بازی رو اپدیت کردین؟دوستان برایه من داءم پشت سرهم سر بازی nba2k17 بازی کرش میکنه خیلی خیلی ناجوره!اصلا نمیزاره بازی کنم داءم کرش میکنه وقتی تو منو هست دوساعتم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی وارد بازی میشم راندوم ممکنه همون ثانیه هایه اول ممکنه هم چند دقیقه بگزره بازی کرش میکنه میافته بیرون میگه مشکل ریپورت کنه!کلافمون کرد مشکل از کجاس به نظرتون؟!نگید که باید کله 60 گیگ و دوباره بشینم دانلود کنم!
آره همین الان 60 گیگش تمام شد راه حلی چیزی نداره؟بازی رو اپدیت کردین؟
نه بهتر بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنیدآره همین الان 60 گیگش تمام شد راه حلی چیزی نداره؟
بیخیال حاظرم بازیو بفروشم ولی دیگه 60 گیگ دانلود نکنمنه بهتر بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید
نه راهی نیست اپدیت رو پاک کنید بازی هم پاک میشهبیخیال حاظرم بازیو بفروشم ولی دیگه 60 گیگ دانلود نکنم
دوست عزیز یعنی میگی هیچ راهی نیست نمیشه آپدیتش پاک کنم لاقل فقط آپدیتش دوباره دانلود کنم!
این قابلیت فقط رو بعضی بازی ها هست . نمیشه کلا صدا از دسته پخش فقط بعضی بازی های خاص خودشون صدا از دسته پخش میکنه . مثلا اگه جی تی ای بازی کرده باشی تلفن که زنگ میزنه از دسته صداش پخش میشه .یه سوال دیگه ام داشتم چطوری میشه از دسته بازی ps4 خروجی صدا بگیری
یعنی از خود دسته بازی صداش دربیاد نه هندزفری...
ميتونيد دركنارشون از بازياي قانوني هم استفاده كنيدمن میخوام بازی هکی بخرم چند تا و افلاین بازی کنم..سوالی که دارم اینه میتونم یه بازی انلاین با دیسک بصورت قانونی در کنار این بازی ها داشته باشم یا خیر..
سلام خیر امکانش نیست ولی امکان اینکه بازیها رو به عنوان بازی موردعلاقتون داخل پوشه قرار بدید هست. اما این چیزی که شما میگید شدنی نیست.دوستان راهی هست رو بازی ها محدودیت گذاشت مثلا یه اکانت مهمان درست کنی و به چنتا از بازی دسترسی بدی بهش کلا با اکانت مهمان میاد تو صفحه 3 تا از بازیا رو ببینه