هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما بازی رو به کلی پاک کن دوباره بریز حل میشه.دی.
شما بازی رو به کلی پاک کن دوباره بریز حل میشه...

داداش شما هارد فعلیت رو به کلی بیار بیرون هارد جدید بزار بعد بازیا رو به صورت ظرفیت اول بخر بریز روی هارد و بدون وصل شدن به نت استفاده کن.. البته بنظرم فکر خوبی نیست. برا پاک شدن هم که خب بازیا که قطعا پاک میشه ولی برا یوزر فکر نکنم. اگر هم شد خب اطلاعات یوزرت رو وارد میکنی دوباره. مشکلی نیست اما باید اینکارو قبل از پرایمری کردن اکانت ظرفیت اول انجام بدی.
نمیونم اینکار کنم چون هکی گرفتم اگه پاک کنم بازی رو دیگه نمیتونم دان کنم راه دیگه ای نیست ؟

نمیونم اینکار کنم چون هکی گرفتم اگه پاک کنم بازی رو دیگه نمیتونم دان کنم راه دیگه ای نیست ؟
اتفاقا چون هکی خریدید بازی هاتون به کلی پاک میشه. اگه به صورت دیسک بود یا قانونی بود دیگه اونوقت مشکلی نبود. راه دیگه ای نیست که بتونید بازیای هکیتونو نگه دارید.

• Like
Reactions: maxlife
تو ps4 بعصی بازیها رو راحتی دانلود و یا اپدیت میکنم اما بعضی بازی ها هی ارور میده مثل آپدیت 1.31 rainbow six siege که ارور میده ! دوستان راه حلی چیزی نیست ؟
چون با psx بخوام دانلود کنم کل آپدیتا رو میخواد دانلود کنه 20 گیگ !

تو ps4 بعصی بازیها رو راحتی دانلود و یا اپدیت میکنم اما بعضی بازی ها هی ارور میده مثل آپدیت 1.31 rainbow six siege که ارور میده ! دوستان راه حلی چیزی نیست ؟
چون با psx بخوام دانلود کنم کل آپدیتا رو میخواد دانلود کنه 20 گیگ !
شما پر*کسی بزن داخل کنسول( ترجیحا برای کشور کانادا و پورتش 8080 باشه) بعد راحت دانلودشون کن.

• Like
Reactions: farhad_fr2
چطوری باید بزنم XD ?
میری توی نت یدونه پیدا میکنی که شامل ip address و port هست بعد برو داخل کنسول توی set up internet بعد از اینکه نوع اتصال(کابل یا وایفای) رو انتخاب کردی و بهش دی ان اس و اینچیزا رو دادی حالا ازت میپرسه میخوای پ*وکسی بزنی یا نه که تو هم yes بزنو اطلاعاتو وارد کن بعد تست کانکشن بگیر اگر همه چیز ردیف بود که حله. اگه توی تست کانکشن مشکل داشتی پ*وکسی های دیگر رو امتحان کن تا جواب بده....

میری توی نت یدونه پیدا میکنی که شامل ip address و port هست بعد برو داخل کنسول توی set up internet بعد از اینکه نوع اتصال(کابل یا وایفای) رو انتخاب کردی و بهش دی ان اس و اینچیزا رو دادی حالا ازت میپرسه میخوای پ*وکسی بزنی یا نه که تو هم yes بزنو اطلاعاتو وارد کن بعد تست کانکشن بگیر اگر همه چیز ردیف بود که حله. اگه توی تست کانکشن مشکل داشتی پ*وکسی های دیگر رو امتحان کن تا جواب بده....
همشون شیلتره XD

سلام قیمت پلی استیشن وی آر‌چنده؟
جایی هست قسطی بدن؟
باید تی وی پشتبانی تریدی داشته باشه؟ یا هر ال سی دی میشه؟
چندتا بازی‌براش اومده؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

سلام خسته نباشيد
من با ارور ws-37397-9 مواجه شدم
هر كاري ميكنم نميتونم به psn وصل بشم؟
مودم رو خاموش روشن کنید ip عوض بشه درست میشه

این هارد ps4 پر شده بهتره هارد بخرم براش اینترنال یه یه هارد اسکترنال بخرم جواب میده ؟
اگه هارد خوده کنسول عوض کنید کنید تمام بازی ها و اکانت ها میپره
اگه نمیخواین این کار رو بکنید بهتره هارد اکسترنال بگیر ترجیحا هارد اکسترنال اداپتوری بگیر که سرعتی بیشتری نسب به هارد های بدون اداپتور داره و مشکلی برای بازی ها پیش نمیاد

Last edited by a moderator:
من یه سرچ زدم دیدم نوشتن کهcusa روی دیسک به معنی ریجن آمریکا بودن بازیا هست در صورتی که من خودم تمام بازی های ریجن اروپا/خاورمیانه ام cusa دارن؛کسی میدونه دقیقا چجوریه و روی هر ریجن چه چیزی نوشته شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or