درودسلام دوستان
PS4 اسلیم مدل CUH 2016 ریجن 2 میخوام ببینم واسه اروپاست یا ژاپن؟
ممنون میشم جواب بدید
اروپاست چون 16 داره
اگه زاپن بود اخرش 00داشت
درودسلام دوستان
PS4 اسلیم مدل CUH 2016 ریجن 2 میخوام ببینم واسه اروپاست یا ژاپن؟
ممنون میشم جواب بدید
ps5 تا سه چهار سال دیگه نمیادخریدن ps4 pro به صرفه هست ؟ با اومدن scorpio و شاید ps5 در سال بعد
برای اولین بار برای فعال شدن سرویسش لازمه ولی بعدش نه.تو dvd که من تست کردم اینطور بودممنون میشم یکیم جواب منو بده
برای دیدن فیلم بلوری با دیسک اولش باید به نت وصل باشیم؟
از طریق کامپیوتر برین توی اکانتتون دستگاه قبلی دی اکتیو کنید و کنسول جدید رو اکتیو کنیدسلام
من دستگاه قبلیمو فروختم و یه pro گرفتم . الان ک میخام از اکانته psn ک تو دستگاه قبلیم داشتم استفاده کنم رمز و ایمیل رو میزنم و اکانت بالا میاد ولی اکتیو نمیشه و هر بار ک روشن و خاموش میکنم سیو ها و تنظیماتی ک کردم میپره و منو ب عنوان یوزر مهمان میشناسه!!. حتی گزینه delete usser یا active کردن کلا نیستش!!!
مشکل چیه. خواهشا راهنماییم کنید. کلی تروفی داشتم تو اکانت قبلیم .
سلام مبارکت باشه.سلام
من امروز هدست گلد گرفتم، بعد بدون مشکل کار میکرد، دانگل رو وصل کردم به لپتاب و آهنگ گوش کردم، بعد از اینکه دانگل رو از لپتاپ جدا کردم و به PS4 وصل کردم وقتی از طریق wifi وصل میشه به PS4 صدای هدست کم میشه هرچقدر هم زیاد میکنم زیاد نمیشه
در صورتی که از طریق کابل Aux وصلش میکنم به دسته صدا درسته، از طریق دانگل بلوتوث هم به لپتاپ وصل میشه درسته صداش
فکر کنم درایورش روی PS4 مشکل پیدا کرده، کسی میدونه چهطوری باید این مشکل رو درست کنم؟
گشتی نبود ، نگرد پیداش کردم براتدرود
اقا لطفا ادرس تاپیک Dishonored 2 رو بدین گشتم پیدا نکردم
سلامسلام
من امروز هدست گلد گرفتم، بعد بدون مشکل کار میکرد، دانگل رو وصل کردم به لپتاب و آهنگ گوش کردم، بعد از اینکه دانگل رو از لپتاپ جدا کردم و به PS4 وصل کردم وقتی از طریق wifi وصل میشه به PS4 صدای هدست کم میشه هرچقدر هم زیاد میکنم زیاد نمیشه
در صورتی که از طریق کابل Aux وصلش میکنم به دسته صدا درسته، از طریق دانگل بلوتوث هم به لپتاپ وصل میشه درسته صداش
فکر کنم درایورش روی PS4 مشکل پیدا کرده، کسی میدونه چهطوری باید این مشکل رو درست کنم؟
رفتم تو سایت account.sonyentertainmentnetwork.com............همچین چیزی نیست ک بشه اکتیو کرد تو دستگاه جدیدم!!!از طریق کامپیوتر برین توی اکانتتون دستگاه قبلی دی اکتیو کنید و کنسول جدید رو اکتیو کنید