هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای تمیز کردن کنسول از دستمال و اب استفاده کنم مشکلی نداره؟ با این که زیاد دستگا رو دست نمیزنم ولی روی خود کنسول یکم جای انگشت و لمس دست مونده..
من دستمال مانیتور رو یه خورده خیلی کم نمدار میکنم و روی کنسول میکشم.

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

سلام داداشای گل بالاخره سال مضخرف کنکور ما دیروز تموم شد~X(:))
بگید بازی های خوب از نظرتون که توی 1سال و نیم گذشته اومده رو تا ما بازگردیم8->

بعد
بین BF1 و Rainbow کدوم؟

سلام دوستان؛
بنظرتون بهترین راه برای خرید بازی پلی 4 کدومه ؟ در ضمن ما دونفریم یعنی می‌شه اکانتمون رو شِیر کنیم.
خرید مستقیم از استور با پلی نتورک؟
خرید فیزیکی بازی؟
یا خرید اکانت شرینگ و ...

سلام دوستان؛
بنظرتون بهترین راه برای خرید بازی پلی 4 کدومه ؟ در ضمن ما دونفریم یعنی می‌شه اکانتمون رو شِیر کنیم.
خرید مستقیم از استور با پلی نتورک؟
خرید فیزیکی بازی؟
یا خرید اکانت شرینگ و ...
سلام
فیزیکی مشترکی
یعنی بازی پولش نصف میشه یکی بازی کرد میده بعدی موقع فروش هم نصف نصف
یا دوتان دوتا بازی جدا بگیرین مثلا( یکی بتل یکی کالاف) بعد بازیها معاوضه بعد اتمام بازی ها تحویل بازی به صاحبش حالا طزف میخاد بفروشه نگه داره مال خودشه و..
خودم روش دوم و اجرا میکنم

• Like
Reactions: amir72

بعد
بین BF1 و Rainbow کدوم؟
bf1 , سروراش ترکیده همه مشکل ذارن سر این موضوع منم بی خیال شدم رنبو بگیر

بعد
بین BF1 و Rainbow کدوم؟
درود
به امید موفقیتتون در کنکور:)
اینا رو من بازی کردم و فکر میکنم ارزش تجربه کردن رو داره(حالا نمیدونم کدوماشو شما بازی کردی)
اول بگم که از اون دوتا قطعا بتل 1 رو انتخاب میکنم
خب نمیدونم خبر دارین که کراش جدیدا واسه ps4 ریمستر شده حالا ممکنه دوست داشته باشین به یاد خاطرات گذشته مجدد بازی کنید
بازی Dishonored 2 هست که اگر به سبک مخفی کاری علاقه دارید قطعا بهترین گزینه بازار فعلا همینه(البته اپدیت باید بشه تا افت فریمش برطرف بشه)
یه AAA توپ انحصاری با نام Horizon Zero Dawn هست که قطعا باید تجربش کنید
گاست ریکون رو هم داریم که هم داستانیش خوبه و هم انلاینش
بازیه Nioh رو داریم که شباهت زیادی به اثار میازاکی داره حالا نمیدونم از سولز و bb تا چه حد خوشتون میاد
ژانر ترسناک و دلهره هم که اویل7 رو جدیدا معرفی کرده که بازم ارزش بالایی داره
یه شوتر خیلی خوبه دیگه که اتفاقا بخش داستانی فوق العاده و همینطور انلاین خوبی داره هست به نام تایتان فال نسخه 2 که خیلی خوبه
و......
حالا شما اول میتونید برید سراغ اینا:)

• Like
Reactions: se7en sin
چرا سوال من حذف شده!؟
اگه بخوام اکانت قانونی از یکی دیگه بخرم چطور میتونم مطعمن شم اکانت کامل مال خودم میشه!

پسورد رو عوض کن و وقتی اکانت میخری کلا تمامی مشخصاتش رو باید بگیری. من ندیدم تا حالا اکانت این مدلی بدن ولی. کلا روی اکانت خودت و بازی فیزیکی بخری به نظرم بهتره. این ظرفیت ۱ و ۲ و ۳ هم الکیه و اصلا اکانت رو نمیدن بهت کامل!

• Like
Reactions: Saeedrz70
سلام
من دیسک driveclub رو گذاشتم تو PS4 و گفت باید ۱۷ گیگ دیتا دانلود کنم و نه سرعت اینترنت من و نه حجمش اجازه این کارو نمیده
چاره چیه؟ راه و روشی هستش که من مثلا از طریق فلش دیتا رو بریزم جاش؟ بعد این کار صدمه‌ای به PS4 نمیزنه؟
راستی یه جای مطمئن معرفی کنید من بتونم اکانت پلاس یک ماهه بخرم :)

آخرین ویرایش:
کسایی که پرو دارن راضی هستن ؟ میگن خیلب داغ میکنه در حد ذوب شدن گرافیک ؟واقعا اینطوریه ؟ به صرفه هست این همه پول بدم تو این وضع بد اقتصادی

سلام
من دیسک driveclub رو گذاشتم تو PS4 و گفت باید ۱۷ گیگ دیتا دانلود کنم و نه سرعت اینترنت من و نه حجمش اجازه این کارو نمیده
چاره چیه؟ راه و روشی هستش که من مثلا از طریق فلش دیتا رو بریزم جاش؟ بعد این کار صدمه‌ای به PS4 نمیزنه؟
سلام
اگر من جای شما باشم از بسته های نامحدود ایرانسل و همراه استفاده میکردم.
روش های دیگر هم هست که دوستان تخصص دارن توضیح میدن

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

سلام

اون دیتا در اصل آپدیت اجباریه
از طریق فلش نمیشه
اگر اینترنت خوبی نداری یا دستگاه رو بده بیرون خودشون برات آپدیت بکنن یا یه هارد یا فلش ببر و بگو آپدیت رو برات بریزن توش و بعد از طریق نرم افزار PSX Download Helper (که توی انجمن هست) با کامپیوتر منتقلش کنی به کنسول
صدمه ای هم نمیزنه

کسایی که پرو دارن راضی هستن ؟ میگن خیلب داغ میکنه در حد ذوب شدن گرافیک ؟واقعا اینطوریه ؟ به صرفه هست این همه پول بدم تو این وضع بد اقتصادی

اگر تلویزیون 4K HDR خوب داری آره بگیر ولی اگر نداری بیخیالش شو
این داغی و ذوب شدن شایعه ی مسخره ای بیش نیست توجه نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or