هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پس میدم همینجوری بازیا رو بریزه

اگه دستگاه بن بشه فقط آنلاین نمیشه بازی کرد؟واسه دستگاه مشکلی پیش نمیاد،یعنی آفلاین رو میشه مثل قبل بازی کرد؟
بله میشه افلاین استفاده کرد ولی از دیسک دیگه نمیتونید اکانت بزنید
دستگاه بن بشه دیگه ارزشی نداره خب نه میشه انلاین زد نه میشه از اکانت استفاده کرد دیگه کاملا بی ارزش میشه
بازیا به بخش انلاینشون وصل نمیشن و از امکانات دیگه مثل سرویسای استریم هم نمیشه استفاده کرد
شما خیلی راحت میتونید بازی دست دوم بخرید بعدم بفروشید خیلی وقتا از اکانتای هکی هم ارزونتر درمیاد براتون چون یه بازی جدید اکانت هکیش تا 50تومن هم پیدا میشه درصورتی که دیسک بگیرید بفروشید هزینش کمتره
بعدم خواستید استفاده کنید خودتون برید بخرید اون فروشنده نهایتا 70ت برای خودش درمیاد بقیش رو میکنه تو پاچتون

• Like
Reactions: shahriyar_pc
دوستان یه سوالی دارم که هرچی میگردم جوابشو پیدا نمیکنم ~X(
من قبلا بازی هکی ریخته بودم بعد دونه دونه بازیا و اکانتارو پاک کردم اخرم کل دستگاهو از safe mode یا هرچی هست اسمش فرمت کردم ولی الان که اکانت خودمو ساختم میبینم که پلاس دارم !!!!! اوایل فکر میکردم اون 14 روز رایگانه ولی الان نزدیک 2 ماهه که رایگان انلاین بازی میکنم !!! امکان اینکه اکانتای هکی مونده باشه هست؟؟؟ یا مثلا deactive نکرده باشم اکانتارو !!!
خب در صورتی که هنوز اکانتای هکی مونده باشه چجوری میتونم با این شرایط برای همیشه deactive شون کنم؟؟؟؟

بله میشه افلاین استفاده کرد ولی از دیسک دیگه نمیتونید اکانت بزنید
دستگاه بن بشه دیگه ارزشی نداره خب نه میشه انلاین زد نه میشه از اکانت استفاده کرد دیگه کاملا بی ارزش میشه
بازیا به بخش انلاینشون وصل نمیشن و از امکانات دیگه مثل سرویسای استریم هم نمیشه استفاده کرد
شما خیلی راحت میتونید بازی دست دوم بخرید بعدم بفروشید خیلی وقتا از اکانتای هکی هم ارزونتر درمیاد براتون چون یه بازی جدید اکانت هکیش تا 50تومن هم پیدا میشه درصورتی که دیسک بگیرید بفروشید هزینش کمتره
بعدم خواستید استفاده کنید خودتون برید بخرید اون فروشنده نهایتا 70ت برای خودش درمیاد بقیش رو میکنه تو پاچتون
الانم دیسک زیاد به صرفه نیست قیمتای الکی میدن واقعا مثلا ریمستر گاد اف وار که تازه قدیمیترین بازیه ۷۰ قیمت میزنن نهایت ۵۰ تومنه . ادم بتونه دانلود کنه به صرفه تره قانونی بعضی مواقع

سلام
من یه باندل خریدم که روی PS4 یک اکانت ۳ ماهه psn+ هم داره منتهی با ثبت این کد مشکل جدی دارم.
فکر کنم این کد پلاس برای آمریکا نباشه چون روی کارتش آدرس eu.playstation.com‌ رو نوشته
من هر چی رو اکانت آمریکا سعی می کنم ارور the code you entered may not be correct or may no longer be valid میده.
از طرفی وقتی رو همین اکانت میخوام اکانت ۱۴ روزه رایگان رو بگیرم میگه باید اطلاعات کردیت کارت ثبت کنی که نه کردیت کارت واقعی دارم و نه تونستم فیکی که کار کنه پیدا کنم.
یک اکانت انگلیس هم ساختم که وقتی ردیم کد ۱۲ رقمی رو میزنم باز میگه باید اطلاعات کردیت کارت رو وارد کنی.

یعنی هر راهی رفتم به در بسته خورد. پس بقیه چطور فیفا و بقیه بازی هارو آنلاین بازی می‌کنن؟ پیر شدم راهنمایی کنید لطفا

سلام
من یه باندل خریدم که روی PS4 یک اکانت ۳ ماهه psn+ هم داره منتهی با ثبت این کد مشکل جدی دارم.
فکر کنم این کد پلاس برای آمریکا نباشه چون روی کارتش آدرس eu.playstation.com‌ رو نوشته
من هر چی رو اکانت آمریکا سعی می کنم ارور the code you entered may not be correct or may no longer be valid میده.
از طرفی وقتی رو همین اکانت میخوام اکانت ۱۴ روزه رایگان رو بگیرم میگه باید اطلاعات کردیت کارت ثبت کنی که نه کردیت کارت واقعی دارم و نه تونستم فیکی که کار کنه پیدا کنم.
یک اکانت انگلیس هم ساختم که وقتی ردیم کد ۱۲ رقمی رو میزنم باز میگه باید اطلاعات کردیت کارت رو وارد کنی.

یعنی هر راهی رفتم به در بسته خورد. پس بقیه چطور فیفا و بقیه بازی هارو آنلاین بازی می‌کنن؟ پیر شدم راهنمایی کنید لطفا
سلام
برای انلاین زدن شما گیفت بخرین راهش همینه

درسته اون کد برای اکانت اروپاست کنسول
اینکه چرا CC میخاد نمیدونم انگاری جدیدا قوانینو عوض کردن

سلام
برای انلاین زدن شما گیفت بخرین راهش همینه

درسته اون کد برای اکانت اروپاست کنسول
اینکه چرا CC میخاد نمیدونم انگاری جدیدا قوانینو عوض کردن
همین CC خواستن منو می‌ترسونه که گیفت آمریکا هم بخرم باز CC بخواد و من نتونم ثبت کنم

همین CC خواستن منو می‌ترسونه که گیفت آمریکا هم بخرم باز CC بخواد و من نتونم ثبت کنم
خیر خودم خیلیا داریم استفاده میکنیم و نخاسته ازمون
اگه بازم دودلین برای اطمینان میتونین یه ۵ دلاری کیف پولو شارژ کنین تا خیالتون راحت شه
بعد اقدام به پلاس یا رقم دلاری بیشتر کنین

خیر خودم خیلیا داریم استفاده میکنیم و نخاسته ازمون
اگه بازم دودلین برای اطمینان میتونین یه ۵ دلاری کیف پولو شارژ کنین تا خیالتون راحت شه
بعد اقدام به پلاس یا رقم دلاری بیشتر کنین
الان که دوباره تست کردم دیدم حتی روی اکانت انگلیس هم باز این کد انگلیس ارور code you entered may not be correct or may no longer be valid
احتمالا فروشنده جعبه رو باز کرده و کد رو استفاده کرده و لاشه کارت رو انداخته ته جعبه واسه ما. دمش گرم
چون دلیل دیگه‌ای وجود نداره برای ردیم شدن کد

• Like
Reactions: GameMasterr
برای تمیز کردن کنسول از دستمال و اب استفاده کنم مشکلی نداره؟ با این که زیاد دستگا رو دست نمیزنم ولی روی خود کنسول یکم جای انگشت و لمس دست مونده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or