هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
می دونید کدهای زیر برای چه ریجن و چه زبانی هستن؟
اسکایریم
EP1003-CUSA05486_00-SKYRIMHDFULLGAME_0

ویچر:
EP4497-CUSA05571_00-00000000000GOTY1_0

beyond two souls
EP9000-CUSA00513_00-GBEYONDTWO000001_0
دو مورد اول ريجن ٢ هستن
سومي كدش مربوط به خود بازي نميشه مثل اينكه يا براي يه نسخه خاصه يا چيزي كه من نتونستم پيدا كنم مربوط به نسخه كالكشن هم نبود (چند جا گفتن براي استراليا هست)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: w.rooney
سلام
کنسولم امروز دیدم بن شده.
کسی راهی میدونه که در بیاد؟ یا حداقل بدونم چقدر بنم؟؟
از اکانت هکی زیاد استفاده میکردم.

Attachments

• photo_2017-05-27_14-36-10.jpg
    photo_2017-05-27_14-36-10.jpg
    60.4 KB · مشاهده: 44
سلام
کنسولم امروز دیدم بن شده.
کسی راهی میدونه که در بیاد؟ یا حداقل بدونم چقدر بنم؟؟
از اکانت هکی زیاد استفاده میکردم.
راهي كه نيست مگر اينكه بصورت زماني بن شده باشيد و دائم نباشه
تنها راه فهميدنش هم اينه كه با پشتيباني صحبت كنيد

سلام دوستان
حدود یک هفتست که نمی تونم بازی مثلا call of duty رو آنلاین بازی کنم.
موقع سرچ بازیکن حتی اگر یک ساعت هم بگذرد همش می زنه بازی پیدا نشد.
هم از adsl یا وای فای موبایل هم استفاده کردم جواب نگرفتم

دستگاه من مدل 1115 هستش .. که فک کنم 700 برمیدارن به نظرتون ارزش داره تعویض کنم با پرو؟
بستگي به خودتون داره
اگه تي وي 4k داريد و پي اس پلتفرم اصليتونه و هزينش براتون زياد نيست بله ارزشش رو داره
در غير اينصورت خير
براي مني كه پلتفرم اصليم پي سي هست تفاوت چنداني نداره كه بخوام هزينه اضافي كنم

دوستان اگه اکانت هکی مثلا ظرفیت 1 یا 2 رو بریزم رو کنسول.. بعدش به هیچ وجه انلاین نشیم با کنسول امکان بن شدن یا قفل شدن وجود نداره؟ یعنی میشه این اکانتا رو زد و برای مدت طولانی افلاین استفاده کرد؟

دوستان درود
برای دانلودهایی با حجم 50تا 100گیگ از چه سرویس دهنده ای نت بگیرم؟کلا طرحی ،تعرفه ای حالا تو هر سرویس دهنده ای (شاتل،اسیاتک،پارس انلاین)نیست که بشه با کمترین هزینه با این حجم دانلود کرد؟
تنها میخوام ارزون تر دربیاد برای دانلود.(اهل انلاین بازی کردن هم نیستم)و سرعت و قیمت خوبی داشته باشه
سپاس

دوستان اگه اکانت هکی مثلا ظرفیت 1 یا 2 رو بریزم رو کنسول.. بعدش به هیچ وجه انلاین نشیم با کنسول امکان بن شدن یا قفل شدن وجود نداره؟ یعنی میشه این اکانتا رو زد و برای مدت طولانی افلاین استفاده کرد؟
امکان بن وجود داره ولی احتمال خیلی کم
ولی بازی قفل نمیشن تا ابد اگه کنسول آفلاین باشه میتونین بازی کنین
دوستان درود
برای دانلودهایی با حجم 50تا 100گیگ از چه سرویس دهنده ای نت بگیرم؟کلا طرحی ،تعرفه ای حالا تو هر سرویس دهنده ای (شاتل،اسیاتک،پارس انلاین)نیست که بشه با کمترین هزینه با این حجم دانلود کرد؟
تنها میخوام ارزون تر دربیاد برای دانلود.(اهل انلاین بازی کردن هم نیستم)و سرعت و قیمت خوبی داشته باشه
سپاس
از طرح های شبانه نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده کن

Sent from my Gooshi using Tapatalk

سلام دوستان
ميخواستم بدون بازي هاي pro تو تلويزيون هاي 4k فرقشون با ps4 معمولي رو تلويزيون full hd خيلي زياده يا نه؟
من ps4 دارم. الان چون با برادرم بازي ميكنيم ميخوام يه ps4( يا يه pro ) ديگه بخرم.
ميخوام ببينم اونقدري ارزش داره كه يه تلويزيون 4k بخرم با يه pro..
يا نه.. اگر تفاوتش زياد نيست و خيلي تاثير زيادي نداره يه تلويزيون full hd بگيرم با يه اسليم و الكي كلي هزينه نكنم.

دوستان درود
سپاس
سلام hiweb !!!!! برای دانلود خیلی خوبه 70 گیگ 40 تومن

• Like
Reactions: Inanc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or