هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا هرکسی بلده، لطفا نحوه تغییر صدای گزارشگر pes2017 در کنسول ps4 رو توضیح بده... (مثلا میخوام عربی کنم)
خسته شدم انقد این سایتارو گشتم آخرشم چیزی دستگیرم نشد...
ببینیم یه جوونمرد پیدا میشه اینجا تا آموزششو بگه...

دوستان برایه من داءم پشت سرهم سر بازی nba2k17 بازی کرش میکنه خیلی خیلی ناجوره!اصلا نمیزاره بازی کنم داءم کرش میکنه وقتی تو منو هست دوساعتم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی وارد بازی میشم راندوم ممکنه همون ثانیه هایه اول ممکنه هم چند دقیقه بگزره بازی کرش میکنه میافته بیرون میگه مشکل ریپورت کنه!کلافمون کرد مشکل از کجاس به نظرتون؟!نگید که باید کله 60 گیگ و دوباره بشینم دانلود کنم!

دوستان برایه من داءم پشت سرهم سر بازی nba2k17 بازی کرش میکنه خیلی خیلی ناجوره!اصلا نمیزاره بازی کنم داءم کرش میکنه وقتی تو منو هست دوساعتم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی وارد بازی میشم راندوم ممکنه همون ثانیه هایه اول ممکنه هم چند دقیقه بگزره بازی کرش میکنه میافته بیرون میگه مشکل ریپورت کنه!کلافمون کرد مشکل از کجاس به نظرتون؟!نگید که باید کله 60 گیگ و دوباره بشینم دانلود کنم!
بازی رو اپدیت کردین؟

بیخیال حاظرم بازیو بفروشم ولی دیگه 60 گیگ دانلود نکنم:|
دوست عزیز یعنی میگی هیچ راهی نیست نمیشه آپدیتش پاک کنم لاقل فقط آپدیتش دوباره دانلود کنم!
نه راهی نیست اپدیت رو پاک کنید بازی هم پاک میشه

• Like
Reactions: navid_x360
یه سوال دیگه ام داشتم چطوری میشه از دسته بازی ps4 خروجی صدا بگیری
یعنی از خود دسته بازی صداش دربیاد نه هندزفری...
این قابلیت فقط رو بعضی بازی ها هست . نمیشه کلا صدا از دسته پخش فقط بعضی بازی های خاص خودشون صدا از دسته پخش میکنه . مثلا اگه جی تی ای بازی کرده باشی تلفن که زنگ میزنه از دسته صداش پخش میشه .

دوستان راهی هست رو بازی ها محدودیت گذاشت مثلا یه اکانت مهمان درست کنی و به چنتا از بازی دسترسی بدی بهش کلا با اکانت مهمان میاد تو صفحه 3 تا از بازیا رو ببینه

من میخوام بازی هکی بخرم چند تا و افلاین بازی کنم..سوالی که دارم اینه میتونم یه بازی انلاین با دیسک بصورت قانونی در کنار این بازی ها داشته باشم یا خیر..

من میخوام بازی هکی بخرم چند تا و افلاین بازی کنم..سوالی که دارم اینه میتونم یه بازی انلاین با دیسک بصورت قانونی در کنار این بازی ها داشته باشم یا خیر..
ميتونيد دركنارشون از بازياي قانوني هم استفاده كنيد
ولي اگه بخوايد با بازياي قانوني انلاين بازي كنيد كنسول به نت وصل ميشه و ممكنه بازياي هكي قفل بشن

• Like
Reactions: filmbazz
دوستان راهی هست رو بازی ها محدودیت گذاشت مثلا یه اکانت مهمان درست کنی و به چنتا از بازی دسترسی بدی بهش کلا با اکانت مهمان میاد تو صفحه 3 تا از بازیا رو ببینه
سلام خیر امکانش نیست ولی امکان اینکه بازیها رو به عنوان بازی موردعلاقتون داخل پوشه قرار بدید هست. اما این چیزی که شما میگید شدنی نیست.

• Like
Reactions: mehrdadb3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or