shahriyar_pc
کاربر سایت
هم پک یه دسته داره هم دو دستهدوستان PS4 یه دستگیره تووش داره یا دو تا؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
هم پک یه دسته داره هم دو دستهدوستان PS4 یه دستگیره تووش داره یا دو تا؟
اصلا نمیتونید همچین کاری کنیددوستان من يه سيوي از پلي دوستم گرفتم ميخوام بريزم داخل پلي خودم نميشه دليلش چيه ؟
چندتا سيو هم از اينترنت گرفتم بازم نشد
سلامسلام خدمت دوستان.
من الان یه مشکلی که دارم اینه که از دیروز هرچی بازی میخوام با کنسول دانلود کنم ارور میده. دیروز که بازی های پلاس رو زدم ارور داده و امروز هم که دوتا بازی خریدم از استور و همین مشکل دوباره تکرار شد
راه حلی چیزی نداره؟
چه اروري ميده؟سلام خدمت دوستان.
من الان یه مشکلی که دارم اینه که از دیروز هرچی بازی میخوام با کنسول دانلود کنم ارور میده. دیروز که بازی های پلاس رو زدم ارور داده و امروز هم که دوتا بازی خریدم از استور و همین مشکل دوباره تکرار شد
راه حلی چیزی نداره؟
اخه من خودم 3 ماه پیش خودم یه سیو از اینترنت گرفتم واسش ریختم اجرا داداصلا نمیتونید همچین کاری کنید
سیو های هر اکانت و پروفایل مخصوص خودش هست
وقتی گیف کارت خریدین کدشو در قسمت ردیم وارد کنید تمامرفقا من چجوری میتونم به اکانتم پول شارژ کنم؟ دفعه اول کلا چجوری اکانتمو شارژ پولی کنم؟
و بعد که پولمو خرج کردم، چجوری باز دوباره شارژ کنم؟
آها، پس همیشه برای شارژ پولی باید گیف کارت بخریم؟وقتی گیف کارت خریدین کدشو در قسمت ردیم وارد کنید تمام
redeem
ارهآها، پس همیشه برای شارژ پولی باید گیف کارت بخریم؟
و اینکه redeem کجاست؟
نه از مبین نت سرویس میگیرم.سلام
از مخابرات نت دارین؟
الان بیرونم درست یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم مینوشت "cannot download"چه اروري ميده؟
نگاه كنيد ببينيد چقدر فضاي خالي داريد؟نه از مبین نت سرویس میگیرم.
الان بیرونم درست یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم مینوشت "cannot download"
نوشته دیگه برات بن شدی.سلام دوستان
چند تا اکانت هکی ریختم رو ps4
تا الان داشتم بازی میکردم ولی امروز موقع کانکت شدن این پیغام اومد
Play station network access form this ps4 banned or temporary suspended (ws-37338-4)
یعنی چی شده ؟
من با نرم افزار پلی استیشن توی موبایل میرم تو اکانتم مشکلی نیست . ولی از ps4 میرم موقع تست کانکت جولوی playstation acount گزینه fail میاد .
راهی هست درست بشه ؟
اصلا چرا اینچوری شده ؟ من که از پولای یارو خرج نکردم . طرف فقط میتونسته منو deactive کنه . درست میگم ؟
اونجا که نوشته temporay یعنی چند وقت ؟
جالب اینجاست که از تو لیست دانلود میتونم بازی هارو دانلود کنم هنوز