هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن. واقعا ممنونم
1610 گرفتم کد 7016B رو به اضافه یه دسته به قیمت 165 تومن

من اکانت psn از قدیم دارم.
برای خرید کردیت و دانلود و خرید بازی دیجیتال از کجا بفهمم اکانتم ریجن چنده ؟ صرفا همین که ادرسم رو توی امریکا وارد کردم اکانتم ریجن 1 میشه؟
اگه میشه دوستان منو هم اد کنن
kirk-hammedd
بله اکانت به ادرسی که موقع ساخت زدین میشه رجنتون
امریکا میشه ۱

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
سلام.امروز the last of us دسته دو خریدم.نصب شد.رفتم اجرا کنم صفحه لود اومد و بعد چند ثانیه ارور داد که نمیتونه دیسک رو بخونه بعدش ارور CE-34878-0 اومد.بازی رو آپدیت کردم.دستگاه هم آپدیت بود.حل نشد.دیسک هم خش نداره فقط دو تا لکه باریک داره.می ترسم تمیز کنم یک وقت خشدار بشه.چیکار کنم؟

سلام.امروز the last of us دسته دو خریدم.نصب شد.رفتم اجرا کنم صفحه لود اومد و بعد چند ثانیه ارور داد که نمیتونه دیسک رو بخونه بعدش ارور CE-34878-0 اومد.بازی رو آپدیت کردم.دستگاه هم آپدیت بود.حل نشد.دیسک هم خش نداره فقط دو تا لکه باریک داره.می ترسم تمیز کنم یک وقت خشدار بشه.چیکار کنم؟
همون موقع خرید نگا میکردین لکو میدیدین میگفتین نمیخاینش
یا خودتون تمیزش کنید اگه شد که هیچ
اگه میرترسین بدتر شه برین پس بدین همون مقازه اگه قبول کنه تازه

• Like
Reactions: پی اس4
همون موقع خرید نگا میکردین لکو میدیدین میگفتین نمیخاینش
یا خودتون تمیزش کنید اگه شد که هیچ
اگه میرترسین بدتر شه برین پس بدین همون مقازه اگه قبول کنه تازه
اون موقع کامل نگاه کردم مشکلی ندیدم.با چی تمیزش کنم؟ دستمال عینک خوبه؟

با سلام
من و دوستم هردو یک اکانت داریم و بازی ها رو اشتراکی و نصف نصف میخریم و پلاس هم داریم
اما الان که می خوایم با یک اکانت مشترک هر دو روی دو دستگاه ps4 آنلاین بشیم یکیمون که آنلاین میشه اون یکی رو میندازه بیرون !!!! میشه کاری کرد هر دو بازی کنیم با هم آنلاین و مشکلی پیش نیاد ؟
میشه راهنمایی بفرمایید باید چیکار کنم ؟ ممنون

اینطوری که شما خریدید نمیشه شیر کردن بازی!

یکیتون یه اکانت جدید بسازه داخل دستگاه، بعد اکانتی که بازی خریده رو روی دستگاهش اکیتو پرایمری کنه، بعد یکی روی اکانت جدید بازی کنه، اون یکی هم که اکانت روی دستگاهش اکتیو نیست توی اکانتی که بازی خریدید بازی کنه

اینطوری که شما خریدید نمیشه شیر کردن بازی!

یکیتون یه اکانت جدید بسازه داخل دستگاه، بعد اکانتی که بازی خریده رو روی دستگاهش اکیتو پرایمری کنه، بعد یکی روی اکانت جدید بازی کنه، اون یکی هم که اکانت روی دستگاهش اکتیو نیست توی اکانتی که بازی خریدید بازی کنه
ممنون از راهنماییت اما با شیر کردن مشکل دارم و هنوز یاد نگرفتم
من یک اکانت جدید ساختم و اکانت اصلی هم پرایمری کردم . الان موندم اکانت جدید رو چه جوری شیر کنم که بتونم همه بازی ها رو آنلاین باهم بازی کنیم
ببخشید دیگه من یکم توی این زمینه تازه کارم و نیازمند کمک شما دوستان عزیز هستم
ممنون اگر کامل تر برام توضیح بدید

ممنون از راهنماییت اما با شیر کردن مشکل دارم و هنوز یاد نگرفتم
من یک اکانت جدید ساختم و اکانت اصلی هم پرایمری کردم . الان موندم اکانت جدید رو چه جوری شیر کنم که بتونم همه بازی ها رو آنلاین باهم بازی کنیم
ببخشید دیگه من یکم توی این زمینه تازه کارم و نیازمند کمک شما دوستان عزیز هستم
ممنون اگر کامل تر برام توضیح بدید

ببین شیر کردن اینطوری

اول داخل یکی از اکانتهاتو(اکانت شخصی خودتون که اکانت اصلیتون هست) یه بازی میخرید(اکانت A) ، بعد کسی که بازیو روی اکانت خودش خریده، اول اکانت (A) رو از روی دستگاه خودش دی اکتیو میکنه ، بعد اکانتش رو میده به دوستش و اون اکانت رو (A) رو وارد دستگاه میکنه و روی دستگاه اکتیو پرایمری هم میزنه

حالا صاحب اکانت داخل اکانت خودش(A) و روی دستگاه خودش بازی میکنه و طرف دوم هم روی اکانت خودش(B) و روی دستگاه خودش بازی میکنه

قاعده کار به این ترتیبه که هروقت یه اکانت روی یک دستگاه اکتیو پرایمری بشه، بازیها + پلاس برای همه اکانتهای داخل اون دستگاه فعال میشه و قابل بازی کردنه

ببین شیر کردن اینطوری

اول داخل یکی از اکانتهاتو(اکانت شخصی خودتون که اکانت اصلیتون هست) یه بازی میخرید(اکانت A) ، بعد کسی که بازیو روی اکانت خودش خریده، اول اکانت (A) رو از روی دستگاه خودش دی اکتیو میکنه ، بعد اکانتش رو میده به دوستش و اون اکانت رو (A) رو وارد دستگاه میکنه و روی دستگاه اکتیو پرایمری هم میزنه

حالا صاحب اکانت داخل اکانت خودش(A) و روی دستگاه خودش بازی میکنه و طرف دوم هم روی اکانت خودش(B) و روی دستگاه خودش بازی میکنه

قاعده کار به این ترتیبه که هروقت یه اکانت روی یک دستگاه اکتیو پرایمری بشه، بازیها + پلاس برای همه اکانتهای داخل اون دستگاه فعال میشه و قابل بازی کردنه
ایا با این روش میشه هر دو نفر همزمان انلاین باشن؟( مولتی پلیر؟)

آخرین ویرایش:
ببین شیر کردن اینطوری

ممنون از لطفت پس اینجوریه که کسی که اکانت اصلی رو داره ظرفیت 1 میشه ( چون پرایمری نیست لازمه برای بازی کردن باری های خریداری شده حتما آنلاین بشه اول ) و کسی که اکانت دوم رو ساخته ظرفیت دو میشه که میتونه آنلاین و آفلاین استفاده کنه
درست گفتم ؟

سوال دومم هم اینه که امکان اینکه اکانت اصلی پرایمری بمونه و اکانت دوم غیر پرایمری باشه و باهم آنلاین بزنن نیست و حتما باید بصورتی باشه که شما توضیح دادید .
اینم درست گفتم ؟

ممنون

ممنون از لطفت پس اینجوریه که کسی که اکانت اصلی رو داره ظرفیت 1 میشه ( چون پرایمری نیست لازمه برای بازی کردن باری های خریداری شده حتما آنلاین بشه اول ) و کسی که اکانت دوم رو ساخته ظرفیت دو میشه که میتونه آنلاین و آفلاین استفاده کنه
درست گفتم ؟

سوال دومم هم اینه که امکان اینکه اکانت اصلی پرایمری بمونه و اکانت دوم غیر پرایمری باشه و باهم آنلاین بزنن نیست و حتما باید بصورتی باشه که شما توضیح دادید .
اینم درست گفتم ؟

ممنون

اکانت اصلی میشه ظرفیت 3 در واقع ولی توضیحاتت درسته

بله درست گفتی ، اصلا همچین چیزی امکان نداره و حتما باید اکانت روی دستگاه دوم اکتیو شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or