دوتاش ک خوبه من بازی کردمدوستان یه بازی اکشن که انفجار های قوی و طبیعی داشته باشه معرفی کنید.. مثلا از بین کال اف دیوتی و بتیلفیلید1 کدوم جذاب تر و انفجار طبیعی تر.. و کلن حس حال اکشن بودن و جنگی ترداره؟ اگه بازی غیر از این ها هم هست معرفی کنین.
سلام آره میشه منتهی باید لینک آپدیتشو پیدا کنی. توی سایت ها بگرد اگر نبود از فروشنده های دیتا توی تلگرام لینکشو بگیر با IDM دانلودش کن. بعد با PSX خیلی راحت انتقال بده به کنسول. عین ریختن دیتای بازیهای معمولی.دوستان بازی fifa 17 رو تازه گرفتم نصب کردم بعد یه آپدیت اومده واسش حدود سه گیگ حجمشه تا نصفه رفت بعد قطع شد راهی هست از طریق دانلود منیجر کل آپدیت رو دانلود کنم بعد با فلش انتقال بدم.
برای من هم نشون نمیدهبچها یه مشکلی دارم تو قسمت live from PlayStation ویدئو که پخش میکنم ارور میده can't connect to server قبلا ایطوری نبود فیلتر شده؟؟
پارس آنلاینبرای من هم نشون نمیده
نت مخابرات دارین؟
Sent from my SM-J120F using Tapatalk
یه تاپیک اگه اشتباه نکنم بچه ها زده بودن تو انجمن راجب اجرا کردن زیر نویس و ایناآقا مقالی نیست در مورد فیلم دیدن رو PS4 ؟
چه فرمتهای و ساپورت میکنه زیر نویس چطور؟
اکسترنال دیگه مخصوص ps4 که نداره یکی از هارد های بازار رو بگیر فرقی ندارن با همسلام هارد اکسترنال برای ps4 میخوام چه مارکی بهتره یک ترا بایت میخوام لطفا راهنمایی کنید
توشیبا وسترن سیگیت . این سه تا همیشه عالی بودن. ترنسند هم خوبه. اصلا سمت ای دیتا و سیلیکون پاور نروسلام هارد اکسترنال برای ps4 میخوام چه مارکی بهتره یک ترا بایت میخوام لطفا راهنمایی کنید