هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازی fifa 2016 رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم دیتاشو بریزم. با برنامهpsx وصل نمیشه به کنسول.. راه دیگه داره؟ با خود کنسول راهی نیس سرعت دانلود بره بالاتر... با فورجی ایارنسل سرعتم 1 تا 2 مگابایت میره. ولی تو کنسول 200 کیلوبایت نهایتش. راه حل دیگه داره؟

سلام دوستان . کنسول دوستم بن شده . اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید که چجوری بفهمیم دائم یا موقت . و ساعت های لایو چت با پلی استیشن هم اگه میشه بگید . ممنونم میشم . میدونم سوال تکراریه ولی چون هیچوقت نیاز نبود جواباشو نمیخوندم

دیتای درایو کلاب حدود 14 گیگه. ولی توی کنسول نوشته حدود 20 گیگ + خورده ای( یادم نیست دقیقا چقدر برای اپدیتش)
هر جور حساب کردم خود دیتا و اخرین اپدیت رو هم که دانلود کنم بازم کمتر از اون چیزی میشه که توی کنسول نوشته

سلام دوستان
خسته نباشید
من تازه دو روزه که PS4 سفارش دادم البته هنوز به دستم نرسیده
ببخشید چندتا سوال از گیمر های عزیز داشتم
میخواستم بدونم من با خرید اکانت های ظرفیت 2 هر بازی میتونم اونا رو دائمی نگه دارم؟
میتونم چند تا اکانت ظرفیت 2 بخرم؟ میشه همه رو به اکانت شخصی خودم انتقال بدم؟
راستی ببخشید جریان این اکانت های پلاس چیه؟ به چه دردی میخورن؟
به صرفه ترین راه واسه خرید بازی های PS4 چیه؟ که بازی ها رو بشه دائمی نگه داشت
میتونم بازی ها رو از PS Store بخرم بعد دیتاشو با هارد اکسترنال به PS4 انتقال بدم؟
ببخشید طولانی شد
سپاس از همه ی شما عزیزان

سلام دوستان
خسته نباشید
من تازه دو روزه که PS4 سفارش دادم البته هنوز به دستم نرسیده
ببخشید چندتا سوال از گیمر های عزیز داشتم
میخواستم بدونم من با خرید اکانت های ظرفیت 2 هر بازی میتونم اونا رو دائمی نگه دارم؟
میتونم چند تا اکانت ظرفیت 2 بخرم؟ میشه همه رو به اکانت شخصی خودم انتقال بدم؟
راستی ببخشید جریان این اکانت های پلاس چیه؟ به چه دردی میخورن؟
به صرفه ترین راه واسه خرید بازی های PS4 چیه؟ که بازی ها رو بشه دائمی نگه داشت
میتونم بازی ها رو از PS Store بخرم بعد دیتاشو با هارد اکسترنال به PS4 انتقال بدم؟
ببخشید طولانی شد
سپاس از همه ی شما عزیزان
بله,اگر قانونی باشن میتونی دائمی نگه داری البته اگر قصد ارشیو کردن بازیها رو داری که بنظر من همه بازیها ارزش اینکار رو ندارن بازیها رو بصورت فیزیکی و دسته دوم بخر اینجوری با صرفه تر هست
شما هر چند تا اکانت ظرفیت 2 میتونی داشته باشی و میتونی بازیها رو روی اکانت خودت بازی کنی ولی ی بدی که داره باید برای هر ظرفیت یه یوزر بسازی باعث شلوغ شدن صفحه لاگین میشه
اکانت پلاس هم برای انلاین بازی کردن هست بیشتر
خرید دسته دوم بازیها بهترین راه هست
میتونی بازیها رو از پلی استور بخری ولی دیتاش رو باید از طریق لپ تاپ یا کامپیوتری که کارت شبکه قوی داشته باشه بریزی,مغازه دار ها هم دیتا میریزن روی کنسول

دوستان بهترین تنظیم تصویر پرو برای ال ای دی که 4K و HDR ساپورت کنه چیه؟
ی سوال دیگه:نمیشه در 60HZ حالت RGB بازی کرد؟وقتی که هوریزون رو بازی میکنم خودش اتوماتیک کالر فرمتش میشه ?YUV422(HDR)

Last edited by a moderator:
بازی fifa 2016 رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم دیتاشو بریزم. با برنامهpsx وصل نمیشه به کنسول.. راه دیگه داره؟ با خود کنسول راهی نیس سرعت دانلود بره بالاتر... با فورجی ایارنسل سرعتم 1 تا 2 مگابایت میره. ولی تو کنسول 200 کیلوبایت نهایتش. راه حل دیگه داره؟
موقعی که با برنامه کار میکنید حتما انتی ویروس رو غیرفعال کنید تا اجازه بده اتصال برقرار بشه
متاسفانه بهترین راه همین دانلود از طریق psx هست چون سرعت دانلود خود کنسول خیلی کمه

دیتای درایو کلاب حدود 14 گیگه. ولی توی کنسول نوشته حدود 20 گیگ + خورده ای( یادم نیست دقیقا چقدر برای اپدیتش)
هر جور حساب کردم خود دیتا و اخرین اپدیت رو هم که دانلود کنم بازم کمتر از اون چیزی میشه که توی کنسول نوشته
من پارسال که خریدم و بازی کردم 16 گیگ بود
چطور واسه شما 14 گیگه!
اونی که تو ps4 زده درسته
با psx لینک دانلود از خوده کنسولت بگیر و با pc دانلود کن که خیال راحت باشه

• Like
Reactions: rezaa2016
برای منم میزنه 20 گیگ

سلام.من میخوام تا چند روز دیگه PS4 بگیرم.یکی از دوستام ک گیم نت داره میگه بازی رو با ۶۰تومن ریختن روی هاردش و الان اینترنتی هم میتونه بازی کنه و دستگاهش بن نمیشه،آیا منم بدم بازیهارو واسم اینجوری بریزه؟مشکلی نداره؟

و یه سوال دیگه اینکه میگن هنگام خرید فروشنده ۱۰تا بازی میریزه ۲۰۰تومن!!این بازیها چطور؟بهشون اعتمادی هست؟

سلام.من میخوام تا چند روز دیگه PS4 بگیرم.یکی از دوستام ک گیم نت داره میگه بازی رو با ۶۰تومن ریختن روی هاردش و الان اینترنتی هم میتونه بازی کنه و دستگاهش بن نمیشه،آیا منم بدم بازیهارو واسم اینجوری بریزه؟مشکلی نداره؟

و یه سوال دیگه اینکه میگن هنگام خرید فروشنده ۱۰تا بازی میریزه ۲۰۰تومن!!این بازیها چطور؟بهشون اعتمادی هست؟
همون اکانت هکی هست ۱۰ تا بازی ۲۰۰ تومن

درمورد سوال اول هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بگید چون از سوال دومم مهمتره واسم.
همینطور که گفتم اینترنتی هم میتونه بازی کنه و بن هم نمیشه؟
اون بستگی به بازیش داره اگه بازی جدید بوده و یا بازیای محبوب مثل فیفا بوده اونم اکانتش هکیه با اکانت هکی میشه انلاینم بازی کرد ولی احتمال قفل شدن بازی زیاده احتمال بن شدن کنسول هم هست
اگه بازی تقریبا قدیمی بوده یا مثلا قیمت دیسکشم پایین بوده ممکنه اکانت قانونی (ظرفیت 2 یا 3) خریده باشه که اون مشکل بن شدن نداره

• Like
Reactions: SHANSER
درمورد سوال اول هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بگید چون از سوال دومم مهمتره واسم.
اگه بازی به صورت فیزیکی یا دیجیتالی خریده بشه هیچ مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاد ( دیجیتالی : ظرفیت یک یا دو یا سه )
ولی اگه هکی بریزی امکان بن شدن هست

• Like
Reactions: shahriyar_pc
در ادامه :
حالا دو راه داری یا قانونی میخری دونه دونه که میاد روی اکانت psn خودت یا هکی میخری چند تا چندتا هکی دنگ فنگ نداره فقط باید مواظب باشی مثلا اگر طرف توی حسابش دلار داره نری خرج کنی همین الان شش ماهه دارم انلاین بازیمیکنم بدون مشکل و بن شدن غیره

اون بستگی به بازیش داره اگه بازی جدید بوده و یا بازیای محبوب مثل فیفا بوده اونم اکانتش هکیه با اکانت هکی میشه انلاینم بازی کرد ولی احتمال قفل شدن بازی زیاده احتمال بن شدن کنسول هم هست
اگه بازی تقریبا قدیمی بوده یا مثلا قیمت دیسکشم پایین بوده ممکنه اکانت قانونی (ظرفیت 2 یا 3) خریده باشه که اون مشکل بن شدن نداره

گیم نت داره،خیلی بازیارو اینجوری گرفته،فیفا هم هست

اگه بازی به صورت فیزیکی یا دیجیتالی خریده بشه هیچ مشکلی برای دستگاه بوجود نمیاد ( دیجیتالی : ظرفیت یک یا دو یا سه )
ولی اگه هکی بریزی امکان بن شدن هست

در ادامه :
حالا دو راه داری یا قانونی میخری دونه دونه که میاد روی اکانت psn خودت یا هکی میخری چند تا چندتا هکی دنگ فنگ نداره فقط باید مواظب باشی مثلا اگر طرف توی حسابش دلار داره نری خرج کنی همین الان شش ماهه دارم انلاین بازیمیکنم بدون مشکل و بن شدن غیره

پس میدم همینجوری بازیا رو بریزه

اگه دستگاه بن بشه فقط آنلاین نمیشه بازی کرد؟واسه دستگاه مشکلی پیش نمیاد،یعنی آفلاین رو میشه مثل قبل بازی کرد؟

گیم نت داره،خیلی بازیارو اینجوری گرفته،فیفا هم هست

پس میدم همینجوری بازیا رو بریزه

اگه دستگاه بن بشه فقط آنلاین نمیشه بازی کرد؟واسه دستگاه مشکلی پیش نمیاد،یعنی آفلاین رو میشه مثل قبل بازی کرد؟
اگه دستگاه بن شه کلا دیگه نمیشه بازی کرد
اون بن شدن اکانته که میشه افلاین زد
درکل ارزش نداره خرید قانونی خیلی بصرفه تر و بهتره

• Like
Reactions: shahriyar_pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or