آپدیت بازی رو نمیتونین آفلاین بریزینسلام
من کنسولما را دادم بیرون برام بازی ریخته اونموقع خودم چیزی بلد نبودم.
بعد به من گفت انلاین نشو و گرنه بازی ها میپره الان که یکم اطلاعات دارم فک کنم بازی ها ظرفیت 1 باشن.
حالا من چجوری ریجن بازیم را بفهمم که آپدیتش را دانلود کنم و آفلاین بریزم رو کنسول؟
یوزرنیم و پسوورد رو میدین کسی که ظرفیت ۲ باشه اکانت رو پرایمری میکنه کسی که ظرفیت ۳ باشه باید آنلاین باشه با اکانت بازی کنهسلام دوستان خسته نباشید
یک سوال داشتم
چطور میشه ظرفیت های 2 و 3 در یک اکانت دیجیتالی رو فروخت؟
با تشکر
به چصورت فرمتش كرديد؟ منم يبار ويندوز نصب كردم ساپورت نكرد كنسولسلام دوستان من با رو فلشم با فایل ایزو ویندوز ۱۰رو نصب کردم رو لپتاپ الان فلشمو فرمت هم کردم ولی ps4 دیگه ساپورتش نمیکنه چیکار کنم؟
مرسی درست شدبه چصورت فرمتش كرديد؟ منم يبار ويندوز نصب كردم ساپورت نكرد كنسول
بصورت fat32 فرمتش كردم درست شد
کسی نمیدونست ؟سلام دوستان
اين ارور Snapshot failed بازى NFS رو چجوري ميشه فيكسش كرد؟؟
با پشتيباني سوني صحبت كنيد دليلتون رو توضيح بديد ريفاند ميكنن براتونسلام
من یه بازی با dlc رو واسه اکانت ریجن 1 ام دیجیتالی خریدم
ولی اکانت بازیم واسه اروپاس الان فهمیدم که باید حتما واسه ریجن 2 میخریدم
میخواستم بدونم که میشه اون 2 تا رو یه جوری refund کرد بازی رو دانلود و نصبشم کردم
اپدیتش زیر ۴.۵با سلام و خسته نباشید دوستان الان ps4 pro آکبند چه آپدیتی روشه و آیا نیاز به آپدیت جدید داره ؟ چون بعضیا آپدیت 4.50 یا 4.70 ریختن به مشکل برخوردن.؟؟؟؟
سوال دیگم اینکه مشکل داغی و... نداره کلا مشکل و خرابیاش چه طور نسبت به اسلیم ؟؟؟ من tv4k دارم اسلیم بگیرم یا پرو ؟ و به نظرتون الان بخرم خوبه یا تو هفته اول تیر .
پرو نسبت به اسلیم و نسخه معمولی یه سری برتری هایی داره بزرگترینش کیفیت بهتر و اجرای یه سری عناوین بصورت 4k هست (که البته نیاز به تلویزیون 4k هم دارید)سلام. دوستان بنده کاملا صفر کیلومتر هستم و میخوام ps4 بگیرم. چندتا سوال داشتم ازتون. ممنون میشم راهنمایی کنید
اسلیم و پرو چه فرقی باهم دارن؟ آیا ممکنه بازی بیاد که توی اسلیم اجرا نشه و پرو بخاد؟ چرا باید پول اضافه بدیم و پرو بگیریم؟ یه قیمت از هرکدوم میدید؟
واسه خرید چه اطلاعاتی راجع به PS4 و مدلهاش باید داشته باشم؟
یه کم راجع به پلاس توضیح میدید
یه فروشنده ای میگفت 400 میگیرم براتون 20تا بازی میریزم. چطور این کار رو انجام میده؟
ممنون میشم در مورد خرید PS4 کلا هرچی که لازم هست رو بدونم برام بگید.
سپاسگذارم