هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من حدود 250 گیگ رو هارد یک ترا دستگام بازی نصب دارم ولی رو کنسول حجم خالی رو 350 گیگ نشون میده علتش چیه؟
بازي روي دانلود نيست؟ وقتي بازي رو دانلود قرار ميگيره حتي اگه دانلودش نكرده باشيد قبل شروع تمام فضاروروي هارد اشغال ميكنه
احتمالا بخاطر اونه

بازي روي دانلود نيست؟ وقتي بازي رو دانلود قرار ميگيره حتي اگه دانلودش نكرده باشيد قبل شروع تمام فضاروروي هارد اشغال ميكنه
احتمالا بخاطر اونه
نه داداش بازیهارو قانونی رو اکانتم داشتم با برنامه psx ریختم رو هارد دستگاه.

سلام دوستان این درسته تو اکانتهای هکی بعد 6 ماه کنسول ازتون میخواد به نت وصل شید؟
اگر نشیم چی میشه قفل میشن؟
اصلا ربطی نداره
بعد شش ماه ممکنه اکانت ها فقل بشه چون میتونن از توی سایت دی اکتیو کنن اکانت ها رو

• Like
Reactions: mehrdadb3
اصلا ربطی نداره
بعد شش ماه ممکنه اکانت ها فقل بشه چون میتونن از توی سایت دی اکتیو کنن اکانت ها رو
پس صحت نداره تا موقعی که افلاین هستیم مشکلی پیش نمیاد انلاینم شیم دیگه شانسیه که طرف دی اکتیو نکرده باشه

سلام.
به طور کل خرید اکانت هکی عاقلانه و به صرفه است؟
سلام به نظر من اصلا
اگر بازی فیزیکی بخرین و بفروشین هم ارزون تر در میاد هم اینکه دارین با خیال راحت بازی میکنید و هم اینکه از امکانات آنلاین بازی ها استفاده میکنید.

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like
Reactions: Cr3diT0r
سلام دوستان این درسته تو اکانتهای هکی بعد 6 ماه کنسول ازتون میخواد به نت وصل شید؟
اگر نشیم چی میشه قفل میشن؟
سلام.خیر این حرف اصلا درست نیست چون از طریق سایت راحت دی اکتیو میکنن اکانت رو و ربطی نداره شما انلاین بشی یا نشی.
به نظرم اکانت هکی ها کم کم داره انقضاشون سر میره چون این اواخر هرکس خریده توی یه مدت کوتاه قفل شده براش.ریسکشم بالاست ادم همش استرس بن شدن رو داره.ولی فیزیکی ادم راحت یا دست دوم میگیره یا اجاره میکنه هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد

ابن بازی ها دست دومشونو هرکدوم چند بخرم خوبه؟
Gta v
Uc4
Bf1
Rb6s
اگر ساکن تهران هستید
اولی حدودا ۱۲۰
دومی از ۷۵ به بالا
سومی از ۱۳۰ به بالا
چهارمی اطلاع ندارم
شهرستان یک مقدار گرون تر میشه.

Sent from my SM-J120F using Tapatalk

• Like