هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام
یک سوال داشتم
من اکانت اصلیم ریجن 1 هست اما چند تا از بازی هام ریجن 2 هست
اولا می خوام برای یک سری از این ریجن 2 ها dlc یخرم که الان نمیتونم
دوما شنیدم تخفیف های ریجن 1 یا 2 فرق داره و مثلا PES 2017 اونجا تخیف های عالی خورده بود

الان سوالم اینه میتونم یک اکانت جدید در کنار اکانت قبلی با ریجن اروپا ( 2 ) برای خودم بسازم و بعد مثلا وارد اون اکانت بشم و واسه بازی های ریجن 2 ام DLC بخرم ؟

این کار باعث بن شدن اکانت اصلیم نمیشه ؟

ممنون راهنمایی کنید ؟

خب پس با توجه به سلیقه ی شما با وان بیشتر حال میکنید
از دید منطقی بخوایم بررسی کنیم(بی احساس و سلیقه)اسلیم چند تا ویزگی بهتر داره:
1.چهل درصد کوچکتر شده
2.توانایی پخش 4k به گونه ی اپ اسکیل
3.اداپتور در درون وان اس قرار گرفته
4.اندک افزایش واحد پردازش گرافیکی
5.پورت اچ دی ام ای نسخه دو که تو وان معمولی 1.4بود
6.دسته وان اس به گونه ی زبر طراحی شده که تو دراز مدت باعث میشه دیرتر عرق کنه و همچنین توانایی بلوتوث به دسته وان اس افزوده شده که بدون هیچ گونه ریسیور یو اس بی به کامپیوتر و لپ تاپ وصل میشه
7.فک کنم وان اس تنها در رنگ سفید عرضه میشه

اگر وان اس بخرید باید قید بازی های the last of us2 و god of war4 رو بزنید یا با گرداوری دوباره پی اس4 این بازی ها رو تجربه کنید
لامصب دسته وان یک دنیاست
انحصاری مشکل ندارم غیر tlou 2
تا e3 صبرکنم؟

الان سوالم اینه میتونم یک اکانت جدید در کنار اکانت قبلی با ریجن اروپا ( 2 ) برای خودم بسازم و بعد مثلا وارد اون اکانت بشم و واسه بازی های ریجن 2 ام DLC بخرم ؟

این کار باعث بن شدن اکانت اصلیم نمیشه ؟
درود
درباره ی تخفیف اطلاعی ندارم
اما برای خریدن دی ال سی ها باید اکانت بازی با ریجن بازی یکی باشه که همونطور که گفتید باید یه اکانت ریجن دو بسازید و دی ال سی ها رو دانلود کنید
خیر هیچ گونه خطر بن شدن شما رو تحدید نمی کنه و اصلا ربطی نداره

لامصب دسته وان یک دنیاست
انحصاری مشکل ندارم غیر tlou 2
تا e3 صبرکنم؟
نمی دونم اگه عجله ای ندارید بهتره صبر کنید تا با دید بیشتر و بهتری تصمیم گیری کنید فک کنم یه نوزده بیست روز دیگه است ولی من هیچ اخباری دربارهtlou2 که تو ای 3 معرفی بشه و تاریخش معلوم بشه نشنیدم!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان عزیز
من یه ps4 دازم که یه هارد 2 ترا انداختم روش
میخوام الان یه ps4 pro بگیرم
میخواستم بپرسم میشه این هارد برداشت انداخت توی پرو؟ چون هم بازی زیاد توش دارم ( هم قانونی خریدم هم هکی) نمیخوام هکی ها یپره
امکانش هست همون جوری بدون فرمت جا به جا کرد هاردو؟

سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم میشه این هارد برداشت انداخت توی پرو؟ چون هم بازی زیاد توش دارم ( هم قانونی خریدم هم هکی) نمیخوام هکی ها یپره
بدون فرمت میتونید جابجا کنید ولی احتمال زیاد هکیا میپره (قانونیارو میتونید اجرا کنید مشکلی نداره) برای هکیا هم تنها راه اینه که دوباره اکانتی که اون بازیو داره بخرید ریجنش هم باید با ریجن دیتای توی هارد یکی باشه

بدون فرمت میتونید جابجا کنید ولی احتمال زیاد هکیا میپره (قانونیارو میتونید اجرا کنید مشکلی نداره) برای هکیا هم تنها راه اینه که دوباره اکانتی که اون بازیو داره بخرید ریجنش هم باید با ریجن دیتای توی هارد یکی باشه
مشکل همینه نمیخوام هکی ها بپره
با جا به جا کردن هارد امکان بن شدن هست؟ چون روی یه سیستم دیگه ای بوده و الان روی یه سیستم دیگه ای هست

سلام دوستان عزیز
سلام فک کنم بشه
یک روشی هم هست با کابل انتفال میده فایلارو

• Like
Reactions: raminlove
Last edited by a moderator:
مشکل همینه نمیخوام هکی ها بپره
با جا به جا کردن هارد امکان بن شدن هست؟ چون روی یه سیستم دیگه ای بوده و الان روی یه سیستم دیگه ای هست
احتمال بن از نظر اینکه هاردو به کنسول دیگه وصل میکنید؟ نه مشکلی نداره فقط دارید از دیتا استفاده میکنید اگه نمیخواستن میتونستن خیلی راحت جلوی اینکارو بگیرن خودشون این امکان رو قرار دادن
بازیای هکی تون هم قائدتا باید بپره برای استفاده از بازیای قانونی هم باید به اکانت دسترسی داشته باشید دوباره لاگین کنید و از قسمت purchase بازیو دانلود بزنید تا قابل استفاده بشه

سلام دوستان عزیز
سلام.خیر به هیچ عنوان نمیتونید هارد رو جا به جا کنید چون مدل هارد معمولی و اسلیم و پرو با هم متفاوتن.فقط 2 راه دارید.اولیش اینه از طریق هارد اکسترنال بازی ها رو بک اپ بگیرید بعد کپی کنید که بهترین راه هم همینه.راه دومم از طریق ترانسفر هستش

سلام.خیر به هیچ عنوان نمیتونید هارد رو جا به جا کنید چون مدل هارد معمولی و اسلیم و پرو با هم متفاوتن.فقط 2 راه دارید.اولیش اینه از طریق هارد اکسترنال بازی ها رو بک اپ بگیرید بعد کپی کنید که بهترین راه هم همینه.راه دومم از طریق ترانسفر هستش

از چه لحاظ متفاوتن؟ چون هارد جفتشون هارد لپ تاپی هست

از چه لحاظ متفاوتن؟ چون هارد جفتشون هارد لپ تاپی هست
هر هارد کد مخصوص خودش رو داره و فقط و فقط بر روی کنسول مربوطه کار میکنه به خاطر اینکه مانع دزدیده شدن اطلاعات بشه.من راجع به این مساله کاملا مطمن هستم.
بهتره نگاهی به این ویدیو بندازید و قطعا حرف من رو بهتون توجیه میکنه و قانع خواهید شد:

مدل هارد فرقی نداره فقط باید بکاپ بگیرین بعد هارد ۲ ترا رو داخل پرو نصب کنین بعد ریستور کنین ولی همینطور که دوستمون گفت نمیشه هارد رو همینطور بردارین بزنین به اون یکی

Sent from my Gooshi using Tapatalk

• Like
Reactions: ps34 and raminlove
هر هارد کد مخصوص خودش رو داره و فقط و فقط بر روی کنسول مربوطه کار میکنه به خاطر اینکه مانع دزدیده شدن اطلاعات بشه.من راجع به این مساله کاملا مطمن هستم.
بهتره نگاهی به این ویدیو بندازید و قطعا حرف من رو بهتون توجیه میکنه و قانع خواهید شد:

متاسفانه ویدیو نشون نمیده
ممنون میشم دوباره لینکشو بدید
پس یعنی باید بیخیال اکانت هکی ها بشم و فقط قانونی ها میتونم تو پرو استفاده کنم

یه سوال دیگه من تی وی 4k ندارم و بیشتر واسه فریم بیشتر بازی ها میخوام بگیرم پرو ارزش داره یا نه؟

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or