ارزونترم درمياد
اگه ميخوايد از بيرون تهيه كنيد ميتونيد كنسولو بديد خودشون بريزن براتون
اگه ميخوايد خودتون بريزيد فرقي نميكنه فلش باشه يا هارد جا بشه رو فلشم ميشه ريخت بعد بابد وصل كنيد به پي سي يا لپ تاپ با psx download helper منتقلش كنيد
خیلی زیاد میشه دیسک میشه بدون نصب اپدیت رفت اونجوری با اپدیت حجم میره بالا زایا دیسک اینه حداقلش

سلام به همه
دوستان چطور میشه ظرفیت های 1 و 2 و 3 یه بازی دیجیتالی رد به افراد مختلف داد؟ روشش چیه؟
اگر تاپیکی هست که این موضوع رو آموزش کامل داده لطف کنید به من بدینش!
مرسی

سلام.
من یه بازی ps4 گرفتم ولی یادم رفت از فروشنده بپرسم بازی ریجن 1 یا 2 عه.از کجا باید بفهمم مال کدوم ریجنه؟ایا ریجن 1 و 2 تفاوتی دارند؟
پشت جعبه ی بازی شماره ریجن رو میزاره کناره یه کره زمین ! ریجن هم تنها کاربردش برای خرید DLC بازی هست که باید ریجن بازی با ریجن اکانتت یکی باشه وگرنه نمیشه خرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or